Haber Saint-Maximin’den Şok Açıklama: “Fenerbahçe bana doping yapmaya kalktı”

Bunların basketinden voleyboluna hepsinde vardır. Hemde yıllardır. Adamlar istediği gibi at oynatıyor. Bunları bi araştırsalar daha ne pislikler dökülür.

Super olmus avrupa basinina duşuyor yavas yavas.

Daha bu iyi günleri mourinho bir gitsin neler anlatacak

Allah uzun bi süre daha bunların yüzünü guldurmemeli ama adamlar hala transfere falan heycanlaniyo.

Fifa devreye girer inşallah.hersey ayan beyan ortada

''herkesin yanlış anladığı açıklamalardır. adam türkiye’de işler karışık, bana doping yaptırmaya çalıştılar, kumpas kurmaya çalıştılar diyor. artık restoranda mı kaldığı otelde mi nerede yapılmaya çalışıldığını bunu diyen futbolcuya sormak lazım.''

trol değil ha düpedüz fbli :red:

Süper, harika, harikulade. Bakalım şerefsiz yüzsüz camia buna nasıl bir yüzsüzlükle cevap verecek

Transbahceliler GS isin bu diyorlar. Ulan adaminiz kendi agiziyla diyor esekoglular

Allan Saint-Maximin: "Mourinho ile erkek erkeğe konuştuk, gerçek erkekler böyle yaparlar. Ona tüm gerçekleri anlattım, yaşadıklarımı, doping olayını anlattım. Hem de kanıtlarıyla anlattım. Mourinho bu gerçekleri anladığında 'Allah'ım ben neredeyim, ben burada ne yapıyorum' dedi. Bu erkek erkeğe konuşmadan sonra tekrar oynamaya başladım. Benim Türkiye'de bir senem mahvoldu."

Oha

‘Vurulmak istenen iğne sahaya yansımadı’..

Allan Saint-Maximin: "Mourinho ile erkek erkeğe konuştuk, gerçek erkekler böyle yaparlar. Ona tüm gerçekleri anlattım, yaşadıklarımı, doping olayını anlattım. Hem de kanıtlarıyla anlattım. Mourinho bu gerçekleri anladığında 'Allah'ım ben neredeyim, ben burada ne yapıyorum' dedi. Bu erkek erkeğe konuşmadan sonra tekrar oynamaya başladım. Benim Türkiye'de bir senem mahvoldu."

Oha
Yuh

Oha
bu gercek mi

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yurtdışında haberi yapılmaya başlandı.
Güzel.
Tabiki bizim satılmış basın üç maymunu oynuyor.

Geri
Üst Alt