Sahaya Giren Trabzonsporlu Taraftarlar, Fenerbahçeli Topçular Tarafından Saldırıya Uğradı!

Ne ceza almaması ya. Osayi ve Oosterwolde'nin Türkiye kariyeri an itibariyle bitmeli. İlk giren taraftar darp raporu alıp şikayet ettiği an durum saha içi cezadan çıkacak zaten.

Hayır arkadaş bu kadar olaylı maç olmuş ne işiniz var sahanın ortasında. Hadi taraftarın olsa yanına gidersin laf etmem kime ne gösteriyorsun. Birisi de olta hareketi yapıyor.

Hakemleri tehdit eden Mhy ve İck nerede ben göremedim ? Yemedi mi acaba ?

Türk futbolunun kurtulması için ilk önce fenerin narsist başkanlardan kurtulması lazım.
Yıllarca Aziz Yıldırım Türk futbolunda kaosa sebep oldu hatta fenerli taraftarlar adamın mafya diye övünüyorlardı.
Aziz den kurtulduk derken daha beteri çıktı, hayatı boyunca kaybetmeyen adam kaybedince çıldırıyor ve her türlü pisliği yapıyor bu da kaosa sebep oluyor

Oster ve batsh en az 10 maç yemeliler aleni kasten adam yaralama.

Aspor'daki Senol nasil trabzonlu yaw? Topculugundan da hatirliyorum ama fenerde da top oynadin diye bu kadar yalamalik yapma yaw

en fazla 2 mac ceza alir fbli oyuncular, megafon ali propagandaya baslar sabaha

Cok ağır cezalar gelmeli
Bjkliler yalama olmuş yine twitterde
Ne yapicarlsrdi abi diyorlar
Osterweldenin tekmeye bı daha bsksinlar

Şimdi halile tekme attılar diye herifleri tutukladılar test kelepçe aldılar ya. Osterwolde denen katıksızı da aynı şekilde alacaklar mı.
Bakan çıkıp bunun açıklamasını yapsın. Yok ahaya inmişler falan geçecek o ayrı dava bu ayrı dava. Yerdeki adama kasten öldürmeye teşebbüs edecek şekilde kafa bölgesine tekme atan adam yarın sabah gözaltına alınacak mı?

2011 çözülmeden sonsuza kadar gider bu mevzu Trabzon sahada iyiyken kazanıyorken çok gündeme gelmiyordu da ligden koptukları an eskiye dönüş oldu.

Bunların hepsi ceza sebebi "haddini bildirdik" demek ne demek sen polis misin görevli misin hayırdır ?.

Geri
Üst Alt