- 26 Kasım 2012
- 179.092
- 241.082
- 5.688
Mac boyu kufreden kpasa niye ceza almamis?
Süperb lig komple yok ahbling
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mac boyu kufreden kpasa niye ceza almamis?
League of Gentlemen?Süperb lig komple yok ahbling
.Ona bakmak hiç aklıma gelmedi. Her yerde doğranıyoruz.Mac boyu kufreden kpasa niye ceza almamis?
Trabzon lobisi de bunlarla baş edemezse bu ligden çekip gidelim. Herifler ahtapot gibi her yeri ele geçirmişTs yine hakkını savunamaz cezalar davalar fb nin istediği kararlarla çıkar.
Hani bir de Trabzon insanı ekstra sinirli, karşılık veren tiptedir. Olayı yumuşatmak şart umarım bu tarz kötü haberler olmaz. Ali Koç ve aveneleri olayları öyle bir yere getirdi ki artık yazık vallahi bir an önce defolup gitseler de ülke futbolu az da olsa normale dönse. Ali Koç kötü niyetli faklı ajandaları olan biri.Onu biri en sonunda yapmaya çalışıyor da katıp düşüyor bu şopar da kaçıyor denk gelse seneyi kapatırdı muhtemelen.
Bu arada düz taraftar olarak atladığımız şeyler var. Bu herifler çıkıp özür dileyecekler, pişmanlıklarını da belirtip cezalarını çekecekler.
Provokatör irfan dahil.
Kendilerini fanusta yaşıyor zannediyorlar yarını düşünmeden hareket ediyorlar.
Bakın futbolcunun başına gelene:
Beşiktaşlı futbolcu Emrecan Uzunhan trafikte saldırıya uğradı!
Beşiktaşlı futbolcu Emrecan Uzunhan, kazaya karıştı. Trafik magandası, kaza raporu tutulduğu sırada Uzunhan’a saldırdı. Hamstring kasları yırtılan genç stoperin 5-6 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı.
İnsan ırkı kinci ve mal, olayı yumuşatmaları gerekiyor sükunet ortamı yaratmalılar. Ali denen herif o yanındaki magandayı kulüoten kovup ayağını denk alarak ben ne yapıyorum demeli.
Zaha, Sanches, Abdülkerim, Barış, Kaan, bak bu adamlar çok sağlam kavga eder. Oyle taraftara vurdugun gibi vuramazsin seni sahaya yigarlar. Aurier e bakmadım henüzKim dövecek, bizim takim kiz gibi, agresif kalıblı adammi var takımda, kudurtucu adamımız bile yok, ben bu sözde karakter analizini begenmedim
Disiplin Sevkleri - 19.03.2024 - Hukuk Müşavirliği -Sevkler- Detay TFF
Türkiye Futbol Federasyonu Resmi İnternet Sitesi - Milli Takımlar, Süper Lig, Puan cetveli, Fikstür,TFF 1. Lig, TFF 2. Lig, TFF 3. Lig, Ligler, Ziraat Türkiye Kupası, Futbol, Bilgi Bankası, Haberler, Futbolcular, Teknik Adamlar, Oyuncular, Hakemler, Maçlar, Statlar, Cezalar, Müsabaka programlarıtff.org
İfb ve ts yok.
Süper Lig açıklanmadıMac boyu kufreden kpasa niye ceza almamis?
bu 2. lig olmasın?Disiplin Sevkleri - 19.03.2024 - Hukuk Müşavirliği -Sevkler- Detay TFF
Türkiye Futbol Federasyonu Resmi İnternet Sitesi - Milli Takımlar, Süper Lig, Puan cetveli, Fikstür,TFF 1. Lig, TFF 2. Lig, TFF 3. Lig, Ligler, Ziraat Türkiye Kupası, Futbol, Bilgi Bankası, Haberler, Futbolcular, Teknik Adamlar, Oyuncular, Hakemler, Maçlar, Statlar, Cezalar, Müsabaka programlarıtff.org
İfb ve ts yok.