şaka maka gsc'nin bitmiş olması

Evet olabilirdi haklısın zira tüm yorumların yukarıdaki minvalde olsa gayet yapıcı biri olarak bilinirdin. Şampiyonluğun yeterli olmadığının ben de farkındayım ama olmayınca daha iyi ya da daha başarılı olmuyorsun.

Ha diğer açıdan 25 yılda 1 yıllık hocayı örnek gösteriyorsun ee o zaman kalan 24 yıl hataysa, kafandaki hedef çok ütopik gözüküyor.

Mesela Sivas maçındaki oyundan ben memnunum, bu takım zaten oynasa oynasa bu kadar oynar ama sen Sivas leş takım yenemedik diyorsun; yani kafandaki hedef ne bilmiyorum ama bizim Sivas maçında oynadığımız oyunu bu ligde oynayabilen ikinci bir takım yok belki ara ara Başakşehir.

Ben ne yapayım ilk yarıdaki 25 dakikalık iyi oyunu,
Genele yayıp kontrolü eline alamadıktan sonra bir anlamı olmuyor.

Sivas maçında ikinci yarı nerdeyse bir gram top oynamadık.
Hamsiler,Sivasla son 10 dakika hariç fare gibi oynadı.

Benim verdiğim bir hoca örneği sizin verdiğiniz 8 şampiyonluğa ve beğendiğin hiç mi hoca yok sorusuna cevap.
Kafamdaki hedef gidip CL kupasını almak değil.
Her sene CL'ye gidip, düzenli olarak gruptan çıkıp çeyrek finalleri görmek.
Zaten devamı kendiliğinden gelir.

Avrupa'ya gidip fark yiyerek dönmeyi veya maçta zar zor 1 gol atmayı tasrip edip alkışlamak istemiyorum
Tek derdim bu.
Bununda tek sorumlusu benim gözümde hocadır.
Çünkü elinde 65 milyon Euro maaş bütçesi var.

Forum kapanirsa ne yapacaksiniz ki bu olasi ,keyfini cikarin iste begenmiyosaniz girmeyin diyecem oda yok , gormek istemediginiz biri varsa engelleyin ben mesela Zahiri engelledim kafam rahat
Tespitlerini keyifle okuyorum 2 gündür.

Kalitenin adresi Gsc , Gsc de olmazsaydı yiğido gibi twitterda takılırdık

Bu herifi havaya atıp tutmamışlar galiba

Alooooooo adamlar 30 40 mioya transfer yapıyor. Biz 2 milyon harcarsak şükrediyoruz. Sen her sene neyin çeyrek finalinden bahsediyorsun yemin ederim bir gram akıl yok.

Eleştiri yaparsın ama az zekanı kullanarak yap

Şimdi x bir takım örneği de gelir. Aynen o takım olmak istesen geçecek sancılı süreçte en çok eleştiren de sen olursun.

Bedevi donemlerime donsem mi ne dersin ?
Bana farketmez ikisiyle de aram iyi ama işte karar versen iyi olur bir öyle bir böyle manyak etme bizi. Zurna flüt vs yazmanın akabinde ulusa sesleniş tadında salgın mesajı yazman sağlıklı bir durum değil gibi.

Farklı görüşlere saygı yok yaw deyip de devamlı insanları kışkırtmayı bana hiç kimse açıklayamaz.. Bence forumun en büyük trolü AAK hayri - doruk falan onun ancak getir götürünü yapar.. Adam bir de saygı bekliyor yaw şaka gibi.. Yaza Van dijk-de bruyne - kante-salahı alsak yine birşeylere bok atacağını hepimiz biliyoruz..

doruknan ayni kategoride oldugumu sanmiyorum ahboid

Uzun uzun bir şey yazdım... sildim.

O yazıyı kısaltma kararı aldım

Forumun temel taşları bitti demeden bitmez gsc !!!

1-2 yıllık forum değil burası.

Geri
Üst Alt