Sahaya Giren Trabzonsporlu Taraftarlar, Fenerbahçeli Topçular Tarafından Saldırıya Uğradı!

Allahin yabanci bir futbolcusu,,,

Gelecek benim ulkeme

Benim vatandasima saldiracak..!

Yok ya..!

O tekme sadece yerde yatan savunmasiz Trabzonlu bir seyirciye degil Turk halkina da atilmistir
Ve buyuk bir ceza gelmeden KAMUOYU VICDANI ASLA RAHATLAMAZ

O zaman Herkes Herkese tekme mi atsin caddelerde???

Buyuk yaptirimlar beklemekteyiz

Belki gerçekçi gelmiyor ama haftalar geçtikçe liderliği alamazlarsa bu yali denen herif ligi bitirtmez diye düşünüyorum

2 milyon nüfusu var heriflerin trabzon limanındaki hamsi teknelerini doldurup yola çıksan o kadar adamı Hırvatistan yakınlarında limana indirirsin zaten. Durduk yere nüfusları 3 katına çıkacak.

Hayır biz kurtulamıyoruz herifler her yerdeler birde hırvatistanın nüfusunu artırıp bina falan dikecekler. Siyasetten falan çıkacaklar.
Yapmayın olum yanarsınız.

O değil de, marka değeri falan yoktu normalde ligin ancak artık sıfır bile değil eksilerde. Eksi bir marka değeri var ligin. Eğer hala yayın ihalesi yapılmamış olsa idi vah halimize. Hatta belki yayıncı kuruluş durumu tekrar gözden geçirmek isteyebilir. Hak ettiğimiz lig bu, kendi eden kendi bulur. Vasatlığa göz yumulur, adalet tesis edilemez ise daha çok fiyasko görmeye devam ederiz tabii olarak.

3 sene Trabzon'da yaşadım. TS taraftarını biraz tanıdıysam dünya döndüğü ve futbol oynanmaya devam ettiği sürece, 1.578.689 yılını bile etkileyecek şeyler oldu bu gece. TS-Fb maçlarının normal şekilde oynanma ihtimali kalmadı artık. Fbde kalırlarsa mesela Osayi, Orterwolde ve Bats'ın bence seneye Trabzonda maça çıkma ihtimali yok, Samandırada bırakılmazlarsa seneye bu olayları mumla aradığımız şeylerle karşılaşabiliriz.

3 sene Trabzon'da yaşadım. TS taraftarını biraz tanıdıysam dünya döndüğü ve futbol oynanmaya devam ettiği sürece, 1.578.689 yılını bile etkileyecek şeyler oldu bu gece. TS-Fb maçlarının normal şekilde oynanma ihtimali kalmadı artık. Fbde kalırlarsa mesela Osayi, Orterwolde ve Bats'ın bence seneye Trabzonda maça çıkma ihtimali yok, Samandırada bırakılmazlarsa seneye bu olayları mumla aradığımız şeylerle karşılaşabiliriz.
maç trabzonda oynanmaz artık sanmıyorum

tarafsız sahada seyircisiz oynanır

Sahaya giren bir kişi o kişiyi indiren kel abi zaten görevini çok iyi yapmış burda 3-4 fenerlinin o bir kişiye doğru saldırması olayları daha fazla büyüttü dikkat ederseniz görüntülerde kel abi gidin gidin sahayı terk edin diyor takım uzaklaşsa bu denli büyük olaylar olmayacaktı sahaya giren adam daha saldırmadan 3-4 fenerli oyuncu adama doğru gidip ringe çıktı resmen

maç trabzonda oynanmaz artık sanmıyorum

tarafsız sahada seyircisiz oynanır
Olm her yerdeler diyorum nereye alacaklar maçı farketmez bu manyaklar orayı da doldurur aynısını yaparlar.
Bunun tek çözümü olaylar için hepsi çıkıp önce özür dileyecek sonra cezalarını eşek gibi alacaklar.

Geri
Üst Alt