Sağlık Raporu | Serge Aurier

Okan hoca’nin bu sacma durumdan hic bir sekilde sikayet etmemesi ve bahanelerin arkasina siginmamasi ne kadar büyük bir hoca oldugunu ispatidir
Eyvallah katılıyorum ama kötü sonuçlar gelmeye başlayınca ilk onu asacaklar. Kimse elindeki kadro dardı falan filan demeden hocayı yemeye çalışacak. Umarım kötü sonuç almayız ama bu kadro rotasyonu ile çok zor elbet bir yerde patlayacağız. Dün değişiklik için biraz bekledi yedek kulübesine su şişesi attılar. Berkan'a edilen küfürün haddi hesabı yok..

Şu adama 3 transfer sezonunda eli ayağı düzgün bir orta saha bile alamadılar. Belki de Galatasaray tarihinde 2. kez bir oyun sistemi oturttuk veya oturtmak üzeriyiz ama transfer politikası oynadığımız oyuna uyacak 1 veya 2 adam aldı. Yazık çok yazık... Transferde çok daha güzel işler yapılabilinirdi.

Bizimkiler Rennes'deki elamanı bağlamışlar bu lavuk gitmiş telefonda son anda çocuğun aklını çelmiş. Beter olsun sanki paraları yok ve dünyadaki tek sağ bek oydu. Bizim zaten seçeneğimiz ve paramız yok sen ne diye bu transferde araya giriyorsun koduğumun keli. Aldığımız sağ bek sakatlıktan iyi dönerse 7-8 maça ancak çıkar vasat seviyede bile oynayacağını zannetmiyorum.

Gurur yapmayıp zararın neresinden kardır diyip Dübüa'yı mı geri alsaydık acaba yaw. Göksele para verince taraftar tepkisinden çekindiler herhalde. Böyle daha çok zarar ettik gibi

Bas bas bağırdık burda verin 3-5 kuruş şu göksel gereksizine, getirin bildiğimiz adamı diye. Dubois geri gelse belki çok uçup kaçmayacaktı ama her her iki beki de yedekleyecekti, ne vereceği belli bir adamdı. Nereden bakarsan bak tutarsızlık ve büyük hata

Welinton 2. derece zorlanma= 16 gün
Sanchez 2. derece zorlanma = 15 gün
Orkan Çınar 2. derece zorlanma = 16 gün
Alioski 2. derece zorlanma = 13 gün

Midtsjö 2. derece zorlanma + kanama = 21 gün
Adem Büyük 2. derece zorlanma + kanama = 16 gün

Abdülkerim Bardakçı 2. derece zorlanma + kanama + kısmi yırtık = 23 gün
Saracchi 2. derece zorlanma + kanama + kısmi yırtık = 26 gün
Boey 2. derece zorlanma + kanama + kısmi yırtık = 19 gün
Burak Yılmaz 2. derece zorlanma + kanama + kısmi yırtık = 27 gün

2. derece zorlanma + kanama yaklaşık 16-21 gün arası sürüyor muhtemelen kaçıracağı maçlar böyle olacak.

18.02.2024 Pazar - Ankaragücü deplasmanı(Kaçırır)
22.02.2024 Perşembe - Sparta Prag deplasmanı(Kaçırır)
25.02.2024 Pazar- Antalyaspor(Kaçırır)
28.02.2024 Çarşamba- Karagümrük kupa(Kaçırır)
03.03.2024 Pazar- Beşiktaş dep(Kaçırır)
07.03.2024 Perşembe- Avrupa ligi son 16 1. maç(Şüpheli)
10.03.2024 Pazar- Rizespor(Şüpheli)
14.03.2024 Perşembe- Avrupa ligi son 16 2. maç
17.03.2024 Pazar- Kasımpaşa dep

Bir beklentim.yoktu kendisinden ama sakat gelmesi tanamen fiyasko oldu. Sezon sonuna kadar anlastigin oyuncu birde Afrika kupasinda oynuyorsa tamamen facia plansiz panik transferidir. Adam kupada ciddi sakatlik yasasaydi ne olacakti?

Bunun yasi baya var bence üc haftadan önce baslamaz antremanlara, birde forma tutuyum derkene belki toplamda 5-6 oynayip gidecek verilen paralara yazik.

Fifa bari maasini ödiyecekmi?

Sagbekin gidecegi gecen yazdan belli iken hic bir calisma yapilmamis olmasi skandal.

Zaten bi beklentim yoktu da bu sakatlık tuzu biberi oldu. Bu adamın hiç alınmaması gerekiyordu bi kaç faktörden dolayı. Tam anlamıyla skandal bi tranafer olsu. Sol beki avrupa listesine yazamamak da ayrı rezillik oldu.

Dubois geri alınıp sakatlansa bu kez onu niye geri aldık diye laf edilecekti. Sonuca bakıp herkes konuşur.

Son maç sakatlanmış adam kısacası şanssızlık ötesi bir durum olmuş, Assignon işinin son anda yatmasından belli zaten bir cenabetlik olduğu.

aslında ortasaha konusunda elimiz biraz rahat olsa bekleri bir şekilde idare edebiliriz

sergio yavas yavas süre almaya başlarsa en azından ardahan camışını yuvarlansın diye almayız oyuna

Bu seneki transferlerden sanırım bir tek David Sanchez işimize yaradı. Geri kalanı fiyasko.

Dubois geri alınıp sakatlansa bu kez onu niye geri aldık diye laf edilecekti. Sonuca bakıp herkes konuşur.

Son maç sakatlanmış adam kısacası şanssızlık ötesi bir durum olmuş, Assignon işinin son anda yatmasından belli zaten bir cenabetlik olduğu.
Diğer ülkelerde nasıldır bilmiyorum ama yurdum klasiği bu durum. Şu sahne geliyor aklıma:

Diğer ülkelerde nasıldır bilmiyorum ama yurdum klasiği bu durum. Şu sahne geliyor aklıma:

Ülkenin %98inin falan özeti

Sonuca bak her şeyden şikayet et.

Sorumluluk versen her yerleri ayrı oynar muhtemelen.

Bayernliler de sakat adamı bize kilitlediler diyor olabilir.

Geri
Üst Alt