şaka maka gsc'nin bitmiş olması

hayatım forumlarda geçti ama kendini özgürce ifade edebileceğin başka bir platform bulamazsın ben bunu tecrübe ettim.Forumda ki trollerin sayısının fazlalığından bunu anlayabilirsin onlara bile yeterince müsamaha gösteriliyor ve farklı bir renk gözüyle bakılıyor bütün yönetici arkadaşlarda kendi aralarında bir otokontrol sistemi oluşturmuşlar hiçbir yöneticinin başına buyruk davranmasına kendi içlerindeki mekanizma sayesinde müsaade etmiyorlar zaten.

Ben ne hocaya ne de başka birine hiç hakaret etmedim.
Olumsuz dediğiniz düşüncelerin %90'ini gerçekler.

Hepiniz at gözlüğü taktığıniz,gerçekleri göremediğiniz veya küçük hedefleriniz olduğu için size hakaret etmişim gibi geliyor.

Siz hocaya köru körüne aşıksıniz diye ben kulübün dibe sürüklenmesine ses çıkarmadan oturmam.

Bu forumda Terim'i en çok eleştirenlerden biri benim neymiş at gözlüğü takıyormuşuz hepimiz. Kim ya at gözlüğü takanlar?

Şampiyon olurken kötü oynuyoruz diye bas bas bağırdık, bunu kaç kişi yazmıştır. Bence okuduğunu idrak etme yeteneğinde gerileme var, burada Terimi seven kadar eleştiren de var.

Hayır kulübün dibe sürüklenmesi lafına da hastayım yani adam son 25 yılda 8 şampiyonluk kazandırmış, tarihinin en başarılı hocası olmuş her zaman, o dibe sürüklüyorsa diğerleri ne yaptı?

Ya da şunu sorayım sana son 25 yılda, Galatasaray'ın başında olan ve beğendiğin 1 teknik direktör var mıydı?

O tribün dediğin sucukcular, yağlı surat'i istifaya çağıranlari da susturmaya çalıştılar ama sonra arkasında ne kadar büyük enkaz bıraktığını gördüklerinde hemen başka yere yanladilar.

Hoca dediğiniz kişide her kaçtığında arkasına enkaz bıraktı ama sizin aklınız lig şampiyonluğun da olduğu için hiçbir şeyi görmediniz.

Şu anda da aynısını oluyor ve yine göremiyorsunuz.

Kendi düşüncelerini gerçekler, kendin gibi düşünmeyen herkese de at gözlüğü takıyorsunuz vs diyorsun. Millete sucukçu, yağlı surat diyorsun, kulübün efsanesine hoca dediğiniz kişi yazarak alt metinde sözde hoca diyorsun sonra da burada düşünce özgürlüğü yok diye eleştiriyorsun. Bence sen düşünce ve ifade özgürlüğünün ne olduğunu bilmiyorsun.

O tribün dediğin sucukcular, yağlı surat'i istifaya çağıranlari da susturmaya çalıştılar ama sonra arkasında ne kadar büyük enkaz bıraktığını gördüklerinde hemen başka yere yanladilar.

Hoca dediğiniz kişide her kaçtığında arkasına enkaz bıraktı ama sizin aklınız lig şampiyonluğun da olduğu için hiçbir şeyi görmediniz.

Şu anda da aynısını oluyor ve yine göremiyorsunuz.

Yahu senle iki kelime konuşmayı bile istemiyorum işte bundan dolayı. İşin gücün iftira, yalan.

Bu forumda Terim'i en çok eleştirenlerden biri benim neymiş at gözlüğü takıyormuşuz hepimiz. Kim ya at gözlüğü takanlar?

Şampiyon olurken kötü oynuyoruz diye bas bas bağırdık, bunu kaç kişi yazmıştır. Bence okuduğunu idrak etme yeteneğinde gerileme var, burada Terimi seven kadar eleştiren de var.

Hayır kulübün dibe sürüklenmesi lafına da hastayım yani adam son 25 yılda 8 şampiyonluk kazandırmış, tarihinin en başarılı hocası olmuş her zaman, o dibe sürüklüyorsa diğerleri ne yaptı?

Ya da şunu sorayım sana son 25 yılda, Galatasaray'ın başında olan ve beğendiğin 1 teknik direktör var mıydı?

2002 Lucescu

Malum zat arkasından iş çevirip ayağını kaydırmalari eğer bugün Avrupa'nin porto'su, ajax'i olmasak bile adimızdan çok söz ettirip.

Borcumuzu bitirmiş olurduk.

İş şampiyon yaptırmak ile olmuyor siz bunu anlamıyorsunuz.
Hamza 3 kupa aldı bu takımla
Bu kulüp hocasız bile şampiyon oldu.

Yani sadece şampiyon yapmak ile kulüp kurtulmuyor.

Senelik 65 milyon Euro bütçe ile herkes bu futbolu oynatır.

Önemli olan sistemi oturtup ,zarar ettirmemek

Hoca ilk gittiğindeki 2000 kadrosu mu enkaz 3. Gittiğinde Drogba sneijderli kadro mu enkaz?

Tek kötü bıraktığı kadro 2. Dönemi, eleştirelim ama mantıklı olması lazım bu eleştirilerin, ilk yarı herkes hocaya kızıyordu o kötü futbolla kimse aşık değil son 10 maçta sadece 4 puan kaybetmişiz ki son 2 haftada oldu bu bırakalım da övülsün biraz

3. Döneminden sonraki enkazın asıl sebebi mancini dönemi transferler hiç harcanmasa değişen bir şey olmayacak bir kadro güçledirmesiydi o transferler

Eteğimizdeki taşları dökelim. Boşaltım sağlayalım.​

Futbolsuzluk ve evden cikmama/cikamama durumlari bizi birbirimize düsürdü.... Maclar oynanirken de ara sira atismalar oluyordu ama bu derece birbirimize saldirmiyorduk...Umarim bu illetten bir an önce kurtuluruz.

2002 Lucescu

Malum zat arkasından iş çevirip ayağını kaydırmalari eğer bugün Avrupa'nin porto'su, ajax'i olmasak bile adimızdan çok söz ettirip.

2002 Lucescu

Evet olabilirdi haklısın zira tüm yorumların yukarıdaki minvalde olsa gayet yapıcı biri olarak bilinirdin. Şampiyonluğun yeterli olmadığının ben de farkındayım ama olmayınca daha iyi ya da daha başarılı olmuyorsun.

Ha diğer açıdan 25 yılda 1 yıllık hocayı örnek gösteriyorsun ee o zaman kalan 24 yıl hataysa, kafandaki hedef çok ütopik gözüküyor.

Mesela Sivas maçındaki oyundan ben memnunum, bu takım zaten oynasa oynasa bu kadar oynar ama sen Sivas leş takım yenemedik diyorsun; yani kafandaki hedef ne bilmiyorum ama bizim Sivas maçında oynadığımız oyunu bu ligde oynayabilen ikinci bir takım yok belki ara ara Başakşehir.

Geri
Üst Alt