Sahaya Giren Trabzonsporlu Taraftarlar, Fenerbahçeli Topçular Tarafından Saldırıya Uğradı!

Osayi samuel sınırdışı edilmeli

Bu cezasız kalırsa diger macların güvenligi yok

İsteyen istedigini döver

Tsde ceza almalı

Ama o taraftarı dövenler direk men edilmeöi

Osayi samuel sınırdışı edilmeli

Bu cezasız kalırsa diger macların güvenligi yok

İsteyen istedigini döver

Tsde ceza almalı

Ama o taraftarı dövenler direk men edilmeöi
Oosterwolde'yi unutma herif yerde yatan adamın kafasına öldürücü tekme attı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: "Bir yanlış anlaşılma söz konusu. Bizim futbolculara yönelik soruşturma açıldığına ilişkin bir beyanımız söz konusu değil. Sosyal medyadaki birtakım yanlış paylaşımlar sonrası oluşan bir yanlış anlamadan kaynaklandığını düşünüyoruz."

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: "Bir yanlış anlaşılma söz konusu. Bizim futbolculara yönelik soruşturma açıldığına ilişkin bir beyanımız söz konusu değil. Sosyal medyadaki birtakım yanlış paylaşımlar sonrası oluşan bir yanlış anlamadan kaynaklandığını düşünüyoruz."
saldırıya uğrayan taraftarlar dava açabilir.

Devlet bile korkuyor bir şey yapamıyor nasıl şampiyonluk bekleyeceğiz bilmiyorum artık

bakan beyin acıklamasından sonra adamların nasıl güclü oldugunu anlamıstır sanırım polyanna arkadaslar

Adalet bakanlığı futbolculara neyin soruşturmasını açacak zaten ? Karşı taraf darpa maruz kalan kişiler şikayetçi olacak.

Pfdk ya is kaldıysa geçmiş olsun. Ben olayı takip etmeyi bırakıyorum.

Biraz bu hukumeti taniyorsam, secim bitene kadar bir karar vermezler. Zaten ilk mac 3 Nisan'da oynanacak. Hatta bugun sevkler bile aciklanmaz muhtemelen. Hepsi secim sonrasina birakilir, 1 Nisan'da bakarlar.

edit: Yanlis konuya yazmisim ama buraya da cok alakasiz degil.

Adalet Bakanı açıklama yapmış futbolcular ile ilgili soruşturma yok diye. Evet adalet bakanı yanlış duymadınız

Geri
Üst Alt