Sahaya Giren Trabzonsporlu Taraftarlar, Fenerbahçeli Topçular Tarafından Saldırıya Uğradı!

İsmail Kartal'ın oğlunun darp raporunu Ali Koç mu yazmış.

Hani PFDK'ya sevkler bugun yapilacakti? Hakem Teams toplantisinin tamamini verdiler diye bugunku gundemle gene gecistirmeye mi calisiyorlar???

Hani PFDK'ya sevkler bugun yapilacakti? Hakem Teams toplantisinin tamamini verdiler diye bugunku gundemle gene gecistirmeye mi calisiyorlar???
Alt lig sevklerini yapmışlar bugün. Süper Lig’i bekliyordum da bu saate kadar gelmedi. 19:30 son saat olur herhalde. İlk olaylar olunca da kararı geç alacakları kesindi. Milli aradan istifade ediyorlar her zaman

Bakalım bu sefer nasıl bir itlik icat edecekler. Yumruk tekme sahaya yansımadı gibi birşey bekliyorum

seçimden sonraya kalır her şey,
1 nisan'da da şaka gibi bir karar çıkar
kapanış

Alt lig sevklerini yapmışlar bugün. Süper Lig’i bekliyordum da bu saate kadar gelmedi. 19:30 son saat olur herhalde. İlk olaylar olunca da kararı geç alacakları kesindi. Milli aradan istifade ediyorlar her zaman
Alt liglerle ayni anda yapilmiyor muydu sevkler?

Bak 12 Mart'ta yapilan sevklerde Super lig ve alt ligler ayni dosya icinde mesela. Bu hafta da kaynayip gidiyor herhalde.

Her gun yeni bir sey uyduruyorlar. Sahadaki tum goruntuleri biliyoruz, bu olsa olsa tunelden girdikten sonra yasananlarla ilgilidir.

Ama anlasilan Osayi'yi ceza alacaklar icinden cikarmaya calisiyorlar.

Erden başkan'in söyledikleri etki eder belki bunlar sevkleri açıklamadıkca.

1 nisanda açıklanır 2 nisanda kararlar bağlanır.
Secim.oncesi aksiyon gelmez

Alt liglerle ayni anda yapilmiyor muydu sevkler?

Bak 12 Mart'ta yapilan sevklerde Super lig ve alt ligler ayni dosya icinde mesela. Bu hafta da kaynayip gidiyor herhalde.
Pazartesi alt lig, Salı Süper Lig oluyordu sanki. Adamlar öteleyebilecekleri yere kadar öteleyecekler herhalde

Seneye aciklayacaklar herhalde sonuclari

Sevkler nerde eyyy TFF, eyy PFDK?

Şimdi Seçim Zamanı!

-PFDK.

Amaçları olayları unutturmaktı, bir nevi de ulaştılar buna. Kaç gün geçti yav hâlâ çıt yok.

Seçim yüzünden yapıyorlarsa pes artık.

Geri
Üst Alt