Haber Saint-Maximin’den Şok Açıklama: “Fenerbahçe bana doping yapmaya kalktı”

Adam tehdit edildiğini söylüyor. Bakalım FIFA buna ne diyecek. Acayip bir aciklama

Sıralı tam liste verelim.
Şüphe taşıyan oyuncular.
1- Fred
2- Mert müldür
3- Djiku
4- Oostervolde
5- Bosnalı menapoz
6- Yarasa ( bu adamın bizde hali yokken 2 sene önce ortalığı dağıtması falan normal şeyler değil.
7- Valencia
8- Faslı kel(bir ara güya ne oldupu anlaşılmadan sakatlanıp 1 ay kadar oynamadı herif)

Temmuz’lar Fenerbahçe’nindir ama böyle tersten işte.

3 faulle bitirdikleri maçı diyosun o da net şikeli ama Bodrum maçı acayip bir olay. Düşmemeye oynayan bir takım en iyi 4 oyuncusunu neden bırakır bir maçta? Göz göre göre yaptılar ama küme düşüp belalarını buldular Allah'a şükür
O net oynatmadım der geçer. Volkan denilen ayının tüm maçları şaibeli.
Antalya maçı bildiğin maç içinde ben sattım maçı diye bağırıyordu hadi bizim gibi oynatmayıp ipi çekseler okey. Herifler bildiğin yürüyerek 4 kişiyi çalımlıyorlardı.

Sıralı tam liste verelim.
Şüphe taşıyan oyuncular.
1- Fred
2- Mert müldür
3- Djiku
4- Oostervolde
5- Bosnalı menapoz
6- Yarasa ( bu adamın bizde hali yokken 2 sene önce ortalığı dağıtması falan normal şeyler değil.
7- Valencia
8- Faslı kel(bir ara güya ne oldupu anlaşılmadan sakatlanıp 1 ay kadar oynamadı herif)
Yarasa hangisiydi?

Bunların doping yaptığı çok bariz zaten. Geçen sene birden bire coşan bi eleman vardı mesela, sek kahveyle coşmadı heralde öyle :)

Hacıosmanoğlu ne iş yapar

Gerçekten çok ciddi iddialar bunlar, sadece TFF nezdinde değil, UEFA hatta FIFA tarafından da arastirilabilecek açıklamalar yapmış st maximim.
Bakalım hiçbir şey olmamış gibi kapatabilecekler mi konuyu?

CPH2723 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt