Sağlık Raporu | Mauro Icardi

Sahsi fikrim devre arasi sozlesmesi askiya alinsin seneyede ikinci forvet olmayi kabul edecekse kalsin artik kendisinden avrupa futbolunda oynayacak santrafor olamaz

Adam sahada yuruyordu Dun Osimhen yerine Icardi Tek santrafor oynasa o golleri atamazdik artik kosan basan isiran adamlarla oynaniyor avrupa futbolu ceza sahasinda bekleyip gelsin vurayim kafasi gecti

Adamin ilk sene attigi o kafa golleri savunma arka kosulari voleleri hepsi gitti Bildigin beli donmuyordu Osimhen geldiginde inat etmiyecekti hazir olana kadar bekleyip zimba gibi donecekti eski icardi gibi

Adami ne zaman gorsem jette bu kadar seyahate hic bir oyuncu dayanamaz imkansiz
Senelik ücreti 10 milyon olan bir oyuncuyu gönderebilmek imkansiz.

Vallahi dün uçak bileti hazir bilerek sakatladı kendini diyen arkadaş oldu. O zamanda dedim icardi ters bastı bu yüzden oldu. Bu sezon yok.

Ister zemini ister hocayı isterse kendini suclayalim. Dün bildiğin yanlış bastığı için sakatlandı. Başka kimseye bahane aramaya gerek yok. Bu pozisyon için diyorum bunu,yoksa tabi ki daha önce oyundan alınması gerekiyordu diye düşünüyorum.

Ayrıca şu zemin işi skandal. O zeminin bir an önce düzelmesi lazım.

Büyük geçmiş olsun. Eksikliğini kesinlikle hissedeceğiz. Ben geri dönüşünün zor olduğunu düşünüyorum.

sd2.jpg

Beni icardi düşmanı zannediyosun haklı da sebeplerin var ama o kadar çok seviyorum ki forumda avatarını onun anısına siyaha çevirip acısını en derinlerde yaşayan sadece benim

Şimdiden özledim

Vallahi dün uçak bileti hazir bilerek sakatladı kendini diyen arkadaş oldu. O zamanda dedim icardi ters bastı bu yüzden oldu. Bu sezon yok.

Ister zemini ister hocayı isterse kendini suclayalim. Dün bildiğin yanlış bastığı için sakatlandı. Başka kimseye bahane aramaya gerek yok. Bu pozisyon için diyorum bunu,yoksa tabi ki daha önce oyundan alınması gerekiyordu diye düşünüyorum.

Ayrıca şu zemin işi skandal. O zeminin bir an önce düzelmesi lazım.

Büyük geçmiş olsun. Eksikliğini kesinlikle hissedeceğiz. Ben geri dönüşünün zor olduğunu düşünüyorum.
Suçlu biri varsa Wandadır. Evlisin çoçuğun var gidip sosyal medyaya adamla taşşak geçiyorsun ve depresyona sokuyorsun. Mental olarak güçlü bir İcardi hayatta o pozisyonun içinde öyle olmazdı

Sunu da eklemek lazim, takimin IQ ve futbol akli bu takimda 2 senedir Mertens ve Icardi'ydi. Icardi artik bu sezon olmayacak anlasilan. Mertens'i de bazilariniz yasli diye oynamasin diyorsunuz, bu ikisini sahadan cikartinca takim direk 60% oraninda aptallasiyor cunku geriye kalan bir tek Sara ve Sanchez kaliyor akliyla fark yaratan ve bundan dolayi tum yuk bunlara binecek. Osimhen cok ust duzey bir forvet yanlis anlasilmasin ama Icardi ve Mertens ikilisi bu konuda cok farkli diger oyuncularla kiyaslayinca. Bazi seyleri elestirirken takim ici dinamikleri de goz onunde bulundurmak gerek.

Suan devre arasinda yapilacak herhangi bir transferde bu konuya dikkat edilmeli.
daha artık fizike önem vereceğiz akıllı adam bulmak kolay değil çok.Gidip Onuachu getirsinler 6 aylığına devre arasında

Okan'ın man management faciası yüzünden en kilit isimlerden biri ıskartaya çıktı. Şimdi elden de çıkaramazsın. En az 15 milyon Euro zarara girdik.

Bu vesileyle belki özel hayatinida toparlar arjantinde ,her şerde bir hayır vardır derler eğer özel hayatını toparlarsa çok iyi olur
Dün çaprazı kopardı dediğimizde saçmalamayın, öyle olsa yürüyemez falan diyordun doktor

Bak öyle böyle değil adamlar futbol cahili lan, kurduğu ilişkilerin de alakası yok.

Bir diğerinde bitmeyen kin var 2-3 saattir konuda akıt akıt bitiremedi. Kim olursa olsun gözüne kestiriyor diyor sonra bir rahatlama geliyor kendisine.

Bu futbol yada seyircilik değil bu psikolojik problemlerin dışa vurumu. Sizin bir benzerleriniz pitbullar insanlara saldırdı diye sokak köpekleri örneği veren ve katledilsin diye histeri krizleri geçiren canlılar. Alaka bu şekilde işte. İkisi arasındaki basit ilişkiyi doğru argümanlarala kuramıyor bu canlılar, bazıları da aynı bu şekilde.

İcardi dediğiniz adam zamanında yeteneği sayesinde la masia'ya davet almış ve denenmiş adam. Tüm kariyeri pes futbolu gibi koş vur şeklinde olan çevre bilinci dahi olmayan bats ile icardiyi kıyaslayan bir kişi ile futbol tartışılması zaman kaybıdır.

Artık bir önemi yok ama İcardi Arjantin'den ne zaman dönmüştü? Kaç antrenmana çıktı takımla beraber

Kendisi bile buradakilerden daha umutlu.birkac aya geri döneceğim diyo.seninleyiz ırz düşmanı ❤️

Dün çaprazı kopardı dediğimizde saçmalamayın, öyle olsa yürüyemez falan diyordun doktor
Herkes öyle dedi çünkü çaprazi kopan adam yururmu Allah aşkına hangi sığır yuruttuyse gitsin tekrar okusun ,kendi arkadasimin koptugunda yerden kalkamadi koltuk dernekleri ile.yere hiç basmamisti uzun süre yani bu eleştiriyi dün yürütene yapmak lazim

Valla abi bu carpraz bag illet bisey ya. Toparlamasi cok zor. Osimende cok eforlu oynuyor. Allah gostermesin eger oda uzun sureli bir sakatlik yasarsa ne yapariz biz.

bu sakatlıgın sebebi antremanlarda iyi hazırlanmaması ve sosyal hayatından dolayı kendisine bakmaması.,

osimhen yada batshuayi bunu yaşamazdı çükü adamlar kemik gibi diri ve güçlü.

maalesef icardi sadece sahada yürüyordu.

şimdi gelip burada kına yakın falan demiştler. birinin sakatlanmasına elbette sevinmeyiz.

sezon sonu iyileşeceği için talipleri de oldukça azalacaktır. umarım hızlıca iyileşir ve sezon sonunda herkes yoluna bakar. devre arasında da lisansı çıkarılmaz muhtemelen yerine forvet alınır.

Bak öyle böyle değil adamlar futbol cahili lan, kurduğu ilişkilerin de alakası yok.

Bir diğerinde bitmeyen kin var 2-3 saattir konuda akıt akıt bitiremedi. Kim olursa olsun gözüne kestiriyor diyor sonra bir rahatlama geliyor kendisine.

Bu futbol yada seyircilik değil bu psikolojik problemlerin dışa vurumu. Sizin bir benzerleriniz pitbullar insanlara saldırdı diye sokak köpekleri örneği veren ve katledilsin diye histeri krizleri geçiren canlılar. Alaka bu şekilde işte. İkisi arasındaki basit ilişkiyi doğru argümanlarala kuramıyor bu canlılar, bazıları da aynı bu şekilde.

İcardi dediğiniz adam zamanında yeteneği sayesinde la masia'ya davet almış ve denenmiş adam. Tüm kariyeri pes futbolu gibi koş vur şeklinde olan çevre bilinci dahi olmayan bats ile icardiyi kıyaslayan bir kişi ile futbol tartışılması zaman kaybıdır.
Yok yav olur mu öyle şey.

Ver kaç yaparken kaçmayı unutan Bats 20 gömlek üstün Icardi'den ve bizler böyle düşünmediğimiz için koyunuz.

Gerçekçi olursak bence Icardi daha top oynayamaz maalesef yani rutininde sırıtıyordu üst düzey bitiriciliği hariç bu sakatlıktan dönemez kral maalesef çok üzücü gerçekten ulan çok başka bir hikaye olabilirdi belki bir final yapardık Avrupa'da

Geri
Üst Alt