Salah: "Kulüp bana yazın birçok şey vaat etti ama üç maçtır yedekteyim"

Doğru abi de Salah izlemek de güzel olur idi ya Sane'yi sol kanat yapsak, Barış forvet osi yedeği vs takılsın :asd: Salah zaten sakatlanır bir süre oynar öyle Barış :ROFLMAO:
Gerek yok bu denli yasli bir kanat oyuncusuna, Salah'in sagdan baska bir yerde oynamamasi da dezavantaj.

araplardan para cukkalamamasi salaHklik olur acikcasi

Salah gelsin diyenler Sane'den de memnun herhalde? Yoksa neden istersin ki.

Gidip Singo fln alıyorlar yaw en azından Salaha kazıklanalım heis :asd: :asd:
Singo ile öyle fazla bir kazıklandığımızı düşünmüyorum adama neden kronik algısı yapıyorsunuz onu da hiç anlamıyorum. O fizikli adamı hazır olmadan oynatırsan sakatlanması doğal olarak çok olası. Salah sağ kanat bizde orada Sane var sakatlığını atlatan Yunus'un da kanatlarda en verimli olduğu yer sağ kanat eğer kanat alacaksak asıl mevkisi sol kanat olacak birini almamız lazım. Onun dışında böyle büyük bütçelere gireceksek git Ruben Neves gibi bir orta saha alalım Lemina'yı kesip yedeğe atabileceğimiz öyle biri çok daha lazım bize.

Simdiye kadar beklentileri karsiladigini mi düsünüyorsun?? Ben kesinlikle memnun degilim.
Suan en azından bir şeyler yapabilen nadir isimlerden, takımın bu döküldüğü dönemde can simidi oldu mesela. Tabii daha da iyi şeyler yapabilir Sane, yapacaktır da temennim.

barışı dehle saneyi sola devrik 10 no oynat ,salah sağda sanenin atamadığı pozisyonları gol yapan bir herif düşünün işte sane şu haliyle 5-6 tane attıysa salah bi sezonda 40 falan atar herhalde burda

Geri
Üst Alt