- 6 Eylül 2014
- 83.163
- 56.753
- 4.283
Vinicius olurKim dövecek, bizim takim kiz gibi, agresif kalıblı adammi var takımda, kudurtucu adamımız bile yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vinicius olurKim dövecek, bizim takim kiz gibi, agresif kalıblı adammi var takımda, kudurtucu adamımız bile yok
Vinicius olur
Güray yapar bu isiBi ismail çipe etmez
Kim dövecek, bizim takim kiz gibi, agresif kalıblı adammi var takımda, kudurtucu adamımız bile yok, ben bu sözde karakter analizini begenmedim
Brezilyali şopar yumruk attiydi. Onu dövdük mü?Bu ostorwoldeyi bizim sahadan şampiyon olduktan sonra dovmeden gonderirsek çok canım acir
Osterwolde ve osayi gibileri bir daha bu ulkeden ekmek yerse
Bundan sonra olacak olanlardan o karari verenler sorumludur
Bu ulkenin vatandasini kim kucuk gorup, ezdiriyorsa onunda emanuke ( de ayri )
Kim dövecek, bizim takim kiz gibi, agresif kalıblı adammi var takımda, kudurtucu adamımız bile yok, ben bu sözde karakter analizini begenmedim
Onu biri en sonunda yapmaya çalışıyor da katıp düşüyor bu şopar da kaçıyor denk gelse seneyi kapatırdı muhtemelen.Kusura bakmasinlar ama taraftarlar da cok salak. Adama niye yumruk atmaya calisiyosun? Dizine tekme atcan kardesim. Hem de tam karsidan diz kapaginin ustune vuracan.
Tor- ferdiyi indirirKim dövecek, bizim takim kiz gibi, agresif kalıblı adammi var takımda, kudurtucu adamımız bile yok, ben bu sözde karakter analizini begenmedim
Mac boyu kufreden kpasa niye ceza almamis?Disiplin Sevkleri - 19.03.2024 - Hukuk Müşavirliği -Sevkler- Detay TFF
Türkiye Futbol Federasyonu Resmi İnternet Sitesi - Milli Takımlar, Süper Lig, Puan cetveli, Fikstür,TFF 1. Lig, TFF 2. Lig, TFF 3. Lig, Ligler, Ziraat Türkiye Kupası, Futbol, Bilgi Bankası, Haberler, Futbolcular, Teknik Adamlar, Oyuncular, Hakemler, Maçlar, Statlar, Cezalar, Müsabaka programlarıtff.org
İfb ve ts yok.