- 17 Temmuz 2010
- 8.401
- 1
- 1.173
Cevap: Salı İddaa Kuponları
Yok kuponunun tutması için zaten bankoların tutması gerekli. 16 oranlı banko kuponu direkt sistem maçları olmadan misli oynasaydın 30 bassaydın o sistem kuponuna 20 basmak yerine, 1/2 ya da 2/1 gerekmeden tuttururmuşsun aynı meblağı.
Yine dediğinden yola çıkarak 1/2 ve 2/1 gibi yüksek oranlı maçların tuttuğu bir kuponun bankolardan yatması facia olur. O yüzden banko oynanacaksa bile (ki bence oynanmalı yoksa sistem 2 işaretlemek lazım en az ki meblağ artar o zaman da) 2 maçtan 2-3 oran çıkartacak bir banko oynanmalı. Yanına da sistem 1 ya da çok 1/2'lerle birlikte 1/0'lar falan da ya da 2/2-1/1'ler de varsa sistem 1-2 işaretlenip oynanabilir.
Sen sistem 0-1 işaretlemişsin aslında yine bankolardan da 1 misli de olsa 16 lira gelmiş oradan. Dediğin gibi rastgele oynadığın için pek yorumlanabilecek birşey değil ama düzenli oynanabilecek birşey değil bu tür sistemler
Her türlü 530 lira kazanmışsın Burak, güle güle harca
1-9 sistemli kupon hiç yapmadım bugüne kadar. O saçmalıktan başka bir şey değil. Banko haricinde 9 tane maçı tutturacaksında 9 lu kolondan parayı kaldıracaksın.. İmkansıza yakın..
Ama şimdi şöyle bir şey var Umut. Sadece 1/2 , 2/1 den oluşan bir kupon yaptığın zaman en az 10 maç yapman gerekiyorki 2-3 tane yakalayasın.
Zaten 250-300 maçta en fazla 5-6 tane 1/2, 2/1 bitiyor. O kadar maçın içinden 2-3 tanesini bulmak şanstan başka bir şey değildir.
Misli bassaydın demişsin.. 10 maç yazıp sistem 2-3 yaptığın zaman kupon bedeli 165 TL..(mislisiz)
Bu kupon bedeline ne kadar misili yapabilirsin ki? 2 misli yapsan kafadan 330TL.
Evet benim o kuponum tamamen şans kuponu. Zaten maçların kodlarına dikkat ettiysen alt alta salladığımı görürsün.![]()
At yarışında bir tabir vardır ''pencere'' yani bütün atları yazmak o ayağı kapatmak. Bende 17:00 de başlayan maçları ''pencere'' yaptım. Bir tanesi denk gelirse diye.
Ayrıca o bankolarımın tutacağını bilsem değil 20 ne var ne yok elimdeki bütün parayı basardım. Ama hiç bir şeyin garantisi yok. O yüzden az miktar verip bu şekilde oynamak bana daha mantıklı geldi.
Yok kuponunun tutması için zaten bankoların tutması gerekli. 16 oranlı banko kuponu direkt sistem maçları olmadan misli oynasaydın 30 bassaydın o sistem kuponuna 20 basmak yerine, 1/2 ya da 2/1 gerekmeden tuttururmuşsun aynı meblağı.
Yine dediğinden yola çıkarak 1/2 ve 2/1 gibi yüksek oranlı maçların tuttuğu bir kuponun bankolardan yatması facia olur. O yüzden banko oynanacaksa bile (ki bence oynanmalı yoksa sistem 2 işaretlemek lazım en az ki meblağ artar o zaman da) 2 maçtan 2-3 oran çıkartacak bir banko oynanmalı. Yanına da sistem 1 ya da çok 1/2'lerle birlikte 1/0'lar falan da ya da 2/2-1/1'ler de varsa sistem 1-2 işaretlenip oynanabilir.
Sen sistem 0-1 işaretlemişsin aslında yine bankolardan da 1 misli de olsa 16 lira gelmiş oradan. Dediğin gibi rastgele oynadığın için pek yorumlanabilecek birşey değil ama düzenli oynanabilecek birşey değil bu tür sistemler
Her türlü 530 lira kazanmışsın Burak, güle güle harca