Sahaya Giren Trabzonsporlu Taraftarlar, Fenerbahçeli Topçular Tarafından Saldırıya Uğradı!

Kusura bakmasinlar ama taraftarlar da cok salak. Adama niye yumruk atmaya calisiyosun? Dizine tekme atcan kardesim. Hem de tam karsidan diz kapaginin ustune vuracan.

Şu başlıkları görmekten sıkıldım. Başka bir şeyler konuşsak artık.

Ts yine hakkını savunamaz cezalar davalar fb nin istediği kararlarla çıkar.

Aga taraftarlar sahaya çiçek dağıtmaya mı girmiş

Kusura bakmasinlar ama taraftarlar da cok salak. Adama niye yumruk atmaya calisiyosun? Dizine tekme atcan kardesim. Hem de tam karsidan diz kapaginin ustune vuracan.
Onu biri en sonunda yapmaya çalışıyor da katıp düşüyor bu şopar da kaçıyor denk gelse seneyi kapatırdı muhtemelen.

Bu arada düz taraftar olarak atladığımız şeyler var. Bu herifler çıkıp özür dileyecekler, pişmanlıklarını da belirtip cezalarını çekecekler.
Provokatör irfan dahil.

Kendilerini fanusta yaşıyor zannediyorlar yarını düşünmeden hareket ediyorlar.

Bakın futbolcunun başına gelene:

Beşiktaşlı futbolcu Emrecan Uzunhan trafikte saldırıya uğradı!​

Beşiktaşlı futbolcu Emrecan Uzunhan, kazaya karıştı. Trafik magandası, kaza raporu tutulduğu sırada Uzunhan’a saldırdı. Hamstring kasları yırtılan genç stoperin 5-6 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı.​

İnsan ırkı kinci ve mal, olayı yumuşatmaları gerekiyor sükunet ortamı yaratmalılar. Ali denen herif o yanındaki magandayı kulüoten kovup ayağını denk alarak ben ne yapıyorum demeli.

İfb ve ts yok.

Kim dövecek, bizim takim kiz gibi, agresif kalıblı adammi var takımda, kudurtucu adamımız bile yok, ben bu sözde karakter analizini begenmedim
Tor- ferdiyi indirir
Sanchez-batshayi
Apo-baya bir can yakar
Barış falan da güçlü
Aurier de alır aradan 2 kişi
Zaha korkmazsa 1 kişi paketler
Ziyech sokak çocuğu gibi zaten sinsice dalar
Tetede de çingene cirkefligi görüyorum.
Ndombele yerdekini görmesin üstüne atlayarak boğar.
Köhn temiz çocuk ama belli olmaz içinden canavar çıkabilir.
Dayı desen direk mhy yi falan tekte alır.
İcardiye saldıran olursa Kerem devreye girer namusunu korur gibi korur.
Nelson valenciayi sümük gibi yere yapistirmisti o da alir birini

Bizde de var baya gördüğün üzere.

İfb ve ts yok.
Mac boyu kufreden kpasa niye ceza almamis?

Geri
Üst Alt