Saint-Maximin, Fenerbahçe'nin 1 Sene Kiralık Teklifini Kabul Etti

Valla kilo da degil mevzu,araplar bunu baya boklamis.mahrezin,firminonun olduğu takımda fazlasını beklerler tabi.nkodouyu alsa fb daha iyiydi demeye geliyor is
Nkoudu o ligde 15 gol 5 asist yapmış. Şöyle diyeyim orta sahaya Seko Fofana geliyor deseler aman kalsın biz Kaan- Kerem D ile devam edelim derim. Oysa bildiğimiz Fofana tam bize lazım olan adam ama Mitrovic gibi bir adam bile fiziksel olarak geri düştüyse Arabistan liginde ciddi şüphe ile yaklaşmakta fayda var. Zaten kanata iyi para harcayacaklardı Terrier falan gelmemesine sevindim mesela.

Nkoudu o ligde 15 gol 5 asist yapmış. Şöyle diyeyim orta sahaya Seko Fofana geliyor deseler aman kalsın biz Kaan- Kerem D ile devam edelim derim. Oysa bildiğimiz Fofana tam bize lazım olan adam ama Mitrovic gibi bir adam bile fiziksel olarak geri düştüyse Arabistan liginde ciddi şüphe ile yaklaşmakta fayda var. Zaten kanata iyi para harcayacaklardı Terrier falan gelmemesine sevindim mesela.
Abi bi de maximin zaten istatistik olarak hep tatmin etmeyen ama estetik açıdan şovmen bi futbolcuydu,üstüne arabistan ekleyip fiziksel anlamda kalınlaşip,ağırlasmasi eksi yazar transfere.ciddi risk.nkodou ise bjkdeyken en çekindiğim adamdi,hala da etkili sakatlanmadiginda.terrier veya wesley daha iyiydi fb icin

Abi bi de maximin zaten istatistik olarak hep tatmin etmeyen ama estetik açıdan şovmen bi futbolcuydu,üstüne arabistan ekleyip fiziksel anlamda kalınlaşip,ağırlasmasi eksi yazar transfere.ciddi risk.nkodou ise bjkdeyken en çekindiğim adamdi,hala da etkili sakatlanmadiginda.terrier veya wesley daha iyiydi fb icin
Maximin her daim izlemesi çok keyifliydi. Burada iş yapacağı vay be dedirteceği anlarda olacaktır ama dediğin gibi Terrier veya o Brezilyalı çocuğun gelmemesi iyi oldu. Terrier özellikle çapraz bağ sakatlığından sonra geriye gitmiş olsa da ciddi skorerdi adam.

Bandanamin, prime Zaha, prime Ronaldinho ve bizdeki Keita + Kaka x 3 seviyesinde.

Şubat'ta şampiyon yapar.

Sadece gol sayısına bakmak kazımcanlık
Guiza da dünyanın en ii forvetlerne fark atmıştı noldu gördük
St maximin fevkalade bi herif
Göze hoş gelen top oynuyor da skor konusunda Arabistan’da bile yapamaması garip reis.

Bir de sık sakatlandı son dönemde ama zaten kiralamışlar, riskini almamışlar. Her türlü çok iyi transfer, tutmazsa riski sende değil.

Bonservisini alamamislar.

Kiralik aldilar ama.

ben bu herifi nice dönemlerinden biliyorum en iyi. orda bile yusuf yazıcı rakamları yakalayamamış farmers lig'de. dzeko da bu yaşına rağmen icardi'ye göre çok daha iyi pivot santrafor, fizik olarak da ona göre çok daha iyi bitirdi ligi ama konya'da boş kaleye görerek atamadığı kafa golünü icardi kaleyi görmeden topukla attı şampiyonluk getirdi. futbol skor işidir, onu yapamayan adam istiyosa taştaşlarda sektirerek yapsın driplingini beni çok alakadar etmez. geçen sene bitirdiği yerden başlayacak kahveci bile bundan daha büyük tehdit bizim lig şartlarında.

iyi adam da abartmaya gerek yok. febede oynayacak en nihayetinde. ferdi satılmazsa daha tehlikeli bence.

Geri
Üst Alt