Sakatlığı Bulunan Oyunculardan İyi Haber!

Nelsons ne olmuştu ki son maçta oyundan çıktı da normal çıktı yani

Demirbay bu formu ile kesilmez ama Oliveira da biraz dinlenip dönerse 60 sonrası oyunda katkısı olur iyi haber.

Orta sahada ne kadar çok alternatif o kadar iyi
Lig var, kupa var,al var

Sergio nun anlık Keremi keseceğini sanmiyorum

Keremin performansı çok mutlu ediyor

Oliveira'nın takımla antrenmanlara direk başlaması çok iyi bir süre güçlendirme falan yapıyor diye düşünmüştüm ama demek ki kendine iyi bakmış ve iyi çalışmış ama ben yine de sahada görmemiz için 2 hafta süreceğini düşünüyorum. Kerem Aktürkoğlu'nun sakatlığı ne durumda acaba?

Sergio önumuzdeki hafta antremanlara baslicak ama oynamaya baslamasi 1-1.5 aydan önce olmaz. Yoogg amuaa. En gec 2 haftaya baslar oynamaya

Demirbay bu formu ile kesilmez ama Oliveira da biraz dinlenip dönerse 60 sonrası oyunda katkısı olur iyi haber.
Demirbay gerçekten tuttu orta sahada, onunla alakalı tek sıkıntım 90 dakikayı domine edecek bir orta saha olmaması, Sergio iyileştiyse 65-70 dakikadan sonra oyuna girer o hücumdaki aktifliğiyle paslarıyla filan çok işimize yarar

En azından Ndombele oyuna gireceğine Sergio-Kaan-Eyüp hatta Berkan filan girsin orta sahada

Oliveira'nın takımla antrenmanlara direk başlaması çok iyi bir süre güçlendirme falan yapıyor diye düşünmüştüm ama demek ki kendine iyi bakmış ve iyi çalışmış ama ben yine de sahada görmemiz için 2 hafta süreceğini düşünüyorum. Kerem Aktürkoğlu'nun sakatlığı ne durumda acaba?
Antreman fotolarinda var

Geri
Üst Alt