Sagopa Kajmer

Cevap: Sagopa Kajmer

Rapçi başlığına uygun diyaloglar:

Herkes birbirine gider yapıyor, hakaret ediyor...

550 tane rapper sayarım sana dünyadan.Bu adamın yaptığı rap değil arabesk.Ufkunuzu geniş tutun.

Sagopa Kajmer arabesk rap yapmıyor, stili melankolik ve pesimist buna arabesk diyemeyiz,arabesk rape örnek dj akman gibi çoluk cocuk rapcileridir,şarkılarında sürekli aşk meşk dön bana sevgilim keserim suramı buramı diyen adamlardır, bana göre mükemmel ötesi sözleriyle, ritimleriyle dünyanın en iyi rapçilerdendir.Türkiye'de en çok seveni bulunan rapçi olmasıda bunu destekliyor zaten

Sagopa Kajmer arabesk rap yapmıyor, stili melankolik ve pesimist buna arabesk diyemeyiz,arabesk rape örnek dj akman gibi çoluk cocuk rapcileridir,şarkılarında sürekli aşk meşk dön bana sevgilim keserim suramı buramı diyen adamlardır, bana göre mükemmel ötesi sözleriyle, ritimleriyle dünyanın en iyi rapçilerdendir.Türkiye'de en çok seveni bulunan rapçi olmasıda bunu destekliyor zaten

Öncelikle rapçi değil rapper.Ben sagoyu rapper olarak kabul etmem.Kendi kafasına göre takılsın.Bana göre arabesk yapıyordur istediğin kadar kılıfa uydur.Türkiye'den çık Sago'yu kimse tanımaz.Bu müziği yapan dünyada bir dolu adam var kalkıp adam gibi rap yapamayan Sago ile kıyaslama.

Sagopa eskiden iyiydi, dinlerdim. Kafile albümünden sonra bozdu, o zamandan beri de dinlemiyorum. Ama Bir Pesimistin Gözyaşları albümü çok başkaydı.

Ayrıca bu video iyice değiştiğini çok açık şekilde gösteriyor. Eski şarkılarında Laik düşmanlarına, hükümete ve kendi tabiriyle yobazlara kin kusuyordu. Tanrı'ya sitem ediyordu, çok değişmiş.

Öncelikle rapçi değil rapper.Ben sagoyu rapper olarak kabul etmem.Kendi kafasına göre takılsın.Bana göre arabesk yapıyordur istediğin kadar kılıfa uydur.Türkiye'den çık Sago'yu kimse tanımaz.Bu müziği yapan dünyada bir dolu adam var kalkıp adam gibi rap yapamayan Sago ile kıyaslama.

Kanye West falan mı dinliyorsun sen?

Eski Sago değil. Artık o pesimist havasını vermiyor şarkılara. Son zamanlarda da müziği dışında işlerle fazla ilgilenir oldu.

Türkçe Rap mi dinlemek istiyorsunuz ? Saian dinleyim, Abluka Alarm dinleyin, Yeni Sagopa diye lanse edilen Vale dinleyin, Şanışer dinleyin.

Fazıl Say ve farklı müziklerle ilgili söyledikleri de çok saçma olmuş.

ne farkeder ya türkçesi rapçi:D takılma o kadar, Sago'yu ülke dışında kimsenin tanımadığını bende biliyorum,dediğim gibi zevk meselesi sana göre rapper değilse, adam gibi rap yapmıyosa bilmem, bana göre herşeyiyle aşmış bir rapper,TÜrkiye'De rakipsiz.

ne farkeder ya türkçesi rapçi:D takılma o kadar, Sago'yu ülke dışında kimsenin tanımadığını bende biliyorum,dediğim gibi zevk meselesi sana göre rapper değilse, adam gibi rap yapmıyosa bilmem, bana göre herşeyiyle aşmış bir rapper,TÜrkiye'De rakipsiz.

Underground rap yapan bir sürü amatör var. Rapin hakkını veren hemde.

Artık Türkiye'de rakipsiz değil Sago.

South Park'ın bir bölümünde fena halde dalga geçmişlerdi bu elemanla. Geri zekalı gibilerinden. Öyle bir ünü mü var? Sen bilirsin belki.

Yok, pek dinlemem. Hatta hiç desem yeridir. Homecoming şarkısını bir tek çok severim. Pek merak edip dinlemedim de. Sadece o kadar Sago'ya saydırınca kesin Kanye'cidir dedim.:)

Eski Sago değil. Artık o pesimist havasını vermiyor şarkılara. Son zamanlarda da müziği dışında işlerle fazla ilgilenir oldu.

Türkçe Rap mi dinlemek istiyorsunuz ? Saian dinleyim, Abluka Alarm dinleyin, Yeni Sagopa diye lanse edilen Vale dinleyin, Şanışer dinleyin.

Fazıl Say ve farklı müziklerle ilgili söyledikleri de çok saçma olmuş.

uzun zamandır takip etmiyorum abulaka alarm hala kuvvetmira bünyesinde mi? birde mozole mirach çok iyidir oda sitem depresifle beraber çalışıyor herhalde.

Konu alakasız ama Kanye West gerçekten müthiş bir sanatçı.Rape farklı soluk getirdi.Son albümü de güzel olacak.

Dediğmi gibi bana göre rap öğelerini içinde barındırmayan benim tanımıma göre rapper değildir Sago.

Son açıklamaları da tamamen hadsizlik.Başka tür müziklere dil uzatmak haddine değil.Rap kültürü saygıyı gerektirir. Böyle sallamayı değil.

uzun zamandır takip etmiyorum abulaka alarm hala kuvvetmira bünyesinde mi? birde mozole mirach çok iyidir oda sitem depresifle beraber çalışıyor herhalde.

Abluka hâla Sagopa Kajmer'in çatısı altında. Mozole en iyi ses sahip raperlardan. Sagopa'dan çok daha iyi bir sese sahip.

Hala Sago ile Rap dinlemenin farklı şeyler olduğunu kavrayamayanlar var ..

Namaz-yoga | Facebook

Bu adamı dinlediğim sayılmaz genel itibari ile. Ama şu konuşmasıyla bana helal olsun dedirtti. Tebrik ediyorum kendisini, adammış!

Son açıklamaları da tamamen hadsizlik.Başka tür müziklere dil uzatmak haddine değil.Rap kültürü saygıyı gerektirir. Böyle sallamayı değil.

Saygının en az olduğu müzik türü varsa o da rap müziktir yani DİSS diye birşey var ,Beyaz şov da kendisi dediği gibi , en iyi küfürü de zamanında Sago ederdi ama küfrettiğini anlamazlardı bile öyle bir ağız var herifte . Ceza gibi ana bacı küfretmek değildir Diss. En son bildiiğim Ceza , Kıraç'a küfrediyordu . Cezanın haddine değil Sago falan yani o gitsin Fuat gibilerle uğraşsın küfürleşip dursunlar.Bakın Sagonun Disslerinden birini yazdım hiç düzenlemeden aynen ekledim , Ceza daha ilk cümleden kaybeder . Eskişehirde konserine de gitmiştim , ne Cezaya küfretti ne de küfredilmesine izin verdi , mazisine lafım yok ama şu anki Sago hepsinin de çok önünde . ( Son albümü vasattı o ayrı )

Kanına işlemiş kıskançlık ,sizin takım nankör

Ey kör !...Albüm kapaklarını aç da adımı gör !...

Kokan leş ağzınla yaptığın rap tiz ve itici,

Şükür ki kellem kurtuldu ,sen yedin o çekici.

Tek bir şarkı yaparım alırım havanı sen bilirsin.

Be kahpe bunu en iyi bilenken neden sonuca isteriksin?

Evliya-yı rap önünde tek kelimeyle geyiksin,

Testislerini tutma televizyonda çok komiksin.

Ben=I ...

Söylesene neden korkalım senden ?...

Sen bir kopyasın,hazıra konmuş bir yiyen.

Ten uyuşmazlığı oldu sanırım ayrıldın techno dj'inden.

Bende bir technocu buldum hem de en rapçisinden!...

Bundan sonra laf yaparken 1 değil 2 aşama düşün,

İkinci mektuba cevap yoksa birdeki yazını düşün,önümüz

yaz.

Temmuz ortasında tirtir üşüyün.

Paylaşamadıklarınızı bari bu kez,ilk kez bölüşün.

Hayatta en kolay yaptığım iş,bir iki kadeh diss atmak.

Senin yaptığın en iyi iş yanıbaşındaki dostu satmak.

Madem sen kaşındın,benim tırnaklarımla aşındın.

Rapini yeraltından alıp,züppe dolu mekana taşıdın.

Dilimin kemiği olsa inanki ilkin ben kırardım,

Yemin ederim yaram olsa tuzu yerine ben basardım.

2senelik diskografilerinizi hattatlara yazdırın bayım,

Hızlı treni dışlar rayım,sagopa nane keskin tadım.

Benimle cenk yapmak adına en yüreklinizi yollayın!...

Dokunursan patlar mayın,yüzlerinizi saklamayın,

Karaya düşeni aklamayın,maskeleri düştü bayın.

Rap'i şaha kaldırmak adına siz ikiniz şeker yalayın

Rap yoldaşı gömdü,

Yaktığın tüm lambalar ani söndü,

Dinle Kafkefi feyz al!...

Ben maratona çıktım sen yerde topal.

Gel yaralara tuz bas,hasıma el verdim kol gitti ah be

hey-haaat

Ben mektubu yazdım,sayfalarını ister yırt,ister

kopart.

Sago defteri dürdü,en büyük düşmanım nankör bir

bücürdü,

Aynaya bak yok sen ,cahile kalem çekiver,eski dosta