Mustafa Kalpakoğlu
Büyük Kaptan
- 11 Haziran 2011
- 21.962
- 16.569
- 2.648
1-2 ay sonra dönere yüklendikten sonra konuşalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu hasından kanat zaten, bizim zaha kanat forvetti biz kullanmayı bilemedik. fener zaha-tadic'i geçen sene yapsa şampiyonluğu da alırdı kuvvetle muhtemel.Biraz kilosu var ama hızını falan kaybetmemiş maalesef Zaha ile alakası yok. Muhtemelen sezon genelinde savruk oynayacaktır ama kazandırdığı çok maç olur.
Etkili olmak demek benim açımdan skora katkı saglamadir. Showmen klasmanında kimse eline su dokemezŞu ana kadar beklediğimden iyi çıktı açıkçası. Hatta geride kalan maçlarda Fener'in en etkili adamı.
Gol vuruşu konusunda zayıf bir adam zaten. Bu bir gerçek. Ama birkaç tane asistini de santraforlar yedi.Etkili olmak demek benim açımdan skora katkı saglamadir. Showmen klasmanında kimse eline su dokemez
ilk yarı istatistikleri ;
23 topla buluşma
2 isabetli pas
14 top kaybı
11 ikili mücadele 4 kazanılan
6 top sürme girişimi 3 başarılı top sürme girişimi
0 kilit pas
2 orta açma girişimi 1 başarı
istatistikleri ile oynuyor ve övülüyor. bizim ülkede cidden futbol izlenmemeli, sahanın ratingi en düşük oyuncusu ayrıca.
rating
top sürme becerisi olan her adama tapınılıyor ülkede, şaka gibi ülkeyiz.
Tüm ictenligim ile sana katiliyorunSaintin
Maxıminse
Minimax mı?
2 maçta 29 top kaybı yapmış. Öyle çokta övülecek bir oyunu yok kerem yapsa şu rakamı yangın vardı forumda.Şu ana kadar beklediğimden iyi çıktı açıkçası. Hatta geride kalan maçlarda Fener'in en etkili adamı.
ben fb'in en vazgeçilmez oyuncularının, ooster-samuel-djiku-ismail olduğunu düşünüyorum.Övülecek bir tarafını göremedim henüz. Şu an ellerindeki en iyi topçu İrfan Can. Onu da oynatmıyor Portekizli.