Sahaya Giren Trabzonsporlu Taraftarlar, Fenerbahçeli Topçular Tarafından Saldırıya Uğradı!

şakamı yapıyorsunuz görün bakın cezayı sadece ts alacak,pfdk baskanı fenerli neden ceza versin

olacakları söylüyorum hafta ici yalı bey basın toplantısı yapacak ve oyuncuları magdur ilan edecek

tüm görüntüleri sildirecek

pfdk sadece ts sevk edilecek günü gelince alıntılarım

Belki gerçekçi gelmiyor ama haftalar geçtikçe liderliği alamazlarsa bu yali denen herif ligi bitirtmez diye düşünüyorum

Adli kısımdan ceza çıkacağını sanmam ben belki darp var adam yaralama var ama.nefsi müdafaa deyip yirtarlar esas sportif kısımda ceza vermeye cesaret edebileceklermi tüm cezayı Trabzona kitlemek için bastiracakrtir yali elemani

bakan beyin acıklamasından sonra adamların nasıl güclü oldugunu anlamıstır sanırım polyanna arkadaslar

Akşam ana haberlerde hem yandaş hem fondas medyada sadece ts suçlandı fenerli futbolcular masum algısı yapıldı ve koçun blöfu konusuldu ceza olsa bile 2 3 maçı geçemez bence

:unsure:

Bunlar ne zaman sevk edilecekler? Persembe oldu bitti daha ses yok. Hiç bu kadar uzun süren karar görmedim.

Diğer başlıkta -konunun cahili olarak- diye yürüttüğüm mantığın daha dumanı üzerindeyken, neredeyse birebir aynısını hoca da söylemiş. Hukukta her şeyin bir mantık temeline dayandığını herkes bilir; aklın yolu bir...

Verilecek cezaları teknik detaylara göre uzman kişiler belirleyecektir. Hukukun mutlak üstün olduğu ülkelerdeki gibi bir uygulama yapılıp yapılmayacağını göreceğiz. Keşke güzel ülkemizde bundan hiç kuşku duymayacağımız bir adalet sistemimiz olabilseydi...

Hem trabzon tarafından hem fener tarafından araya girebilecek bütün siyasiler girmiştir şu noktada diye tahmin ediyorum. AKP'lisi fazla olan kazanacak.

Baş AKP’linin takımı kazanır her zamanki gibi.
Dün şikebahçeyi yerden yere vuran AKP Trabzon adayı CHP’li kadının 2011 kupası kimde olduğu belli dediğinde toplantıyı terk etmişti.

Şimdi bir ses kaydı düşmüş fenerliler çıldırmış, güya ultraaslan uyeleriymis sahaya girenler 😄

Bizden bir futbolcu sahaya giren birine kendisini savunmak için bile vursaydı o futbolcuya bırak 10 maç ceza istemeleri kulübeye puan cezası bile isterdi bu yavşaklar.
İşte bu yüzden futbolcular ceza almamalı diyen sözde Galatasaraylılara kızıyorum.
Daha yeni İcardi’nin montajlı fotoğrafla algılarıyla ceza verdirtirler.
Bizim yönetimin sesi çıkmıyor zaten. Tersi olsaydı şikeciler her gün basın toplantısı düzenlerdi.

Geri
Üst Alt