Etki eder ama etkisi çok azEmin misin erimediğine?
Yağ yakmaya yardımcı bir diyet eşliğinde her gün en az 15-20 dakika iki elimize ağırlık alıp side bend dediğimiz hareketi icra ediyoruz. 5-6 aylık bir süre sonunda baya ilerleme kaydedilmiş olur diye düşünmekteiym. Daha hızlı eritmek isteniyorsa günlük 1.5-2 saatliğine spor salonu aletleriyle çalışmak gerekir.Ekli dosyayı görüntüle 29673
geyigi birakalim da
su zerzevatlar nasil yok edilir bunun recetesini sunalim
Yağ yakmaya yardımcı bir diyet eşliğinde her gün en az 15-20 dakika iki elimize ağırlık alıp side bend dediğimiz hareketi icra ediyoruz. 5-6 aylık bir süre sonunda baya ilerleme kaydedilmiş olur diye düşünmekteiym. Daha hızlı eritmek isteniyorsa günlük 1.5-2 saatlik spor salonu aletleriyle çalışmak gerekir.
En zoru o yavEkli dosyayı görüntüle 29673
geyigi birakalim da
En zoru o yav
Ekli dosyayı görüntüle 29673
geyigi birakalim da
Ekli dosyayı görüntüle 29673
geyigi birakalim da
twerk iyi geliyor diyorlar knkEkli dosyayı görüntüle 29673
geyigi birakalim da
twerk iyi geliyor diyorlar knk
denemeye değer
bak burda nası yapacağını gösteriyor
Kalori açığı yaratman lazım heisEkli dosyayı görüntüle 29673
geyigi birakalim da
çeyrek ekmek kadar bile ekmek yemiyorum ben normalde ama 2 hafta da bi pizza krizim tutuyor tabi.onun da hepsini yemiyorum,yarısını dolaba koyuyorum,ertesi gün ısıtıyorum yiyorum
yiyorum,iyi besleniyorum ama agustostan beri hergün spor yapıyorum abi( günde 30 mekik,şınav,koşu vs),kilo almadım 3 aydır.3 kilo da verdim ekstradan.kilo sorunum da yok öyleBöyle kaçamaklar yapıyorsan ertesi güne hiç bırakma aynı gün ye tamamını, ertesi gün bol su iç (3 lt'den az olmasın) ve tamamen protein tabanlı besin al, hiçbir şekilde şeker ve basit karbonhidrata bulaşma... Bunu yaparsan kaçamak yaptığın gün kilo olarak geri dönmez.
Lakin bunu sık yapmaman lazım, ayda bir kaç kere yap sadece.
En zoru o yav
Buna kemer diyorlar işte. Bendeki de sesli söylemeye utandığım görüntü bu. Halka oluşmuş. Gitmiyor. Başka da hiçbir sorun yok!
Başardım. Bahsi geçen halkalar gitti. Beyaz ekmeği tamamen çıkardım hayatımdan. Kahvaltıda çok az buğday ekmeği yiyorum. Diğer öğünlerde yok.
Ayrıca çapraz mekik çektim her gün. Eller boyun arkasında birleştiriliyor. Sağ dirsek sol dize; sol dirsek sağ dize doğru çekiyorsun. İyice ısındıktan sonra yapın. Esnek olun. Yoksa her yeriniz tutulur. Slim fit gömlekler gelsin bakalım.