- 18 Eylül 2018
- 15.622
- 11.969
- 1.473
Adam tehdit edildiğini söylüyor. Bakalım FIFA buna ne diyecek. Acayip bir aciklama
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rüşvetin kanıtı mı olur derler ya renkdaş, bunun kanıtı nasıl olsun. Gizli kameraya mı çeksin adamlarıDostum kanıt ver bize kanıt, kapatılacak bir zararlı oluşum var
illaki bir tehdit araması, sms vardırRüşvetin kanıtı mı olur derler ya renkdaş, bunun kanıtı nasıl olsun. Gizli kameraya mı çeksin adamları
Birebir konuşmuşlardır böyle mevzularıillaki bir tehdit araması, sms vardır
O net oynatmadım der geçer. Volkan denilen ayının tüm maçları şaibeli.3 faulle bitirdikleri maçı diyosun o da net şikeli ama Bodrum maçı acayip bir olay. Düşmemeye oynayan bir takım en iyi 4 oyuncusunu neden bırakır bir maçta? Göz göre göre yaptılar ama küme düşüp belalarını buldular Allah'a şükür
Yarasa hangisiydi?Sıralı tam liste verelim.
Şüphe taşıyan oyuncular.
1- Fred
2- Mert müldür
3- Djiku
4- Oostervolde
5- Bosnalı menapoz
6- Yarasa ( bu adamın bizde hali yokken 2 sene önce ortalığı dağıtması falan normal şeyler değil.
7- Valencia
8- Faslı kel(bir ara güya ne oldupu anlaşılmadan sakatlanıp 1 ay kadar oynamadı herif)
ŞuayipYarasa hangisiydi?
Bunlarda zeka olduğunu zannetmiyorum öyle bir camia ki manisa maçının olduğu hafta kaha dixon inşaat işçisi, eyüpsultanı adakladık diye malca bir şifreleme yapmış camiaBirebir konuşmuşlardır böyle mevzuları
Bu işi yapar işte. Görmemek, duymamak, bilmemekHacıosmanoğlu ne iş yapar