Saint-Maximin, Fenerbahçe'nin 1 Sene Kiralık Teklifini Kabul Etti

Ulan ne övdünüz var ya Maximin i tamam böyle oyuncular göze hoş geliyor eyvaallah da geçen sene Zaha Ankaragücü,ManU maçlarında filan iş yapınca Zaha bu lige fazla geldi filan deniliyordu

Böyle oyuncular kendi başına bir oyun oynar, göze hoş gelir ama işin sonunda ne Zaha ne Maximin öyle dengeleri değiştirebilecek oyuncular değiller

arapların gidişine mezdeke oynadığı herifi bizde rakip taraftarlar ağzının suyu akarak izliyor

lig ül penis

övülecek ne yaptı merak ettim dümdüz koşu atmasıysa evet veli efendi için ideal

Biraz kilosu var ama hızını falan kaybetmemiş maalesef Zaha ile alakası yok. Muhtemelen sezon genelinde savruk oynayacaktır ama kazandırdığı çok maç olur.

Biraz kilosu var ama hızını falan kaybetmemiş maalesef Zaha ile alakası yok. Muhtemelen sezon genelinde savruk oynayacaktır ama kazandırdığı çok maç olur.
bu hasından kanat zaten, bizim zaha kanat forvetti biz kullanmayı bilemedik. fener zaha-tadic'i geçen sene yapsa şampiyonluğu da alırdı kuvvetle muhtemel.

Şu ana kadar beklediğimden iyi çıktı açıkçası. Hatta geride kalan maçlarda Fener'in en etkili adamı.

Etkili olmak demek benim açımdan skora katkı saglamadir. Showmen klasmanında kimse eline su dokemez
Gol vuruşu konusunda zayıf bir adam zaten. Bu bir gerçek. Ama birkaç tane asistini de santraforlar yedi.
Ayrıca adam bütün özelliklerinin üstüne bir de bitirici olsa, zaten yolu ne Arabistan'a düşer, ne buraya.

ilk yarı istatistikleri ;

23 topla buluşma

2 isabetli pas

14 top kaybı

11 ikili mücadele 4 kazanılan

6 top sürme girişimi 3 başarılı top sürme girişimi

0 kilit pas

2 orta açma girişimi 1 başarı

istatistikleri ile oynuyor ve övülüyor. bizim ülkede cidden futbol izlenmemeli, sahanın ratingi en düşük oyuncusu ayrıca.

rating

top sürme becerisi olan her adama tapınılıyor ülkede, şaka gibi ülkeyiz.

Övülecek bir tarafını göremedim henüz. Şu an ellerindeki en iyi topçu İrfan Can. Onu da oynatmıyor Portekizli.

Bizde eh işte denilen onyekuru kadar etkili olamayan adamın nesi begenilmis merak ettim

Geri
Üst Alt