Salı İddaa Kuponları

Cevap: Salı İddaa Kuponları

1-9 sistemli kupon hiç yapmadım bugüne kadar. O saçmalıktan başka bir şey değil. Banko haricinde 9 tane maçı tutturacaksında 9 lu kolondan parayı kaldıracaksın.. İmkansıza yakın..

Ama şimdi şöyle bir şey var Umut. Sadece 1/2 , 2/1 den oluşan bir kupon yaptığın zaman en az 10 maç yapman gerekiyorki 2-3 tane yakalayasın.

Zaten 250-300 maçta en fazla 5-6 tane 1/2, 2/1 bitiyor. O kadar maçın içinden 2-3 tanesini bulmak şanstan başka bir şey değildir.

Misli bassaydın demişsin.. 10 maç yazıp sistem 2-3 yaptığın zaman kupon bedeli 165 TL..(mislisiz)

Bu kupon bedeline ne kadar misili yapabilirsin ki? 2 misli yapsan kafadan 330TL.

Evet benim o kuponum tamamen şans kuponu. Zaten maçların kodlarına dikkat ettiysen alt alta salladığımı görürsün. :)

At yarışında bir tabir vardır ''pencere'' yani bütün atları yazmak o ayağı kapatmak. Bende 17:00 de başlayan maçları ''pencere'' yaptım. Bir tanesi denk gelirse diye.

Ayrıca o bankolarımın tutacağını bilsem değil 20 ne var ne yok elimdeki bütün parayı basardım. Ama hiç bir şeyin garantisi yok. O yüzden az miktar verip bu şekilde oynamak bana daha mantıklı geldi.

Yok kuponunun tutması için zaten bankoların tutması gerekli. 16 oranlı banko kuponu direkt sistem maçları olmadan misli oynasaydın 30 bassaydın o sistem kuponuna 20 basmak yerine, 1/2 ya da 2/1 gerekmeden tuttururmuşsun aynı meblağı.

Yine dediğinden yola çıkarak 1/2 ve 2/1 gibi yüksek oranlı maçların tuttuğu bir kuponun bankolardan yatması facia olur. O yüzden banko oynanacaksa bile (ki bence oynanmalı yoksa sistem 2 işaretlemek lazım en az ki meblağ artar o zaman da) 2 maçtan 2-3 oran çıkartacak bir banko oynanmalı. Yanına da sistem 1 ya da çok 1/2'lerle birlikte 1/0'lar falan da ya da 2/2-1/1'ler de varsa sistem 1-2 işaretlenip oynanabilir.

Sen sistem 0-1 işaretlemişsin aslında yine bankolardan da 1 misli de olsa 16 lira gelmiş oradan. Dediğin gibi rastgele oynadığın için pek yorumlanabilecek birşey değil ama düzenli oynanabilecek birşey değil bu tür sistemler :D

Her türlü 530 lira kazanmışsın Burak, güle güle harca :)

Tabiki şans kuponu :) Zaten bankolarımın oranının 16 olduğunu kupon tuttuktan sonra anladım :) Hesaplamamıştım bile.

Ama şu dediğin çok mantıklı geldi ve olabilitesi daha yüksek. Bu hafta bu dediğini kesin denerim ben..

Bankolar haricinde 1/1 ,2/2 veya 0/1 vs.. 5-6 tane maç yazıp sistem 1-2 işaretlenebilinir..Hatta fazla bir şey tutmazsa 1-2-3-4 bile yapabilirm. :)

Neyse bol kazançlı günler hepimize. :)

Şu konuyu canlı tutsak olmamı ?

Naçizane önerim yarına çok yüklü girmeyin. Bülten sıkıntılı bülten. Özellikle İngiltere alt liglerinde baş belaları birbirleriyle oynuyor. Dar sistemler atıp, dinlenin. Bütçenizi hafta sonuna saklayın :)

bana bi banko kupon gerek.

alim beyler :D

not: Bersan Renkdas, var mi bi güzel sistem kupon? malum ingiltere alt ligleri maci var :tiphat:

Naçizane önerim yarına çok yüklü girmeyin. Bülten sıkıntılı bülten. Özellikle İngiltere alt liglerinde baş belaları birbirleriyle oynuyor. Dar sistemler atıp, dinlenin. Bütçenizi hafta sonuna saklayın :)

abi ben barcelona hnd nn yanına bir maç arıyorum.

yüklü gireceğim,önerin nedir?

200tl basacagım barçanın yanına maç arıyorum,bersan ve ozan abinin görüşlerini merak ediyorum

507 BURNLEY (1h)- BIRMINGHAM HX 3,75

506 RUCH CHORZOW - WISLA KRAKOW AÜ Üstü 2,05

508 BRENTFORD - OLDHAM (1h) HX 3,50

509 LEYTON ORIENT (1h)- HUDDERSFIELD HX 3,75

510 BARNET (1h)- SWINDON HX 3,30

514 BARCELONA - MILAN (1h) HX 3,75

Sistem 4-5-6

Kupon Bedeli 22 TL

Toplam Kazanç 5400,14 TL

Not: Bana göre bugün oynanabilecek maçların tamamı bunlar ve hepside sıkıntılı maçlar , eğer bugün oynamayı düşünüyorsanız bütçenize zarar vermemek adına 22 tl'lik bu sistem yerine , 6 tl kupon bedeliyle sistem 4-5 oynamanızı tavsiye ederim.

abi bankadan babamın parasından çektim 600tl,harcadım 200 kaldı.geriye koymam lazım .o yüzden .

400 tl açığı kapatmak , 600 tl açık kapatmaktan daha kolaydır, durduk yere 200 tl daha zarara girme.

Bugün oynadığım kupondan 6 yakalarsam ben sana gönderirim , parayı yerine koyarsın.

400 tl açığı kapatmak , 600 tl açık kapatmaktan daha kolaydır, durduk yere 200 tl daha zarara girme.

Bugün oynadığım kupondan 6 yakalarsam ben sana gönderirim , parayı yerine koyarsın.

yakalayamazsan :)abi yarından da maç koyabiliriz,problem değil.yani onu cumaya kadar koymam gerekiyor

yakalayamazsan :)abi yarından da maç koyabiliriz,problem değil.yani onu cumaya kadar koymam gerekiyor

sen yinede 200 lirayı tamamen bir kupona harcama,

bugün 6 liralık bir sistem 4-5 atarsın , yarın da denersin. en kötü ihtimal 12 lira daha içeride olursun.

siz yine bir bakın,öğlen konuşalım tekrar

Geri
Üst Alt