Sahaya Giren Trabzonsporlu Taraftarlar, Fenerbahçeli Topçular Tarafından Saldırıya Uğradı!

O sahaya ben inseydim en az bir tane fenerli futbolcuya sezonu kapattirirdim. Bu ne arsizliktir ya! Taraftari tahrik et, sahaya indir, sonra gorevliler taraftari yere yatirsin, sen etkisiz haldeki adamlara yumruk ve tekme at. Bunlar nasil profosyonel futbolcu lan boyle? Madandalik yapsinlar diye mi milyonlar kazaniyorlar? Elin yabancisi benim vatandasimin kafasina nasil tekme atar, hemde yerde etkisiz halde yatarken!!!

Fb ye etkisi nasıl olacak bu durumun acaba sahada, ya aşırı motive olacaklar ya rezilleri oynayacaklar.

Osterwoolde ve osayi ye hala ters kelepçe takılmadı mı? Tsliler zaten daha bunu unutmaz bunları gordukleri yerde dalarlar. Heeki trabzon sehrine bir daha zor gelirlerde, bunlar birde ceza falan almazsa iş iyice büyür.

Açıklama bilerek yapılmıyordur, yapılmamasına yönelik karar vardır. Zira zaten şuan kontrol TFF'de değil, direkt iç işleri bakanlığınca soruşturma yapılmakta. Açıklamalar sonra, bakanlık uygun gördüğünde gelecektir.

Ankara'da taraftara küfür et, Kadıköy'de hakemi tehdit et, hafta içi rakibini terör örgütü ilan et , Kasımpaşa stadını paralı askerler ile doldurup kurucumuza; terör örgütü lideri ile beraber küfür et, maç sırasında ve sonunda sayısız kez olta hareketi ile taraftarı tahrik et ama mağdur ol. Başlarım sizin mağduriyetinize. Sahada olaya karışan her futbolcu ceza alıp yargılanmalı.

Batshuayi denen it kungfu yapmis serefsiz, iyiki adamin suratina gelmedi o tekme valla Allah korumus

bu haysiyetsizler ceza almazsa sahaya giren her taraftara uçan tekme atmak yere düşen taraftarının kafasını tekmelemek uçan yumruk atmak serbest hale gelir dünyanın her yerinde taraftar sahaya dalar zaman zaman tamam burada grupça dalmaları olayı büyüttü ancak futbolcuların işi sahaya giren taraftarı dövmek değildir defolup gitseydiniz soyunma odasına

Batshuayi itinin tekmesi olmasa belkide o koşan seyirci o tekmeyi yedikten sonra öyle çıldırıp Livakoviç’e dalmayacaktı. Nefsi müdafaa

Bu olaylar üzerine yine mağduru oynayıp sıyrılırlar. Otobüsümüzü kurşunladılar, sahada can güvenliğimiz vs. vs...

Fakat bunun daha önceden planlanıp maç sonu hayata geçirildiğini görmeyen de kördür. Umarım dayak yiyen taraftarlar sağlam bir dava açarlar.

Her şey açık ve net şekilde gözüküyor. Olay kendini savunmanın dışına çıkıp güvenlik güçlerinin araya girmesine rağmen fırsattan istifade karakterlerini gösterecek şekilde yerde yatan etkisiz hale getirilmiş taraftarlara saldırmışlar.

Şu hareketleri bizim yabancılardan biri yapsa ülke ayağa kalkmıştı. Sen benim vatandaşıma böyle vuramazsın falan filan...

Geri
Üst Alt