Sağlık Raporu | Sergio Oliveira

Yav lig uzun maraton 14. hafta yandı 20 takım var rahat olalım yerine oynayacak oyuncular da güzel katkı sağlayacaktır. İyicene dinleyip gelsin. Şurada maçlar başladıktan kısa süre sonra transfer dönemi açılacak en kötü orayı yedekleyecek bir oyuncu daha çözersin gencinden.
ayhan akman bel ameliyatından sonra döndü,son 6 hafta oynayıp sampiyon yaptı 2008de @Hasan Çam çok takmamalı tempoyu vs.tek kulvar

Yaw ne yedlini. Birisi kisa siyahi topcu digeri 180 avrupali fizigi genetigi alakasi yok birbiriyle. Aynen 20 gunde doner
biliyoruz herhalde.👨‍💻oliveirada kanserli hasta vucuduna sahip birine benzemiyo en azından.yedlin ve oliveiranın bünyesini ezbere biliyomuş gibi konusmak da dogru değil bence.umutlu olmaya calısıyoruz.gs sözlüktekiler gibi sezonu kapattırmıyoruz:ka21:

Üzücü bir durum umarım en kısa sürede toparlar. Fakat sakatlık durumları düşünülerek kurulmuş geniş bir kadromuz var, Midtsjö ve Berkan gerektiği zaman katkı verecektir diye düşünüyorum.

Geçmiş olsun, takıma liderlik eden başlıca oyunculardan birisi. Allahtan çok uzun süreli bir sakatlık değilmiş; ikinci yarıya zımba gibi başlaması önemli...

Belki de Dubois' in sakatlığı sebebiyle, yok sayılan Boey' in coşmasının bir benzerini Midtsjö için görürüz ki kendisinden oldukça umutluyum, oyun mentalitesini çok beğeniyorum. Skor gerektiğinde yerine girecek Mata için de fırsat olur. Yahut skoru korumak gerektiğinde Torreira-Berkan-Midtsjö üçlüsü tercih edilebilir; hızlı hücumları hem başlatıp geliştiren, hem de kilit pas verebilen bir oyuncu bu Viking; forumda kazma muamelesi yapılması haksızlık bence...

Üzücü bir durum. Geçmiş olsun. Ama araya denk gelmesi, kötünün iyisi olmuş oldu. Bir iki maç kaçırır en kötü. Bence o kadar çıtkırıldım bir adam değil. Hazırlık maçlarında yerini kimle dolduracağımız belli olur ve o da hazır olmuş olur en azından.

Üzücü bir durum. Geçmiş olsun. Ama araya denk gelmesi, kötünün iyisi olmuş oldu. Bir iki maç kaçırır en kötü. Bence o kadar çıtkırıldım bir adam değil. Hazırlık maçlarında yerini kimle dolduracağımız belli olur ve o da hazır olmuş olur en azından.
Doğrusu, şu ana kadar maç içindeki hafif temaslarda bile biraz 'narin' davranarak şaşırttı kendisi. Umalım ki sakatlıkları da buna paralel seyretmesin...

Yusuf'u o bölge de bir görmek isterim şahsen.

Defansif aksiyonu olan bir adam değil o yüzden mata o bölgeyi çok rahat idare eder

Fener macinda kadroda olur. Umarim yerine Matayi oynatmaz.

Şuan kadromuzda Olivierira 'yı ikame edebilecek bir tane oyuncumuz yok. Sadece bizim değil tüm Süper Ligin en değerli orta saha oyuncusu hatta en değerli oyuncusu. Çok teknik çok klas adam, bu tip adamların değeri olmadığında daha iyi anlaşılır. İnşallah bir an önce iyileşir ve hemen takıma döner.

Okanin biraz hocalık yapması lazım bu konuda torreiranin yanında miço olmaz oraya daha yaratıcı birini denesinki eleştiride almaz enazindan

Korktuğumuz başımıza geldi. Takımın orta sahadaki her şeyi, can damarı ve maestrosu Sergio Oliveira bileği yırttı. İstanbul maçına 1 ay var hadi o maç çok da zorlu değil ama sonrası için elimizden geldiği kadar hızlı şekilde iyileştirilmeli. Teknik olarak Midtsjö ve Berkan beklentimizi asla karşılayamaz.yr0cwq.jpg

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt