Sahaya Giren Trabzonsporlu Taraftarlar, Fenerbahçeli Topçular Tarafından Saldırıya Uğradı!

Abi bak adama bir şey olmasa bile adamın arka kafa bölgesine tekme atıyor herif hiç savunma kendini koruma falan geçiniz. 1 adama karşı başkası yerdeyken yumruklarken herifin kafa bölgesine tekme atıyor. Bu adli vaka. Herif bu gece yada 2-3 gün sonra beyin kanaması geçirip sakat kalabilir yada ölebilir.

Bu çok ciddi bir iş. Nasıl tecavüzcü futbolcular cezasını alıp yargıya intikal ediyorsa bu herif de yargılanacak.

Şunu sokakta birine yapsak biri yumruklarken diğeri gelip kafaya tekme atsa yarın sabah ters kelepçe ile ezandan sonra evden alırlar.

ne yazık ki 3-5 çapulcu bulunup üstü kapatılıcak bir mevzu daha , hiç bir fbli topçu da ceza almaz alsalar bile max 1 olur bu da

Batshuayi, Osayi, Fred ve Osterwolde adam öldürmeye teşebbüsden ceza almalı. Şaka yapmıyorum. Çünkü sahaya inen ve etkisiz haldeki Türkiye Cumhuriyeti vatandaşına ölümcül hamleler yapmışlardır. Güvenlik görevlileri süs diye yok. Nasıl taraftar taraftarlığını bilmek zorundaysa, futbolcu da futbolculuğunu bilmek zorundadır. Taraftara bu şekilde müdahale edemezsin.

Bu 4 isim bu şekilde davranma gücünü nerden buluyor? Olacak iş değil!

Batshuayi, Osayi, Fred ve Osterwolde adam öldürmeye teşebbüsden ceza almalı. Şaka yapmıyorum. Çünkü sahaya inen ve etkisiz haldeki Türkiye Cumhuriyeti vatandaşına ölümcül hamleler yapmışlardır. Güvenlik görevlileri süs diye yok. Nasıl taraftar taraftarlığını bilmek zorundaysa, futbolcu da futbolculuğunu bilmek zorundadır. Taraftara bu şekilde müdahale edemezsin.

Bu 4 isim bu şekilde davranma gücünü nerden buluyor? Olacak iş değil!
Fredi bulamadım ya o ne yapıyor.
Biri dönen tekme diğeri iki taraftara yumruk atıyor.
Bir tanesi de kafaya tekme atıyor.

Fred naptı görüntü var mı

Fredi bulamadım ya o ne yapıyor.
Biri dönen tekme diğeri iki taraftara yumruk atıyor.
Bir tanesi de kafaya tekme atıyor.

Fred naptı görüntü var mı
Ilk inen taraftara yumruğu sallayanlardan. Zaten 4 kişi bir adama saldırıyor. Fred yumruğu vuruyor, taraftar yere düşüyor. Arkasından Osayi üstüne atlayıp yumruk atıyor.

Dostluk kardeşlik diyen tff hakem döven ankaragücüne 5 mac ceza verip

6. macı gs macına denk getirip tribünlerden hertürlü madde atılmasına ragmen ankaragücüne bi yaptırım uygulamadı
Daha beteri. Tff yi mhk yı hakemleri tehdit eden herife sesini bile çıkartamadı bu tff. Herşey ondan sonra raydan çıktı

Can güvenliğim yok diye futbolcuların fesih hakkı varmış bu arada

şuraya yazalım bunu...

Harbiden ceza almazlar falan diyenler ne alemde yaşıyor acaba. Ulan yerde yatan adamlara yumruk tekme ne varsa atıyorlar. Bırak cezayı, sınır dışı edilmeliler
En çok Galatasaraylılar yağ sürüyor bu algılara. 4 maç falan yazan var. Adamlar darp ediyor herkesi. Minimum 20'şer maç ceza almalı hepsi.

Geri
Üst Alt