Salı İddaa Kuponları

Cevap: Salı İddaa Kuponları

Burak o kupon bir kere denk gelmiş tutmuş, aylar önce koymuştun hatırlıyorum. Ondan sonra tutmadı demek ki :asd:

yarın da milan macı var 4.00 oran gelebilir :) 4 oran da gelirse kac para alıyorum hesaplamayı bilmiyorumda :) en güzeli sistem 1-9 en kötü verdiğin parayı alırsın :D

kardes hesaplaması cok basit.. İlk önce sadece Banko diye işaretlediğin maçları birbiriyle çarpıyorsun.

Mesela yukarda banko diye işaretlediğin maçların toplam çarpımı 2,13 yapıyor..

2,13 ile aşşağıdan tutturudğun her maçı çarpıyorsun..

Mesela 2 oranlı maç tutturdun.. ÖRn: 2.00 x 2,13 = 4,26 TL (cepte)

Milanı tuttursan. Oranı4 ise aynı şekilde yine 2,13 ile 4'ü çarpıyorsun.. 4x2,13 =8,52 (cepte)

sonra ceptekileri topluyorsun işte..

4,26+8,52 =12,78

açıklayıcı olmuştur umarım.

Burak o kupon bir kere denk gelmiş tutmuş, aylar önce koymuştun hatırlıyorum. Ondan sonra tutmadı demek ki :asd:

hımmm buldum o şahsı.. Unutmadığına göre demek sendin o gözü kalan şahıs.. :p Bende diyorum neden tutmuyor. :D

Yok reyis samimi olarak söylüyorum fazla sistem oynayan biri değilim. sistem kuponu yaparsam bu şekilde yapıyorum. En fazla 2-3 kere denemişimdir. Kapitali yakaladıktan sonra sisteme gerek yok. 3 maça üst yazarım 20-30 basarım olur biter :) bkz ''Tutan Kuponlar'' Orada görebilirsin tutan kuponlarımı..

Sistem 0,1 nasil oluyor ??

bankolu sistem oynuyorsan yapacağın tek şey şu. Bankolarının toplam oranı en kötü 5.00 olacak..

Aşşağıyada IYMS olarak 1/2 , 2/1 , 1/0 , 2,0 vs.. yani 25.00 ve 13.00 oranlarını dolduracaksın.. ,

1-2 tane yakalarsan az çok bir şeyler alıyorsun işte.. Benim öyle tutan bir kuponum vardı. Bulursam koyarım :)

Bankolarımın oranı 16 küsür..

IYMS den 2/1 Rangers-Celtik maçını yakalamıştım..

Bir kaçtanede 0/1 yakaladım. 500 küsür almıştım..

Bankolarının oranı 16 küsürse zaten direkt 20 lira atsan 320 lira kazanıyorsun hiç 1/2 gibi inanılmaz oranlara gerek kalmadan Burak. Biraz şanslıymışsın bütün bankolarını tutturmakta kısaca, 40 lira atıp sadece bankolarına oynasan 650 lira kazanırmışsın çok daha kolay bir şekilde hiç 1/2'lere 2/0'lara gerek kalmadan örnek olarak.

Bankolarının oranı 16 küsürse zaten direkt 20 lira atsan 320 lira kazanıyorsun hiç 1/2 gibi inanılmaz oranlara gerek kalmadan Burak. Biraz şanslıymışsın bütün bankolarını tutturmakta kısaca, 40 lira atıp sadece bankolarına oynasan 650 lira kazanırmışsın çok daha kolay bir şekilde hiç 1/2'lere 2/0'lara gerek kalmadan örnek olarak.

Peki 1/2 ve 2/1 lerden 2, 3,4 tane gelseydi? :)

şöyle bi kupon yaptım nasıl ?

milan-barcelona ms2 1.55

bilbao-cska basket ms2 8.5 handikap var

sheffield-chesterfield üst 1.50

inverness-st.johnstone ms2 2.30

banik ostra-sigma olmouc ms2 2.40

Bu kupon iyiymiş reis ama 7+ oynadığın maçların 1-2 ve 1-0 bitmesi şanssızlık :D

Ve düşün 7+ oynadığım maçlardan biri Levante- R.madrid maçı. Maç sonucu 1-0 Levante kazanmış. 7+ yı tek başına yapacak gücü olan R.Madrid 1 gol bile atamamış ve yenilmiş :)

Peki 1/2 ve 2/1 lerden 2, 3,4 tane gelseydi? :)

O zaman da sırf 1/2 2/1'lerden oluşan kupon yapıp sistem misli girseymişsin daha çok kazanırmışsın :) Asıl 1/2, 2/1'lerden 3-4 tane gelip bankolarından bir tanesinden yatsaydın ne olurdu bir de öyle düşün.

1-9 sistemli kuponların pek bir mantığı yok hele de 16 oranlı banko maçlardan oluşuyorlarsa. Onun yerine kuponları ayırıp bankolarına misli, sistem maçlarına da direkt sistem girmen daha mantıklı.

Lech ve Rapid maçlarına alt dedim şu an gelicek gibi devreler oldu gol yok 2 maçta da,Barca 2 ,Sheffield üst,İnverness Alt gelirse 70 tl cepte.Bu arada artık yeni tl simgesini nasıl yapacağız yaw.Microsoftun buna çözüm bulması gerek:)

1-9 sistemli kupon hiç yapmadım bugüne kadar. O saçmalıktan başka bir şey değil. Banko haricinde 9 tane maçı tutturacaksında 9 lu kolondan parayı kaldıracaksın.. İmkansıza yakın..

Ama şimdi şöyle bir şey var Umut. Sadece 1/2 , 2/1 den oluşan bir kupon yaptığın zaman en az 10 maç yapman gerekiyorki 2-3 tane yakalayasın.

Zaten 250-300 maçta en fazla 5-6 tane 1/2, 2/1 bitiyor. O kadar maçın içinden 2-3 tanesini bulmak şanstan başka bir şey değildir.

Misli bassaydın demişsin.. 10 maç yazıp sistem 2-3 yaptığın zaman kupon bedeli 165 TL..(mislisiz)

Bu kupon bedeline ne kadar misili yapabilirsin ki? 2 misli yapsan kafadan 330TL.

Evet benim o kuponum tamamen şans kuponu. Zaten maçların kodlarına dikkat ettiysen alt alta salladığımı görürsün. :)

At yarışında bir tabir vardır ''pencere'' yani bütün atları yazmak o ayağı kapatmak. Bende 17:00 de başlayan maçları ''pencere'' yaptım. Bir tanesi denk gelirse diye.

Ayrıca o bankolarımın tutacağını bilsem değil 20 ne var ne yok elimdeki bütün parayı basardım. Ama hiç bir şeyin garantisi yok. O yüzden az miktar verip bu şekilde oynamak bana daha mantıklı geldi.

marsilya - Bayern 2

milan - barca 0

30€ basdim kazanc 200€

Geri
Üst Alt