Saint-Maximin, Fenerbahçe'nin 1 Sene Kiralık Teklifini Kabul Etti

Yalnız aşırı çöplüğe döndüler kayyumluk olurlar bu gidişle

8 Milyon Euro bütçeyi, Saint-Maximin'i 1 yıl kiralamaya harcamak... Bana göre son derece yanlış bir strateji.

8 milyon euro bonservisle, Saint-Maximin'den kat kat faydalı olacak genç yetenekler alınır. Üstelik ileride satarak kar elde edersin.

Bu ise tamamen ölü yatırım. Performansı düşük kalırsa, resmen havaya atılmış bir para.

Adamin kariyerinde kulup bazinda 20 bin kusur dakikasi var ve sadece 14 sari 1 kirmizi gormus. Bu metrik acisindan bile defansif olarak elini beline koyup bekledigini gorebiliriz. Ferdi'ye bir kat daha yuk binecektir.

Mac: 302
Gol: 32
Assist: 49
Sari: 14
Kirmizi: 1 (direkt)
Dakika: 20552

Zaha'dan iyi miydi plde
Son 10 yılda pl’de zaha’nın önüne ancak 2-3 tane kanat koyabiliriz onlarda salah, mane falan. Asm’nin esamesi dahi okunmaz bu listede.

Bir de şunu söyleyim ne zaman bu Newcastle kadrosundan kesik yedi takım uçuşa geçti o dönemler. Hatta ilk 4’te bitirdiler bunu yedeğe atınca

bu herifler , 1 yıllığına kiraladıkları adamın kira parasını 4 seneye mi yaydı.

yani 1 sene oynatıp 3 sene takımda olmayan adam için para mı verecekler

Fenerbahçe ve Beşiktaş klüplerin satılacağını ön görerek yeni sahiplerine borç saplıyorlar bana öyle geliyor artık.

İyi zamanında çok çok iyi bir oyuncuydu, Karabükspor ayarında bir takımı tek başına PL'de tutmuşluğu var. Yalnız hep ciddi sakatlık ve istikrar sorunları vardı. Yine de bu derece klas bir herifin Fb'ye gitmesini istemezdim, üzüldüm

1000004127.webp

8 Milyon Euro bütçeyi, Saint-Maximin'i 1 yıl kiralamaya harcamak... Bana göre son derece yanlış bir strateji.

8 milyon euro bonservisle, Saint-Maximin'den kat kat faydalı olacak genç yetenekler alınır. Üstelik ileride satarak kar elde edersin.

Bu ise tamamen ölü yatırım. Performansı düşük kalırsa, resmen havaya atılmış bir para.
Fener bu sene pek illersini, parayı düşünmüyor.

Tek hedefleri bu sene, Galatasaray'ı Şampiyon yapmamak... Yıldızı almamıza engel olmak. Gerekirse bunun için bile 30mil "Ölü Yatırım" yaparlar.

Fener bu sene pek illersini, parayı düşünmüyor.

Tek hedefleri bu sene, Galatasaray'ı Şampiyon yapmamak... Yıldızı almamıza engel olmak. Gerekirse bunun için bile 30mil "Ölü Yatırım" yaparlar.
5. Yıldızı takarsak, çevirilecek "gerçek beşinci yıldız" muhabbetini düşünemiyorum bile :ROFLMAO:

Çok laf etmeyelim kilo vermek zor bir şey değil prof topçular için. İsterse 1 ayda formuna kavuşur.

Herkesi Ndombele gibi gevşek sanmayalım.

Geri
Üst Alt