Haber Saint-Maximin’den Şok Açıklama: “Fenerbahçe bana doping yapmaya kalktı”

Gs taraftarı yine haklı çıktı. 2011'de de önceden gördü gerçekleri gs taraftarı. Bunlarla ilgili aklınıza gelen herşeye inanın

Ciddi bir muhalefetleri olsa şunu kullanır alaşşağı eder bunları…

KİMSİN FB NE ZAMAN OYNADIN FARKINDA DEĞİLİM BİLE FAKAT SEN BİR ARSLANSIN

Hiç bir şey olmaz.. Oyna devam..

Hala araştırma, soruşturma, FIFA, UEFA diyenler var yahu..

'Sahaya yansımamış' diyerek görüntülü, kayıtlı şikeyi sümen altı ettiler.. Bir futbolcunun sözleri ile kimin, ne yapmasını bekliyorsunuz?

Yemin ederim bu Maximin'in önce oynatılmaması, hatta fiziksel performansı üzerinden Mourinho ile sosyal medya üzerinden atışıp kadro dışı kalması, ayrılacak gibi olması, sonra da aniden affedilip takıma dönmesi ve Mourinho ile daha dostane açıklamalar yapması falan süreci sırasında bir kıllanmıştım doping mevzusu yüzünden tiyatro mu oynuyorlar acaba diye ama çok da inanmamıştım, yok be değildir demiştim...

ne kadar adilik varsa hepsini bünyesinde barındırabilen başka bir camia daha bulamazsınız.Kolombiya cartelinin yani escobarın takimı olan millioners takımı bile bunlar kadar karaktersiz değildir

Yıllar önce Gökhan'ın testide pozitif çıkmıştı sonra hastalık için vs. kullanılıyor diyerek üstü kapatılmıştı hatırlarsak 1-2 senelik mevzular değil araştırılsa yılları var bu işlerin.
bizde hasan şaş hasta aferin kullandı diye 6 ay men yemişti

Geri
Üst Alt