Haber Saint-Maximin’den Şok Açıklama: “Fenerbahçe bana doping yapmaya kalktı”

Okan Hocama ezilen transbahce tazmourinho ile dopinge baslayip ezildi

sac ne demisti: transbahce mourinhoya sus payi olarak daha fazla para verecekler giderse

Uefa'daki caferini de bağlamıştır bunlar. Boşuna kanka olmadılar
Doping olayına uefa değil fifa bakiyor ve hiç af yok soruşturma açılması bile ciddi tehdit
Uefada ise başkana çok takılmayın başkanın pek yetkisi filan yok uefa nin yaptırım gücü uefa disiplin kurulunda ceferini dahi gönderebilir onlar

Ben bunları yapanlara kızmıyorum artık adam ülkede düzen nasılsa ona göre götürüyor işi esas kizmamiz gereken bunları gündem dahi yapamayan yoneticilere çık konuş açıklama yap

Malesef bu mevzuyu nasıl kıvıracaklarını, kılıfına uyduracaklarını ve böylelikle bu işten yırtacaklarını biliyorum ama ilk yazan ve yol gösterir duruma düşen ben olmamak için yazmıyorum buraya...

Asıl Mourinho ayrılınca neler der ya da bu olay sonrası gizlilik sözleşmesi 10 ise 30 olmuştur, Fener tutuştu.

Boşuna heveslenmeyin, bir şey çıkmaz bu işten. Tüm bunlar bilinen şeyler, suç üstü yapsan bile yine bir kulp bulurlar. Bu ülkede her pisliği yap, bir camiaya (grup, parti v.s.) sırtını dayadın mı, rezil olmaz tam tersi vezir - kurtarıcı olursun. Sağ-sol seküleri-dindarı Sünni- Alevi müslümanı-hrıstiyanı eğitimli-cahili fark etmez temel problemimiz ahlak.

Ahlak yoksunuyuz ve bu olayda da hiçbir şey olmayacak. Çünkü fb ve koç ailesi bu ülkede güçlü ve dolayısıyla da dokunulmaz.

Güçsüz olsan “Sanığın idamına, şahitlerin bilahare dinlenilmesine” hükmü ile ipe gidersin işte.

Şunu bizden giden Zaha, Ziyech, Batshai den biri dese fbjkliler uefa, fifaya yürümüşlerdi bu akşam.
Bunların hepsi yalan olamaz.

Maximin birkaç hafta oynamayınca Morinho ile takışmıştı sosyal medya üzerinden. Hiçbir şey olmadıysa da birşeyler olmuş belli.

200-300 milyonluk takımla şampiyon olmak çok kolay yaeee ehühihihi diyen ahrazsaraylılar umarım okuyodur bunları

Bi ton şike şaibe dopinge karşı tepkisiz yönetime karşı kazanıldı bu 3 şampiyonluk

Geri
Üst Alt