Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eyvallah katılıyorum ama kötü sonuçlar gelmeye başlayınca ilk onu asacaklar. Kimse elindeki kadro dardı falan filan demeden hocayı yemeye çalışacak. Umarım kötü sonuç almayız ama bu kadro rotasyonu ile çok zor elbet bir yerde patlayacağız. Dün değişiklik için biraz bekledi yedek kulübesine su şişesi attılar. Berkan'a edilen küfürün haddi hesabı yok..Okan hoca’nin bu sacma durumdan hic bir sekilde sikayet etmemesi ve bahanelerin arkasina siginmamasi ne kadar büyük bir hoca oldugunu ispatidir
Bizimkiler Rennes'deki elamanı bağlamışlar bu lavuk gitmiş telefonda son anda çocuğun aklını çelmiş. Beter olsun sanki paraları yok ve dünyadaki tek sağ bek oydu. Bizim zaten seçeneğimiz ve paramız yok sen ne diye bu transferde araya giriyorsun koduğumun keli. Aldığımız sağ bek sakatlıktan iyi dönerse 7-8 maça ancak çıkar vasat seviyede bile oynayacağını zannetmiyorum.
Başımızda saç kalmadı adaş....Thomas Meunier'ye baktim yasi 26-27 dir dedim herif 32 mis. Oglum zaman hizli geciyor lan...
aglattin be renkdasBaşımızda saç kalmadı adaş....
Diğer ülkelerde nasıldır bilmiyorum ama yurdum klasiği bu durum. Şu sahne geliyor aklıma:Dubois geri alınıp sakatlansa bu kez onu niye geri aldık diye laf edilecekti. Sonuca bakıp herkes konuşur.
Son maç sakatlanmış adam kısacası şanssızlık ötesi bir durum olmuş, Assignon işinin son anda yatmasından belli zaten bir cenabetlik olduğu.
Diğer ülkelerde nasıldır bilmiyorum ama yurdum klasiği bu durum. Şu sahne geliyor aklıma: