- 10 Nisan 2013
- 53.439
- 33.312
- 2.993
+1Gördüm de okumadım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
+1Gördüm de okumadım.
Sen varken mi23 nisanda koltuguma 1 gun oturmasını dılerım s.mod olarak
ustadın cezasını dusurmenızı talep edıyorumSen varken mi
Harbi harbi ban mı yedi?
)
Adam bişey demedi oysa
10 sana yakışmıyo bakan 11 yapalım klas dururharbiden yaw 10 cok fazla
10 sana yakışmıyo bakan 11 yapalım klas durur
son zamanlarda yükselen performansın beni çok mutlu ediyorüstadı dostane 1 şekilde uyarmıştım ama beni dinlememiş![]()
10 sana yakışmıyo bakan 11 yapalım klas durur
İftiranın hukuki yaptırımı var yalnız yanlış mı biliyorum? Hakaret hadi bir yere kadar da itibar zedeleyici iftiraların bir karşılığı yok mu?Evet iftira çok yanlış olsa da yazabilirsin. Eğer iftiraysa da kanıt sorunca gösteremezsin zaten rezil olduğunla kalırsın. Kanıtsız ithamları ve hakaretleri kontrol etmek imkansız zaten özellikle tanınan kişiler için. Ben ifade özgürlüğünün her şeyi kapsaması gerektiğini düşünüyorum. Beni çok rahatsız eden ifadeler de buna dahil. Ama forum için demiyorum yani kanunen. Forumda Fatih Terim'e yönelik sıkıntılı ifadelere veya küfürlere vs müdahale edilebilir tabi yöneticilerin tercihine kalmış.
son zamanlarda yükselen performansın beni çok mutlu ediyor
forumdaşlarına saygılı olaylardan uzak bir üyeyim banlanacağımı sanmıyorumSeni banlamasını dört gözle bekliyorum.