Saint-Maximin, Napoli ile Anlaştı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yok be abi biraz daha 11 oynasa fb kopardı ligden. bu kadar bireysel oynayan adamı sevmez takım. düşünsene 40-50mt kontraya çkıyorsun, bu adam topu ayağından çıkarmadığı için ya geriye kosmak zorunda kalıyosun ya pozisyon bitiyor. fb yi bitirecek adam bu diyordum sezon bası erken uyandılar.
Valla aldığı birkaç maç vardır ama evet takkm oyuncusu değil

Valla aldığı birkaç maç vardır ama evet takkm oyuncusu değil
öyle bise değil ki futbol abi, 1 maç aldırır 5 maç verdirir. ritim koptu mu toparlayamazsın. o senin bireysel fantazilerinin arkasını topçu 1 defa toplar 2 defa toplar 3. de geriye kosmadı mı yedirir golü. tamamen kendine oynayan bi adam erken uyandılar dediğim gibi keske biraz daha maç aldırsaydı da oynamaya devam etseydi.

yok be abi biraz daha 11 oynasa fb kopardı ligden. bu kadar bireysel oynayan adamı sevmez takım. düşünsene 40-50mt kontraya çkıyorsun, bu adam topu ayağından çıkarmadığı için ya geriye kosmak zorunda kalıyosun ya pozisyon bitiyor. fb yi bitirecek adam bu diyordum sezon bası erken uyandılar.
ne olursa olsun, rakip beki tedirgin eder, çıkartmaz bu tarz oyuncular. bu tipte oyuncusu kalmadı şu an fb'in.

her zaman süratli oyunculardan çekinmek lazım. fb bunun yerine kimi alacak bilmiyorum ama, hem osai'yi hem maximin'i aynı anda kaybetmeleri, takım sürati ve dinamizmini açık bir şekilde geriye götürmüştür diyebiliriz bence.

ne olursa olsun, rakip beki tedirgin eder, çıkartmaz bu tarz oyuncular. bu tipte oyuncusu kalmadı şu an fb'in.

her zaman süratli oyunculardan çekinmek lazım. fb bunun yerine kimi alacak bilmiyorum ama, hem osai'yi hem maximin'i aynı anda kaybetmeleri, takım sürati ve dinamizmini açık bir şekilde geriye götürmüştür diyebiliriz bence.
ben katılmıyorum ya. böyle bencil adamlarla oynamaktansa doğru adamlarla sakin oynamayı tercih ederim. kendine oynuyor maksimen. buda takım için huzursuzluk yaratır. taraftara oynuyor çünkü. tarzı bu adamın. arkayı süpüren ama skor yaratmayan adamlar uzun vadede bırakır kovamalayı bu adamın arkasında. 1 getirse 3 götürür bence katkı olarak uzun vadede. iyi ayaklara sahipsen skoru yapıyosun bi sekilde. çok numarası kalmıyor bence ligde özellikle.

Napoli Türkiye'den başka takımdan topçu alıyor mu hatta acaba bu klasman ligden yaptığı transfer var mı sıklığını geçtim?

Bunlar kesin Osimhen’i bunlara önermişlerdir. Acur malı olmasa alırlardı belki de.

Napoli, Saint-Maximin ve Al Ahli ile her konuda anlaşma sağladı. Fenerbahçe'deki sözleşmesini feshetmek için son detaylar görüşülüyor.

(Matteo Moretto)

Ben bu adamın bomboş topçu olduğunu düşünüyorum. Napoli'de de iş yapamayıp alt seviyelere düşer. Akrobatik tarafı iyi de şut son pas tercihleri berbat.

Rashford aston'a giderse bu arada harbiden fb gidip daha kötüsünü bulur bir şekilde.Daha kötüsünü bulduğu an ön alan mecbur tadic-nesyri-dzeko-talisca olacak nesyri hariç bu 3lünün beli döndürmesi yıllar sürüyor , muazzam ötesi statik bir ön alan olacak öyle de bir olay var.Diouf işi yaş zaten buraya gelmiyor o adam.

Rashford aston'a giderse bu arada harbiden fb gidip daha kötüsünü bulur bir şekilde.Daha kötüsünü bulduğu an ön alan mecbur tadic-nesyri-dzeko-talisca olacak nesyri hariç bu 3lünün beli döndürmesi yıllar sürüyor , muazzam ötesi statik bir ön alan olacak öyle de bir olay var.Diouf işi yaş zaten buraya gelmiyor o adam.
tadic-nesyri-dzeko-talisca

50 m euro bonus versen de şu 4lüyü aynı anda oynatmaz mou bence.

fener tek suratli topcusunu gondermesi guzel

Kutucu'yu biz aldik, Can Keles Pasa'ya geri dondu, Markuz Resfirt ta Villa'ya gitti. Bunlar bi Oguz'la Kosti'e kaldi.

Neyse ki onlarin Mehmet Turkmen'leri, Oguzhan Cakir'lari, Turgut Domalan'lari var.

Movinyo da orta kafacilardan. Arada Talishka bir iki sut ceker kaleciden doner Ceku tamamlar.

John Arias'ı falan mı alacaklar?

Becao-Osterwolde sözleşme dondurulacak, bu da gidince 14 oluyorlar. Birini alacaklarsa yer açmalılar.

Maxim'e gelince, sıkıntılı maçlarda iyi hamle oyuncusuydu. Bizim maçta bile en zorluk çıkartan isimdi, Kaan o maçtan beri idarelik beklikten istifa etti desek yeridir.
Kaan herkese zorlanıyor sağ bekte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt