- 23 Aralık 2008
- 59.975
- 57.499
- 4.858
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet olabilirdi haklısın zira tüm yorumların yukarıdaki minvalde olsa gayet yapıcı biri olarak bilinirdin. Şampiyonluğun yeterli olmadığının ben de farkındayım ama olmayınca daha iyi ya da daha başarılı olmuyorsun.
Ha diğer açıdan 25 yılda 1 yıllık hocayı örnek gösteriyorsun ee o zaman kalan 24 yıl hataysa, kafandaki hedef çok ütopik gözüküyor.
Mesela Sivas maçındaki oyundan ben memnunum, bu takım zaten oynasa oynasa bu kadar oynar ama sen Sivas leş takım yenemedik diyorsun; yani kafandaki hedef ne bilmiyorum ama bizim Sivas maçında oynadığımız oyunu bu ligde oynayabilen ikinci bir takım yok belki ara ara Başakşehir.
Keramettin pesindeyse kacisin yokkeramettini engelleyemiyorum
keramettin tanrıverdi ve
berkay saraçoğlu
ilişkisi
hiç ama hiç hoşuma gitmeyor
Berkay yakında admin olacak gibi duruyor.İlk seni dehler söyleyeyim.
Forum kapanirsa ne yapacaksiniz ki bu olasi ,keyfini cikarin iste begenmiyosaniz girmeyin diyecem oda yok , gormek istemediginiz biri varsa engelleyin ben mesela Zahiri engelledim kafam rahat
Tespitlerini keyifle okuyorum 2 gündür.Forum kapanirsa ne yapacaksiniz ki bu olasi ,keyfini cikarin iste begenmiyosaniz girmeyin diyecem oda yok , gormek istemediginiz biri varsa engelleyin ben mesela Zahiri engelledim kafam rahat
Bedevi donemlerime donsem mi ne dersin ?Tespitlerini keyifle okuyorum 2 gündür.
Bana farketmez ikisiyle de aram iyi ama işte karar versen iyi olur bir öyle bir böyle manyak etme bizi. Zurna flüt vs yazmanın akabinde ulusa sesleniş tadında salgın mesajı yazman sağlıklı bir durum değil gibi.Bedevi donemlerime donsem mi ne dersin ?
Farklı görüşlere saygı yok yaw deyip de devamlı insanları kışkırtmayı bana hiç kimse açıklayamaz.. Bence forumun en büyük trolü AAK hayri - doruk falan onun ancak getir götürünü yapar.. Adam bir de saygı bekliyor yaw şaka gibi.. Yaza Van dijk-de bruyne - kante-salahı alsak yine birşeylere bok atacağını hepimiz biliyoruz..
Forum kapanirsa ne yapacaksiniz ki bu olasi ,keyfini cikarin iste begenmiyosaniz girmeyin diyecem oda yok , gormek istemediginiz biri varsa engelleyin ben mesela Zahiri engelledim kafam rahat
doruknan ayni kategoride oldugumu sanmiyorum ahboid