Sağlık Raporu | Mauro Icardi

evet o yüzden hala 41 yasinda tas gibi oyun oynuyor adam

2 sene önce bilegi dönmüstü 2 ayda döndü geri

40 yasindaki bir oyuncudan bahsediyoruz burada

30 yasindaki icardi emekli gibi takiliyor burada

Hala oynaması başka bir şey.

Fakat şu aylarda Melo daha yeni form tutuyordu.

Kendisi kampa katılmamasıyla meşhur topçulardandır.

Aynı zamanda hala oynamak başka taş gibi oynamak başka. Ronaldo da hala oynuyor ama Aydın Yılmaz’dan hallice

Melo ayrılalı çok olduğu için hep güzel hatıraları kaldı akıllarda. Kendisinin vasat ötesi maçlarını kimse hatırlamıyor.

sakatligina inanmayan var mi yoksa bir tek ben mi supheli bakiyorum bu sakatliga

Bölgedeki ödem atılmadan ameliyat yapılmıyormuş bu sakatlıklarda.
Bazen 15 gün bazen 20 gün ne kadar sürerse: Zaten sakatlık ve iyileşme süreci ola göre 6-9 ay deniliyor. Öyle bir anlatıyosunuz ki gören de bel fıtığı ameliyatına girecek istediği zaman operasyona alınacak zanneder.

Adamın önünde en az 5 sene daha futbol hayatı var. Ne olsaydı sakatlığın hemen ertesi gün arjantin devlet hastanesine gidip ameliyata mı girseydi.

Ne bu acele anlamadım ki. Birde vücudunun başka bir yerinden parça alıp oraya bağ yapıyorlarmış.
Belki alınacak yerin durumu uygun değil o bekleniyor. Bilgisayar değil ya ram değiştir geç

Ulan bu nasıl gs sayfası çapraz bağı kopup menisküsü yırtılan adamın eski resimlerini sanki yeniymiş gibi yayınlıyor, bisiklet falan koyup bizi adama karşı iyice kışkırtmaya çalışıyolar

Ulan bu nasıl gs sayfası çapraz bağı kopup menisküsü yırtılan adamın eski resimlerini sanki yeniymiş gibi yayınlıyor, bisiklet falan koyup bizi adama karşı iyice kışkırtmaya çalışıyolar

Bak bu çok kötü bir hareket. Bu hesabın mavi tiki var. Mavi tikli, yani premium hesaplar attıkları tweeti belirli süre içinde düzenleyebiliyor. Bu hesap bunu düzenlemek yerine eski fotoğraf olduğunu altına yazmış. Niyet okumak doğru olmaz tabii ki ama Galatasaray adı üzerinden destek gören bir hesabın bunu yapması hoş değil. Bu kadar etkileşim peşinde koşulmamalı.

ille de arjantinde ameliyat olacagım diyormus

anlasılan bu arkadas bizi enayi yerıne koyuyor

Geri
Üst Alt