Saint-Maximin, Fenerbahçe'nin 1 Sene Kiralık Teklifini Kabul Etti

Dripling ve atletizm olarak avrupada sayılı oyunculardan di ama oyun zekası 0 olduğu için epl de tutunamadi söyle anlatayım
Topu alır götürür sonra beyin error verir ne yapacağını bilemez

Saman alevi gibi parlamaları harici vasat altı sezon geçirmesini bekliyorum

iiy bir transfer gibi duruyor - lig dahilinde epey efektif olabilecek bir profil.

ne kadar gömüyorlar acaba ama

2 tane vasat orta seviye oyuncuya 40 milyona yakın para gömmek büyük mallık., ne o Arap forvet ne maxim o paraları asla etmez
İlk gittikleri adamlar kimlerdi acabada bunlara kaldilar

2 tane vasat orta seviye oyuncuya 40 milyona yakın para gömmek büyük mallık., ne o Arap forvet ne maxim o paraları asla etmez
İlk gittikleri adamlar kimlerdi acabada bunlara kaldilar
Bundan once Coman'a teklif goturduler ama o reddetti.

oynamaya niyeti biraz bile varsa katkı verir. ancak unutmamak gerekir ki bizde de zaha var ve zahanın bu dümbükten daha çok oynamaya niyeti var.

Arabistan için skor katkısı çok düşük normalde etkili oyuncuydu aslında salmış olabilir, çift hane bonservis gereksiz bence bize gelsin istemezdim.

Sol ayak neredeyse hiç yok. Sol kanatta daha sıklıkla oynamış ki FB de de solda oynar çünkü sağ kanat dolu.

Stoch gibi içeri kat ediyor genelde alternatif çözümü az çünkü.

Sol ayağını çok nadir pas atmak için kullanıyor. Bazen sol ayağıyla verebileceği pasları güvenemediği için vermiyor.

Tete gibi düşünün. Mecbur içeri kıvrılacak

Bir de çok kalın abi bu adam. Bi sakatlanırsa 2-3 ay dönemez dönse bile toparlayamaz. Hamit Altıntop gibi

Bu kadar kalın kanat mı olur lan

Bu çocuk çılgın atıyordu bir zamanlar
Ne alemdeki
Otoban yapar türk kanatlarını

Çakma Zaha, EPL de Zaha bu bandanadan daha iyiydi. Ki daha fazla bonservis teklifi aldı.

X deplasmanda kasap Anadolu savunmacıları bileğine basarlar, görürüm defansların içinden geçmesini.

Geçen seneki Zaha yorumlarını görüyorum konuda. He içinden geçer.

1720516454286.webp

Türkiye ligi için 20m harcadigin adamin 10 sezon içinde, Saudi Arabistan dahil, bir sezonda10 assisti bulamamasi yada maximum 6 golu geçememesine bakarsak, herkez niye bu kadar abartiyor? Adam son 5 sezonda ortalama 3 gol 6 assist ile oynamis.

Otobüs çıkana kadar topu ayağında tutsun diye alıyorlar. Nice zamanı uçak gibiydi. Sergen zeren kafamızı şaapıyodu maximin maximin diye.

Tek başına clde yari finale taşır.

Maximin ile ilgili fikrimi yazdım dün, en kötü stada seyirci toplar, izlemesi keyifli old school adam.

Lakin o ligin kralı Zahaydı bu tarz kanat oyuncuları arasında, o da işin ayrı bir yönü.

Çok sevdiğim bir oyuncuydu. Üzüldüm

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Millet FM'den görüp transfer yapar
Bizimkiler Fifadan yapıyor

Geri
Üst Alt