Saint-Maximin, Napoli ile Anlaştı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yerine transfer mi yapacaklar o önemli şu an boş yerleri yok Osayi'nin lisansı çıkartmayacaklar deniyorsa sanırım olabiliyor. Diouf almalarını istemem beğenmiştim o çocuğu.
lisans çıkarmama diye bir olay yok yav.
O sene lisans almış oyuncuya ya anlaşıp ayrılacaksın yada kalır.

Adam premier ligi hedeflerken 4 ay niye yatmayı kabul etsin.

Maaşının kaanını verip fesih ederler en fazla.
Fesih edemedikleri sürece yeni adam yazamazlaee

lisans çıkarmama diye bir olay yok yav.
O sene lisans almış oyuncuya ya anlaşıp ayrılacaksın yada kalır.

Adam premier ligi hedeflerken 4 ay niye yatmayı kabul etsin.

Maaşının kaanını verip fesih ederler en fazla.
Fesih edemedikleri sürece yeni adam yazamazlaee
Kent'e yapmışlardı sanırım geçen sene.

Napoli önce PSV'den Lang için 30 milyon euro teklif etti ama PSV reddetti. Demek bu da alternatifi.

Osayi ve maximen takımlarına dinamizm ve hareket katiyordu. Yerine adam alınmazsa statik oyunları devam eder.

Ulan adamlar vızır vızır alıyor gönderiyor. Bizimkiler atom parçalıyor sanki

biz zahadan ne bekliyorsak onu sahaya yansıtmış bir topçu idi kendi haline topunu oynayan takımına faydalı bir isimden ötesini görmedim ben ayrılışı iyi olmuş

Tam alismaya baslamisti takima adami gonderdiler.
Irfan can lobisi diyolar 😁

Fenerin en iyi topçusuuydu derbilerde en çok sıkıntı yaratan oyuncularıydı ama mou böyle ayağında top gezdiren oyuncu sevmez zaten

Fenerin en iyi topçusuuydu derbilerde en çok sıkıntı yaratan oyuncularıydı ama mou böyle ayağında top gezdiren oyuncu sevmez zaten
yok be abi biraz daha 11 oynasa fb kopardı ligden. bu kadar bireysel oynayan adamı sevmez takım. düşünsene 40-50mt kontraya çkıyorsun, bu adam topu ayağından çıkarmadığı için ya geriye kosmak zorunda kalıyosun ya pozisyon bitiyor. fb yi bitirecek adam bu diyordum sezon bası erken uyandılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt