Sahaya Giren Trabzonsporlu Taraftarlar, Fenerbahçeli Topçular Tarafından Saldırıya Uğradı!

Osayi, Osterwolde ve Batshuayi seneye linç edilir Trabzon’a giderse imkansız sağlam dönmeleri.
Sadece trbzona gidince mi olacak, sanmıyorum. Benzinlike benzin alırken, avmde ailesiyle gezerken alışverişte, yemek yerken lokantada.
Her yerde potansiyel olayın fitilini ateşlediler. Bu saatten sonra yolda gezerken bile arkasına iki kere bakacaktır o Afrikalı yobazlar.

Bu yil yasanan skandallarin hepsinin arkasinda sinsi bir akil var. Kontrolunu iyice kaybetmis haldeki Ali Koc. Gerekirse Turkiye'yi kaosa atar yine de asagilik operasyonlarindan vazgecmez.

Umarım yunanistanda şu fbyi köpek ederler havalimaninda falan 6.sinif insan muamelesi çekerler hepsine.Olympiakos taraftarından da maksimum çirkefliği ve kaosu bekliyorum.Su 3 ay seyircisiz ceza aldığınız öfkede ve kinde olup hepsini bunlara kusarsiniz umarım.Icimdeki insanlık 0 artık sadece nefretten olusuyorum.

Hala akli bir karis havadaki Trabzonsporlu insanlari sucluyorlar. Zaten yillardir hak ettikleri verilmemis. Macta yine haklari yeniyor, ustune tahrik ediliyor edepsizce. Sahaya girmeleri yanlis tabi, savunmuyoruz. Ama o futbolcu oldugu iddia edilen eskiyalar ne? Hangi sebeple yerdeki bir insana olduresiye tekme atilabilir? Fenerbahce ve Koc Holding ulkemizin kanserleri. Hatta ulkedeki en tehliklei mafya bunlar.

boşuna kafa yormayın - eyüp-bodrum maçı olaylar 3 saat falan gündem oldu bu ülkede.

bu maçtakiler ordakiyle kıyas bile edilemez görüntülere göre.

lig arası boyu bunlar konuşulur - ali koç gene salvolar sallar olayı lehine kullanır haklı çıktım vs diye.

lig başlayınca gene unutulur.

Bu olaylar üzerine yine mağduru oynayıp sıyrılırlar. Otobüsümüzü kurşunladılar, sahada can güvenliğimiz vs. vs...

Fakat bunun daha önceden planlanıp maç sonu hayata geçirildiğini görmeyen de kördür. Umarım dayak yiyen taraftarlar sağlam bir dava açarlar.

Her şey açık ve net şekilde gözüküyor. Olay kendini savunmanın dışına çıkıp güvenlik güçlerinin araya girmesine rağmen fırsattan istifade karakterlerini gösterecek şekilde yerde yatan etkisiz hale getirilmiş taraftarlara saldırmışlar.

Şu hareketleri bizim yabancılardan biri yapsa ülke ayağa kalkmıştı. Sen benim vatandaşıma böyle vuramazsın falan filan...
Şuna eminimki fbnin topçusundan taraftarına hepsi etki altında. O topçuların maç sonu halini gördünüzmü sanki nefretle doluydular, bunlar normal insanın yapacağı işler değil. Bunları kimin doldurduğu ortada. Maçları savaş rakip camiayı düşman olarak gören bir zihniyet tarafından her şekilde yüklenmişler bunlar.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hakkiyetli cezalar verilmezse Trabzonlu her şehirde var. Bunların gittiği her maça girerler daha büyük olaylara sebebiyet verirler. Çok hassas ve kayrilmaya müsade edilmeyecek bir durum var.

Adamlar hafta boyunca antrenmanlarda bile kışkırttılar dün maçtada bazı futbolcuların olta hareketi yaptığı gözüküyor resmen ağır tahrik var.

Bu arada bıçak falan diyor şizofren Fenerliler adamın elinde bıçak falan da yok.
Meşale var onun boş kovanı yerdeki de. Bıçakla gelen adam yumruk hareketi yapar mı çıkarır şart diye saplar zaten onu gören futbolcu kaçar müdahale edemez. Yok osayi bıçağı görmüş de ondan delirmiş falan filan. Adamın boğazındaki ipli bişe var onu çekip boğazından alıyor boğazını sıkma fiilinde bulunuyor mu diyelim bizde.
Bunlar ülke için tehlike arz eden bir topluluk olmuş durumda. Taraftarıyla holiganıyla bir örgütler

Oosterwolde bir kişiyi daha yumruklamış

Millet nasıl bu kadar rahat vuruyor diyor da bu adamlar görmüyorlar mi nasıl kayrildiklarini..

Her hafta en küçük müdahalede penaltı alıyorlar,kendilerini atıyorlar kart yok,ceza sahası içinde oyuncu yumrukluyorlar ne penaltı ne kart var..Hakeme küfredip kırmızı görüyorlar 2 maç ceza sadece..Hakemi, gözüne baka baka tehdit ediyorlar sarı kart bile yok..

Adamlar hakemi tutup afedersiniz şey yapsa,tahrik mahrik diyip 1 maçla yirtarlar

Geri
Üst Alt