Emre Kandemir
Sarı Üye
- 6 Haziran 2009
- 941
- 29
- 1.298
Cevap: Salı İddaa Kuponları
sen bunu internetten mi oynadın
sen bunu internetten mi oynadın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sen bunu internetten mi oynadın![]()

yarın da milan macı var 4.00 oran gelebilir4 oran da gelirse kac para alıyorum hesaplamayı bilmiyorumda
en güzeli sistem 1-9 en kötü verdiğin parayı alırsın
![]()
Burak o kupon bir kere denk gelmiş tutmuş, aylar önce koymuştun hatırlıyorum. Ondan sonra tutmadı demek ki![]()
fazla geri gitmedim sayfalarda. en yakın tarihte paylaştıklarım..
Zor soru sordun be MesutSanırım West Ham ve MKD maçlarını çıkarırdım
![]()
bankolu sistem oynuyorsan yapacağın tek şey şu. Bankolarının toplam oranı en kötü 5.00 olacak..
Aşşağıyada IYMS olarak 1/2 , 2/1 , 1/0 , 2,0 vs.. yani 25.00 ve 13.00 oranlarını dolduracaksın.. ,
1-2 tane yakalarsan az çok bir şeyler alıyorsun işte.. Benim öyle tutan bir kuponum vardı. Bulursam koyarım
Bankolarımın oranı 16 küsür..
IYMS den 2/1 Rangers-Celtik maçını yakalamıştım..
Bir kaçtanede 0/1 yakaladım. 500 küsür almıştım..
Bankolarının oranı 16 küsürse zaten direkt 20 lira atsan 320 lira kazanıyorsun hiç 1/2 gibi inanılmaz oranlara gerek kalmadan Burak. Biraz şanslıymışsın bütün bankolarını tutturmakta kısaca, 40 lira atıp sadece bankolarına oynasan 650 lira kazanırmışsın çok daha kolay bir şekilde hiç 1/2'lere 2/0'lara gerek kalmadan örnek olarak.
şöyle bi kupon yaptım nasıl ?
milan-barcelona ms2 1.55
bilbao-cska basket ms2 8.5 handikap var
sheffield-chesterfield üst 1.50
inverness-st.johnstone ms2 2.30
banik ostra-sigma olmouc ms2 2.40
Bu kupon iyiymiş reis ama 7+ oynadığın maçların 1-2 ve 1-0 bitmesi şanssızlık![]()
Peki 1/2 ve 2/1 lerden 2, 3,4 tane gelseydi?![]()