- 16 Haziran 2010
- 191.611
- 134.642
- 6.478
Sara olabilir belki.Bu arada takıma yeni penaltici lazım icardi gibi soğukkanlı atacak biri lazım fenerde yanlış hatırlamıyorsam tadic sürekli kaçırdığı için suayip penaltici olmustu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sara olabilir belki.Bu arada takıma yeni penaltici lazım icardi gibi soğukkanlı atacak biri lazım fenerde yanlış hatırlamıyorsam tadic sürekli kaçırdığı için suayip penaltici olmustu
Uefa zerre umurumda değil elendik gruptan çıkamıyoruz deseler bizim için hayırlısı olur bu tabi şahsi görüşüm lakin çok doğru icardi yürüse bile zeka kalıyordu takıma dünkü yaptığı anı Presle golu attırdı, batsa müthiş fırsat doğdu şu an ama bakalım icardi yokken sahaya extradan kim zeka koyacakİkisi içinde. İcardi'nin zekasını, açtığı boş alanların kıymetini o olmadığında anlayacağız.
Birçok kez sakatlık adı altında tüydü gezdi tozdu yalancı çobana çıktı adıYalan yapıyor diyordun lan yüzsüz!
Frikikleri çok iyide penaltı hiç bilmiyorum benim aklımda bats kalmış fenerde penaltıları hep atiyordu diyeSara olabilir belki.
yıkıl lan karşımdan art niyetli herif. sürekli iftiralar atarak topçulara laf ediyorsun.Birçok kez sakatlık adı altında tüydü gezdi tozdu yalancı çobana çıktı adı
Yalancı çobana inanmayanı değil çobanın yalancılığını eleştirmen gerekiyo ama sende o ince zeka malesef yok
Oyun olarak bakarsak da pozitif etkileneceğimiz kesin
Adama bok gibi oynuyosun demek eleştiridir sevmemek değil senden daha çok seviyorum kralı
Kralla aramı açamazsın iş başka arkadaşlık başkayıkıl lan karşımdan art niyetli herif. sürekli iftiralar atarak topçulara laf ediyorsun.
Özel hayatı zaten toplu dostum. Herkesin hayatinda illa bir kadin olmak zorunda degill!!!Bu vesileyle belki özel hayatinida toparlar arjantinde ,her şerde bir hayır vardır derler eğer özel hayatını toparlarsa çok iyi olur
Emrahla dogru konusa alirim ayagimin altina seniiKralla aramı açamazsın iş başka arkadaşlık başka
Kralla aramı açamazsın iş başka arkadaşlık başka