Sağlık Raporu | Mauro Icardi

İkisi içinde. İcardi'nin zekasını, açtığı boş alanların kıymetini o olmadığında anlayacağız.
Uefa zerre umurumda değil elendik gruptan çıkamıyoruz deseler bizim için hayırlısı olur bu tabi şahsi görüşüm lakin çok doğru icardi yürüse bile zeka kalıyordu takıma dünkü yaptığı anı Presle golu attırdı, batsa müthiş fırsat doğdu şu an ama bakalım icardi yokken sahaya extradan kim zeka koyacak

Artık geri dönüşü de olmaz. Verdiği emekler için teşekkür eder, geçmiş olsun dilerim. 10 milyon euro fiziksel olarak bitik, çapraz bağları kopmuş 30 yaşını geçmiş bir futbolcu için verilmez.

Yalan yapıyor diyordun lan yüzsüz!
Birçok kez sakatlık adı altında tüydü gezdi tozdu yalancı çobana çıktı adı

Yalancı çobana inanmayanı değil çobanın yalancılığını eleştirmen gerekiyo ama sende o ince zeka malesef yok

Oyun olarak bakarsak da pozitif etkileneceğimiz kesin

Adama bok gibi oynuyosun demek eleştiridir sevmemek değil senden daha çok seviyorum kralı

Büyük geçmiş olsun her şerde bir hayır vardır wanda olayından sonra mental olarak çöküş yaşar ve belki de yararlı olamazdı ocakta lisansını dondurup yerine golcü almalıyız sezon sonu da göndermeliyiz zira eski gücünde olması çok zor döndükten sonra

Son düzenleme:
Birçok kez sakatlık adı altında tüydü gezdi tozdu yalancı çobana çıktı adı

Yalancı çobana inanmayanı değil çobanın yalancılığını eleştirmen gerekiyo ama sende o ince zeka malesef yok

Oyun olarak bakarsak da pozitif etkileneceğimiz kesin

Adama bok gibi oynuyosun demek eleştiridir sevmemek değil senden daha çok seviyorum kralı
yıkıl lan karşımdan art niyetli herif. sürekli iftiralar atarak topçulara laf ediyorsun.

Buraya bir mesaj atmıştım, bu kadar bitikken oyundan alınmadığı için bir gün sakatlanırsa sorumlusu Okan Buruk’tur diye. Söyleyecek birşey kalmadı.

Kralla aramı açamazsın iş başka arkadaşlık başka
sd2.jpg

Geri
Üst Alt