Sagopa Kajmer

Cevap: Sagopa Kajmer

KanalD Haber - Magazin

bu da olayin sagopa kajmer tarafindan aciklamasi ;

sagopa kajmer'in yeni site yazısı:

selamu aleyküm

hoş olmayan bir olay yaşadım eminim ki bana hoş gelmeyen size de hoş gelmeyecektir.medyanın yeni haberi sagopa kajmer bir hayranını evine alıp dövdü.

işte haber bu kadar ve açıklanmayı bekliyor ben de size olayı anlatmak ve bilgi sahibi olmanızı sağlamak istedim.medya her ne kadar en gerçeği bilse de gerçeğin ta kendisini anlatamıyor.olay şöyledir:

geceleri ayakta fazla durduğumuz ve çalıştığımız için genelde öğle vakti kaylule yaparız.bilmeyenler için kaylule öğle ve ikindi arası şekerleme yapmak demektir.tam o vakitte kapı zilim çalındı ilgilenmek istemedim çünkü uyuyordum,kapı en az 20 kez çalındıktan sonra ha giderler şimdi giderler kalmayayım dedim bekledim yarım saat oldu dışarı çıkıp camlarımı yumruklayıp indirelim mi lan camları çerçeveleri şeklinde pek de hoş olmayan tavırlara girdiler,gayette çoktular,daha sonra gittiler sandım meğer o sessizlik sessizce evime girmek içinmiş bunu açılan penceremin sesinden hemen anladım penceremin açılmasıyla birlikte çocuklardan şöyle bir cümle duydum ''aaa açtım lan,açıldı,gelin gelin açıldı'' bu durumu farkedince çok telaşlanıp kalktım çünkü niyeti bozmuşlardı ayak seslerini çıkma gürültülerini duydum.üzerime birşeyler giyip çıkıp elebaşını tuttuğum gibi evimin içine aldım dedim ki:''buraya mı girmek istedin aha bak bu evde oturuyorum dedim ve plastik oyuncak taramalı tüfeğiyle kafasına vurdum aha gördün evi işte dedim''çocuğun kaş tarafına geldiği için anında morarıklık oluştu ve hemen onu tutup ailesinin yanına götürmek ve diğer arkadaşlarını bulmak üzere yola koyulduk.işin kötü kısmı güvenlik haybeye vakit harcadığından evimize gündüz vakti girmeye çalışanları görmemişti,kapıdaki kameralarda aşılabilmiş,dış kapı bile açılabilmiş,komplo gibi bir hareket sanki bir pusu kurulmuş gibi,tabi siz bilmezsiniz sagopa kajmer kaç kişilerle tehtid ediliyor,sizin tanıdığınız tanımadığınız birçok insan hatta meşhur rapçilerde var aralarında tahmin etmediğiniz...zaten savcılıkta korunma talebimiz var çünkü hem tehtid edenler var hem de beni devirmek isteyenler var.tvlerde çıkıp burası amerika değil biz sözlerimizle şarkılarımızla sinirimizi boşaltıyoruz adam vurmuyoruz diyenlere aldanmayın arkadaki perdeleri biz aralayabiliyoruz siz dışarıda kalıyorsunuz.çoğu şeyi bilmiyorsunuz çünkü sizleri anlatıp üzmek istemiyorum çok üzülebileceğiniz ve kulaklarınıza inanamayacağınız şeyler yaşıyorum ama size hiç çıtlatmıyorum çünkü çok üzülebileceğinizi biliyorum hatta bazıları sınırı bile aşıp delilikler bile yapabilir.

konumuza geri dönelim,çocuğun ailesi bana saldırdı ben onlara hiç saldırmadım sonra polis geldi zaten biz çocuğu ailesine götürürken polis çağırmıştık zaten şikayetçi de olmadım açıkçası ben çocuğa oyuncak tabancasıyla vurduğum için üzüldüm çünkü hemencecik gözümorarıverdi haliyle ailesi görünce hiddetlendi onlara hak veriyorum benden şikayetçi oldular beni de dinlemek istemediler sadece küfür edip saldırıyorlardı.velhasıl polise gidip ifade verdim,ifadeden sonra evime geri döndüm orada medyadan arkadaşlarda sağolsun konser var sanmışlar millet reina da laila da bizi bir iki paparazzi çeksin diye sabahlar biz istemediğimiz halde bunlar bizi buluyor...

çocuk yine de verdiği ifadesinde sagopa kajmer'i çok seviyorum zaten bana oyuncak tabancayla vurdu polis abi demiş.bunu da okuyorsa ona diyecek bir çift lafım var yunus abisi olarak:

bir insanı seviyorsan o'nu incitmekten korkarsın,bir insana hayransan o'na yakın olacağım diye delilik yapmazsın.eğer tanışmak istiyorsan senin doğru zamanın değil benim doğru zamanım önemlidir,kapıya gelir kapıyı 1 kere çalarsın,2 kere çalarsın 3.sünden sonra beni strese sokmuş olursun.eğer kapıyı açmıyorsam demek ki seninle görüşmek isteyecek bir sagopa yok.herkes her zaman her şeye müsait olamaz seni böyle tanıdığım için üzüldüm kim benim camımı açıp evimden içeri girmek isteseydi aynısını yapardım hatta sen küçük olduğun için sana oyuncak tabancanla vurdum yine de allah'ın huzurunda senden özür diliyorum.aslında bizim gibi adamların bu gibi durumlarda başına geldiği imtihanlar belirleyicidir.insanın hata yapması imtihanı kaybetmesidir.

belki bir hayranımı incittim belki de ben incitildim ama uzun lafın kısası evime girmek isteyen biri olduğunda yaşına bakmıyorum o düşündüğü fikrin başına bakıyorum.unutmayın sat komandosunu öldüren de 10 yaşında bir çocuktu.bu gibi bir nefsi müdafadan dolayı psikopat bir karakter olarak anılmak istemem,şarkılarımda ne yazarsam o oluyor,sınır tanımayan psikopat herif oluyorum ama gerçekten bu değilim tabi ki:)

sizi seven yunus

Çok güzel bir şarkı dinlemeyen / indirmeyen / dinletmeyen kalmasın.

Sagopa'dan seçme sözler. Sıklıkla dinlediğim şarkılarından beğendiğim sözler var. Derleme bana aittir;)

-Akrep ateş çemberinde harakiri yaptı sahiden. Pozitif olana dek negatifim kuzen…(Aşk Yok Artık)

-Geçmiş dünden bahsetmek lezzetsiz. Gelmemiş yarından hep mi şikâyetçiyiz biz? (Baytar)

-“Çok bildim”lik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın. “Yok derdim”lik yaparsan dert görünce saparsın…(Ben Hüsrana Komşuyum)

-Tadilatta kalbimin boş beyaz sarayları. Yaşlı taş çocuk kırdı sevdiği tüm oyuncakları...(Drama Yolları)

-Güller yâre sevgi kanıtı, benim elimde papatya…(İki Tanık)

-Olması gereken şeylerin adını iyilik yapmak koymuşlar…(Kendim İçin)

-Bu cinayet!... Günahın en has hali ihanet, hakkımı ver gideyim adalet. Son kozum olsun zorda sükûnet, kendime sarılır donarım… (Kendime Sarılır Donarım)

-Ulaşılacak saadete kaç kapı daha var? Açtım açtım kapıları, girdim bomboş evlere vardım. Yardım lazım bana, şansım yaver sanma…(Muamma)

-Halim yalın, son sireni benim için çalın. Resmini çekmelisin her anın, kanıtı olmalı her feryadın…(Rak Benadam)

-Biz seninle kardeş değil miydik? Aynı beşikte iki kertmeydik. Dün civarda çakılken şimdi sıradan kum bile değiliz...(Terapi)

-Kavalyem olsa öpebilir miyim ölümü? (Uğurla Bahtiyarları)

-Spekülatif düşlerin spazmı var…(Vasiyet)

-Ben yakın sen uzak. Ya sen yakınlarımda ben ırak…(Yakın ve Uzak)

-Yokluğun bir ölüme benzetildiği şiir tadında varlığın bir saçmalıkmış acil anladım, anca topladım…(Kopya Kalpler)

-Aşkın gözleri hep sulu mudur? Hakkı bu mudur? Sadakatin güvenimin sonu mudur? Sen kaderdin…(Kopya Kalpler)

-Tacizin aşikâr, sadece bana mahsus değil yok olma seansların. Yağmur sakladı gözyaşlarımı, kopya kalplere damladım dam dam…(Kopya Kalpler)

-Parçalanmış bir satırbaşı ve nokta konmuş dizelerin son elvedası bugüne bir ithaf…(Kopya Kalpler)

-Hayatımın gerçek öykülerine ayrılan bir filmin soundtrackindeyim. Bir yazar mıyım, yoksa tek şiirlik şair mi? (Bebeğim Öldü)

-Gözlerimde bir filmsin. Göz çukurlarımda uyuyakalmış bir bebeksin. Bende ninninim uyu… (Bebeğim Öldü)

-Ben de başta bir çocuktum. Sen de oyuncak oldun. Tarihin sayfa aralarına kırmızı gülümü çoktan koydum…(Bebeğim Öldü)

-Hayat asla sahnelenemeyecek bir oyunun sonsuz tekrarından ibaret…(Baatil Rhyme)

-Elimden seyrelen bir kumsun, sen de tarih oldun. Tekerrüründen korkar oldum…(Pavlov’un Köpeği)

-Darmadağın armağanım. Kaos karmalarındayım. Karmakarışıklaşmaktayım, neyse ki ayaktayım…(Pavlov’un Köpeği)

-Geçmişi hadım ettik olmadı. Ben suyun oldum bardak dolmadı. (Pavlov’un Köpeği)

-Artık hiç mi hiç de hatırın kalmadı, tekmelerdim dağları, kalbime yuvarlandı taşları…(Pavlov’un Köpeği)

by etigul​

Elimden seyrelen bir kumsun, sen de tarih oldun. Tekerrüründen korkar oldum… :happy0025:

Sen abartıyorsun rahat yaşamla sapıtmayı..İstanbul üstünden geçmiş bırak kendini korumayı..

Rapten hiç anlamam.Dinlemem de ayrıca ama bu adamın sözlerini okuyorum ve gerçekten çok saygı duyuyorum.

Yine Kızarıyor Sigarımın Ucu , Görünmüyor Hayallerimin Ucu Bucu

Haydi Ver Sevinci Hüznü Bir Bebek Gibi Kollarıma

Sular Dök Beni Bekleyen Yollarıma Ben Birazdan Yolcuyum

Yeditepenin Etrafı Miski Anber Rayihası

Yanımda Güzeller Güzelinin Has Salihası

Şu İçimde Yılların Bıraktığı Atıklar

Ve Bana Eşlik Eden Binlerce Ses Var Kısılmasınlar Onlar

Ey Yolcu Dostum Ayakların Rehberindir

Senin Dostun Soğuk Esen Yellerdir Tüm İnsalık Senin Gözünde Eldir

İçecek Suyun Gözlerinden Taşan Seldir,Bu Ödenecek Bedeldir

Gücümün Yettiğince Öcümün Ağarlığınca Sözümün Kuvvetince Çabalarım

Gidilebilecek En Uzun Yollara Kendimi Hazırlarım

Bu Mecazilerden Geçip En Hakikiye Gidelim

Cemalibar kemale seyredelim...

Ulaşılacak Saadete Kaç Kapı Daha Var

Açtım Açtım Kapıları Girdim Bomboş Evlere Vardım

Yardım Lazım Bana,Şansım Yaver

Sanma Hiç Hoş Değil Gördüklerim Amma,Emin Değilim Herşey Muamma , Muamma (Sago) Muamma.. (Kaf Kef)

Hiç Hoş Değil Gördüklerim Amma , Muamma ...

Hiç Hoş Değil Gördüklerim Amma

Ortalarında Bir Yerlerdeyim Ömrün Bana Göre

Belki Yarına Varmam Mucize Şu Anın Değeri Varya

Diğerlerinin Değersizliğini Anlatmam angarya,

Zamana Göre Değişir Değişmeyeceğini Sandığın(Kastır)

Oyun Gibi Sanki Hiç Sona Ermeyecek Sandığın

Aynı Ilık Çorbaydı Oysa Ekmeğine Bandığın

Durdukça Soğur Herşey,Soğudukça Ölür Ateş

Kovdukça Varışa Şeytan Vardıkça Kişner Küheylan

Ve Son Baharda Ölmekte Kış Canlanırken

Ve İlk Baharda Terk Etmekte Yaz Efillenirken

Biri Ağlayarak Başlar Hayata Rahmetlen

Biri Veda Eder Gülmeyi Öğrenmeden

Bu Aciz Benzetmelerde Olmasa Bakacak Aynam Olmazdı

Kendini Görebileceğin Başka Bir Yer Varmıydı (Söyle)

İnsan Kadar Kendini Güvenen Bir Aciz Görmedim

İnsan Kadar Nankörünü Bahsettiğiniz Kedilerde Bile Görmedim

Ben Hayatı Terazimde Tarttım Arazimde Güneşe Yüzümü Dönüp Yattım

Oysa Güneşi Bile Söndürdü Üzüntüler

Neyse Boşver Deyip Arkalarına Bakmadan Yürüdüler

Ulaşılacak Saadete Kaç Kapı Daha Var

Açtım Açtım Kapıları Girdim Bomboş Evlere Vardım

Yardım Lazım Bana,Şansım Yaver Sanma

Hiç Hoş Değil Gördüklerim Amma,Emin Değilim Herşey Muamma , Muamma , Muamma , Muamma

Hiç Hoş Değil Gördüklerim Amma , Muamma , Muamma

Hiç Hoş Değil Gördüklerim Amma...

Sago ile Kolo'nun yeni şarkısı "HAİN" myspace'e verildi.

Aşağıdaki linkten dinleyebilirsiniz.

https://www.myspace.com/kolerap

Özelikle nakarat çok hoşuma gitti..

Şarkı sözleri aşağıda.

Hain Şarkı Sözleri

Sago Verse

Son mahçupluğumun yanakları al al

Kırıklara bağlar yunus iple sıkıca ince dal

Yürü be koçum kim tutar !

Böyle devam edersen halin mantara bağlar

Bilirim sen yüzersinde gemiler batar

Ben perçemle sır bakar

Gözlerime sürmelik atar ve istasyonlarım hınca hınç dolar

Her ağızdan bir iftira doğar

Ve doğan iftiralar büyüdükçe Bal satar

Alem bala batar

Ölüm yapar mı hiç rötar ?

İnsan etiyle açtığın iftiharla iftihar

Bence en kalleşçe intihar

Harla ateş Har

İftiraların ellerinde keleş var

Tarar durur tarar adamı mermi manyağı yaparda anlamazsın

Fare gibi üfleyerek yerler etin

Yıkılır güçlü setin

Bu Şarkıyla ağlar müzik setin !

Gurur kaybolmuş betin

Ve betin benzin atmış yakmış ruhunu benzin

Yangınlarımın Dumanından tıkalır genzin

Aslında herşey sensin ve sensin aradığım en güzel engin

Bil Bu fakirin gönlü zengin

İradem kendinden pek emin

Bende ruhumu teslim ettim demin yine çayım aldı demin amma tekrar doğdum

Yeminimde başı kalabalık açtı cenazemin yüzüne bak şu yanına tavaf eder semazenin !

Hali ne kadarda nazenin

Mis kokusu geç gelir henüz açan çiçeğin

Bak demirden bileklerim !

NAKARAT

(x2)

Sen bide bana sor neymiş aldanmak, amacına ulaşır hain

Üzgünüm içten ama senlede anlarsın ya içtenlikten

Sen bide bana sor neymiş yalvarmak, suçu bana atar hep hain

Kirlenmeden kalabilsemde sıkı tutunup düşmesem olmaz mı ?

Kolera Verse

Toz kanatlı kelebek hasta hala ayın tozunu eksin içinde bir ben durur hatalı hamlelerimi konuşur

Karıncalar gibi temkinliyim yazın biriktirdim can çekişen kuş gibi çırpınır kirpiklerim

Söyle dostunu bana, kim olduğunu söylememe gerek yok sana kafasına tokmak yedi kül oldu şah

Yerleşir küfür ki birden yana kayan ağzına geldim suyu verevela sarsıldı şiddetimle marmara

Belki bulursun bak ara gocun her yerin yara göz at tekeye kaç para söyle kızım senin ruhun kaç para

Etmez bence beş para kendini karanlıkta ara hedefi diss kurbanları kolera tara

Karaya vurmuş deniz kızıyım yetiştirin beni suya pullarım düşerse birbir geri koy sırtıma var çok fazla arkadaşı

ve dans ediyor gözü kaşı cüssesi ağır geldi nihayet kırıldı kalçası,

Kötü yola düşmüşsün sen şeytanla öpüşmüşsün bire bir görüşmüşsün sana sövmüşler gülmüşsün sen ne iki yüzlüymüşsün hatta sen yüzsüzmüşsün akbabaları bile ürkütmüşsün sen çürümüşsün

NAKARAT

(x2)

Sen bide bana sor neymiş aldanmak, amacına ulaşır hain

Üzgünüm içten ama senlede anlarsın ya içtenlikten

Sen bide bana sor neymiş yalvarmak, suçu bana atar hep hain

Kirlenmeden kalabilsemde sıkı tutunup düşmesem olmaz mı ?

Myspace sayfasına eşi Kolera ile birlikte Michael Jackson'ın resmini koymuş olan rapçi.

Geri
Üst Alt