Sahaya Giren Trabzonsporlu Taraftarlar, Fenerbahçeli Topçular Tarafından Saldırıya Uğradı!

Onu biri en sonunda yapmaya çalışıyor da katıp düşüyor bu şopar da kaçıyor denk gelse seneyi kapatırdı muhtemelen.

Bu arada düz taraftar olarak atladığımız şeyler var. Bu herifler çıkıp özür dileyecekler, pişmanlıklarını da belirtip cezalarını çekecekler.
Provokatör irfan dahil.

Kendilerini fanusta yaşıyor zannediyorlar yarını düşünmeden hareket ediyorlar.

Bakın futbolcunun başına gelene:

Beşiktaşlı futbolcu Emrecan Uzunhan trafikte saldırıya uğradı!​

Beşiktaşlı futbolcu Emrecan Uzunhan, kazaya karıştı. Trafik magandası, kaza raporu tutulduğu sırada Uzunhan’a saldırdı. Hamstring kasları yırtılan genç stoperin 5-6 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı.​

İnsan ırkı kinci ve mal, olayı yumuşatmaları gerekiyor sükunet ortamı yaratmalılar. Ali denen herif o yanındaki magandayı kulüoten kovup ayağını denk alarak ben ne yapıyorum demeli.
Hani bir de Trabzon insanı ekstra sinirli, karşılık veren tiptedir. Olayı yumuşatmak şart umarım bu tarz kötü haberler olmaz. Ali Koç ve aveneleri olayları öyle bir yere getirdi ki artık yazık vallahi bir an önce defolup gitseler de ülke futbolu az da olsa normale dönse. Ali Koç kötü niyetli faklı ajandaları olan biri.

Kim dövecek, bizim takim kiz gibi, agresif kalıblı adammi var takımda, kudurtucu adamımız bile yok, ben bu sözde karakter analizini begenmedim
Zaha, Sanches, Abdülkerim, Barış, Kaan, bak bu adamlar çok sağlam kavga eder. Oyle taraftara vurdugun gibi vuramazsin seni sahaya yigarlar. Aurier e bakmadım henüz :)

İfb ve ts yok.

Mac boyu kufreden kpasa niye ceza almamis?
Süper Lig açıklanmadı

Insanlari okadar alistirdilar ki hic bir sekilde ceza beklentim yok

Sadece göstermelik bir ceza gelir aradan bir oyuncu secilir hatta onu da fenere sorarlar

Ne yazik ki bu tarz bir sürec oldugunda bizim camia da sessiz kaliyor

Eski baskanlar neden dahil olmuyorlar bu sürece,cikin konusun kulube yardimci olun gerekirse siper olun yöneticilere

Futbolu siyasete bulaştırmayalım diyoruz ancak en tepede ki fenerli gitmezse Türk futbolu düzelmez. TFF falan hikaye zaten anasını satayım, her şey siyasi baskıdan/isteklerden/hatırdan oluşuyor.

Politikayi sporun icine bu kadar sokarsin olacagi bu. Cikar iliskileri bitmez, dogal yarismalar yerini haksiz rekabete birakir.

Google'dan bir baktim butun yabanci basliklar fenere saldirdilar diyor.

Spor basını komple ellerinde olduğu için yine mağdur olmayı başardılar. A.gücü ve bjk maçlarında madde yağdırdıklarında bizimkiler de hareket çekip tribünleri sahaya indirseydi o vakit, madem serbest.

Adamlar taraftarı sokak serserisi gibi dövdü milyonların gözü önünde bunlar ceza almayacak mi ? Ulan böyle saçmalık mi olur sanırsın adam yerinde duran osayinin sırtına atlamış herif gitti göz göre göre duran adamla kavga etti..Diğer şerefsiz yerde yatan adamın kafasını tekmeledi bir tanesi kendisiyle alakası olmayan adama döner tekme salladı..
TFF şunları nasıl kılıfa sokacak mümkün değil

Akşam ana haberlerde hem yandaş hem fondas medyada sadece ts suçlandı fenerli futbolcular masum algısı yapıldı ve koçun blöfu konusuldu ceza olsa bile 2 3 maçı geçemez bence

Geri
Üst Alt