şaka maka gsc'nin bitmiş olması

Suren 96 2001 arasi baskanlik yapti. 4 sampiyonluk ve 1 ikincilik geldi ama yine UCL yaptik. Gittigi ilk yil ekonomik krize girmedik mi?
Hatirlar, 2001 yazinda gitti ve Hagi, Jardel, Popescu, Taffi ile yollar ayrildi. Maaslar odenemiyordu. Madem cok iyi yonetildi 4 sampiyonluk ve 4 UCL, 1 UEFA, 1 super kupaya ragmen neden gittigi ilk yil ekonomik krize girdik?
neden?

İsim ver üstat en çok uçan benim ama bahsettiğin kişi değilim
isim vermeyi uygun bulmuyorum. bizim acimizdan her sey ortada. burada hala yazabilmelerine sükür edecek kisilerin bize karsi sergiledigi tutum insanlarin belli bir yastan sonra degismedigini ortaya koyuyor.

sinan bilgine laf söyleme hakkın yok öyleyse ?

adam gscimbomdaki son postun 16 Ocak 2019 da atmış.

Ekli dosyayı görüntüle 75577

adam 6 yıldan beridir wowturkey'e yazıyormuş

Ekli dosyayı görüntüle 75579

adama bir özür dilemen gerekmez mi ?
Yok beklemez ikimiz de arka arkaya uçtuk illa tutturdu ben Anadolu çocuğu değilim les ottamansta ördek yemezsek buluşmam diye Ünal Aysal nefretime rağmen tamam dedim gelmedi ben bekliyorum özür yani liboştan portakal soslu çok güzel oluyormuş dingil ninnil

Yok ağabey ben zaten temiz adamım milletin önlem diye yaptıkları benim rutinimdi yalnız yaşayınca normal ayrıca her yer boş sadece bugün yaşlı bir amcayı darp ediyorlardı kafa attım gözlük fırladı optikçideyim eve geçeceğim
hadi ya ustad gecmis olsun kafana saglık

Yok ağabey ben zaten temiz adamım milletin önlem diye yaptıkları benim rutinimdi yalnız yaşayınca normal ayrıca her yer boş sadece bugün yaşlı bir amcayı darp ediyorlardı kafa attım gözlük fırladı optikçideyim eve geçeceğim
Üstat geçmiş olsun karşıda hasar var mı

Şampiyonluk, stad ve Avrupa gelirleri bugünkü gibi değildi yalnız. Bide başka faktörler de mevcuttu. Şirketleşme yöntemi çok büyük zarar verdi bize. Amatör yapıdan şirke yapısına geçiş süreci yanlış yönetildi ki bu Türkiye'de bütün büyük kulüpler için söyleyen biliriz
Iste onu diyorum. Suren de ekonomik anlamda iyi yonetmedi. Ayrica maas sikintilari 2000 oncesinde de vardi. Cansun'un 10 aylik donemi haric her yonetim kazandiginin fazlasini harcadi.

Geri
Üst Alt