- 3 Haziran 2015
- 53.801
- 61.738
- 3.963
Nelsons ne olmuştu ki son maçta oyundan çıktı da normal çıktı yani
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kantoron da sürmüş üstat.Mucize ilac zeytinyagi ile ovalamis
@Serdar Ünsal ne kadar kalır ptSergio'nun bu kadar sakat kalması aklıma yatmıyordu zaten. Memesi kopan adam o kadar sakat kalır mı yaw
Demirbay zaten iyi gidiyor ahbab. Ndombele'den kurtuluş biletimiz olabilir en azından Oliveira.Sergio x 3 = kerem demirbay
Uzun sure oynamayan adamlari messi yapmaga bayiliyoruz
kesemez zatendeSergio nun anlık Keremi keseceğini sanmiyorum
Keremin performansı çok mutlu ediyor
Memem hic kopmadi, o yuzden ne desem yalan olur rts. Ama memeyle ayaklarin alakasini cözemedim. En gec 2 haftaya oymaya baslar diye dusunuyorum. Kondisyon ve biraz fizik deplasin önce@Serdar Ünsal ne kadar kalır pt
Demirbay gerçekten tuttu orta sahada, onunla alakalı tek sıkıntım 90 dakikayı domine edecek bir orta saha olmaması, Sergio iyileştiyse 65-70 dakikadan sonra oyuna girer o hücumdaki aktifliğiyle paslarıyla filan çok işimize yararDemirbay bu formu ile kesilmez ama Oliveira da biraz dinlenip dönerse 60 sonrası oyunda katkısı olur iyi haber.
Antreman fotolarinda varOliveira'nın takımla antrenmanlara direk başlaması çok iyi bir süre güçlendirme falan yapıyor diye düşünmüştüm ama demek ki kendine iyi bakmış ve iyi çalışmış ama ben yine de sahada görmemiz için 2 hafta süreceğini düşünüyorum. Kerem Aktürkoğlu'nun sakatlığı ne durumda acaba?
Salonda özel program ile çalışıyormuş.Hakim ziyeş be durumda?
Alternatif tıp ile dalga gecmeKantoron da sürmüş üstat.