Saint-Maximin, Fenerbahçe'nin 1 Sene Kiralık Teklifini Kabul Etti

Benden fenerin transferleri için böyle bir şey duymamışsınızdır bugüne kadar. %99 unun bir işe yaramayacağını söylerim, öyle de çıkar. Ama bu adam top oynamaya niyet ederse ligin gelmiş geçmiş en iyi 5 kanat oyuncusundan birisi olabilir.

Benden fenerin transferleri için böyle bir şey duymamışsınızdır bugüne kadar. %99 unun bir işe yaramayacağını söylerim, öyle de çıkar. Ama bu adam top oynamaya niyet ederse ligin gelmiş geçmiş en iyi 5 kanat oyuncusundan birisi olabilir.
Tutar tutmaz bilemem.

Ama Maximin en top döneminde bile bal yapmayan arı gibiydi. Hızı var evet, adam geçer evet ama aynı Ferdi gibi bitirirdi. Son aşamada pas kalitesi hiç bir zaman üst düzey olamadı. Sonunu getiremiyor genelde.

Her şeyi geçtim. Şimdiki hali ile top dönemi arasında ciddi bir kilo fazlalığı var. Bugün antremana başlasa ve çok çalışsa 2-3 ayı bulur o eski durumuna dönmesi.

Fakat iş ahlakı kötü işte. Aynı ndombele gibi. İşini saygısı olan adam o kiloları almazdı. Bu yüzden o eski durumuna döneceğini ben pek sanmıyorum.

Hayırsız olur inşallah.

8 milyon euro kiralama ücreti mi???

Adam tam bir kumar vezir de olabilir rezil de olabilir. fener örgü oynadığı için oyun sistemlerini de içten içe bozabilir.

Tamam dribling yeteneği korkunç bir oyuncu eyvallah ama 8 mil.€ kiralama bedeli mi olur?

A1D0FF2B-9528-4417-A044-ADA4C61A431A.webp

8 m kiralama ücreti satın alma opsiyonu yok

KAZIK

Bu başlık neden hala üstlerde anlamıyorum arkadaş

Neyini konuşuyosunuz bu kadar acaba

Bize ne lan maximmiş zartmış zurtmuş

Arabistandan alınan bir adamın nesini konuşuyosunuz bu kadar

Amma fener meraklısıymışsınız ya

8 gündür başlık hep ilk sayfada lan

Yanlışlıkla birinci sınıf bi adam alsalar feneri tutcaksınız herhalde

Hayret arkadaş ya

Konuşun lan, konuşun anasını satayım