Samed Çiçek
Tecrübeli Üye
- 17 Mayıs 2010
- 6.033
- 3.044
- 2.248
Ndombele sol kanat versiyonu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İsmail ile yola çıkarlarsa sonunu zor görürler. İsmail kadar pozisyonunu kaybeden, sürekli hatalı prese çıkıp pozisyon yedirten, kademe umursamayan adam görmedim. Milli takımda da böyle, bunlarda da böyle. 2 sene önce bunun saçmalamasıyla şampiyonluktan kopmuşlardı. Enerjisi falan tartışılmaz ama bu kadar zayıf pozisyon bilgisi ve oyun zekasıyla da üst seviyede 11 oynayamaz bence. Altyapısı zayıf ve neredeyse 26 oldu yaşıben fb'in en vazgeçilmez oyuncularının, ooster-samuel-djiku-ismail olduğunu düşünüyorum.
gerisi tıraş.
Üstüne iyi basmissin: pres yaparken pozisyonundan çikip arkasini gereksiz bos birakmasi çok büyük bir problem. Aldigi toplar göze batiyor ve onun için begeni topluyor ama alamadagi her top orta sahalarini bos geçilmesinde büyük rol oynuyor.İsmail ile yola çıkarlarsa sonunu zor görürler. İsmail kadar pozisyonunu kaybeden, sürekli hatalı prese çıkıp pozisyon yedirten, kademe umursamayan adam görmedim. Milli takımda da böyle, bunlarda da böyle. 2 sene önce bunun saçmalamasıyla şampiyonluktan kopmuşlardı. Enerjisi falan tartışılmaz ama bu kadar zayıf pozisyon bilgisi ve oyun zekasıyla da üst seviyede 11 oynayamaz bence. Altyapısı zayıf ve neredeyse 26 oldu yaşı
Tam iskender yerken bunu okudumBuna bol tereyagli iskender siparis edip Samandira tesislerinin kapisina biraktiracagim. Yaninda da hamburger, bol bol zikkimlansin.
Elbette yapar ama onu genelde Fenerbahçe'nin kaos futboluyla, hakemlerin verdigi avantajla her kanat oyuncusu yapar bunlarda. Tadic solda, Irfan sagda büyük ihtimal daha az gpl katkisi vermez(di).Bence iyi oyuncu hizli adam geciyor ama sonunu getiremiyor ama bizim dandik ligde sezon sonua kadar rahat 10 asist yapar bir kac da gol atar
Sorunun cevabı içinde saklı ,Newcastle da oynarken izlerdim maçı çevirecek pas yerine herkesi çalımlarla çalışır ve kontradan gol yedirirdibu kadar yetenegine ragmen nasil bu kadar beyinsiz olabiliyor lan bu
valla aklim almiyor
calim konusunda ülkeye ayak basan en kaliteli isimlerden biri ama beyin namina hicbir sey tasimiyor
biraz akli calissa rahat lpool real falan yapardi herhalde

Fenerbahçe Allan Saint Maximin'i, Al Ahli'ye geri göndermek istiyor. Al-Ahli ise "bize göndermeyin de nereye gönderirseniz gönderin" diyor. [KİCK]
![]()
Al Ahlikim diyor
Zaha olayına dönmüş.. hull citye versinlerFenerbahçe Allan Saint Maximin'i, Al Ahli'ye geri göndermek istiyor. Al-Ahli ise "bize göndermeyin de nereye gönderirseniz gönderin" diyor. [KİCK]
![]()