Sahaya Giren Trabzonsporlu Taraftarlar, Fenerbahçeli Topçular Tarafından Saldırıya Uğradı!

Oosterwolde’nin tekmesi cinayete teşebbüs. Hatta hollanda da bir grup arkadaş yerde yatan adamın kafasını tekmeleyerek öldürmüştü, bu hafta davaları görüldü yüksek mahkemede

Bundan önce de sahay ilk giren taraftarı altına alıp yumrukladı

Güldük eğlendik de çok sağlam ceza gelir bunlara. Futbol tarafına ne kadar yansır veya ne ölçüde hafifletilir bilmiyorum da bayağı darp adam yaralama falan var işin içinde.

Harbiden ceza almazlar falan diyenler ne alemde yaşıyor acaba. Ulan yerde yatan adamlara yumruk tekme ne varsa atıyorlar. Bırak cezayı, sınır dışı edilmeliler

Fb açıklama için neyi bekliyor acaba

Yerde yatan birisine tekme atmak da tam bunlara yakisirdi zaten..!

Ben daha hayatimda hic yerde yatan birine vurmadim

Sadece Spor musabakalarindan men boyle bir suc icin az kalir..

Daha buyuk cezasi olmali..
Cinayete tesebbus bile olabilir

Olayin ciddiyetini anlayamayan derhal bu basligi terketsin

fbli topçular hala stadda iken resmi hesabı bile hala paylaşım yapmıyorken fbli topçular tahrik etmeye devam ediyor sosyal medyadan

tam salak bunlar ya. en başta irfan can eğribayat denen salak

Kendini korumak degil bu onun bunun cocuklari cinayete kalkismislar resmen

Aminin evlatlari bu ulkeden ekmek yiyorsunuz anasini laciverte boyadigimin godoslari sizi ciktiginiz yere sokarlar size karmı kalacak bu iş

Olaylar başlamadan takım güvenliği olduğunu tahmin ettiğim kel takıma içeri girin diye hareket yapıyor. Yırtınıyor resmen. O sırada sahaya atlayan tek kişi var. Onu da üzerine kapaklanarak etkisiz hale getiren o kel güvenlik. Osayi'nin yere düşen taraftarın üzerine çıkıp yumruklaması olayların fitilini ateşliyor. Sonrası curcuna.

Geri
Üst Alt