Salih Dursun Galatasaray'a Çok Yakın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2.750.000 Euro çok fazla olmuş. 3 lü stoperin sağ tarafında oynarsa belki işe yarayabilir. Sağ bek ve DMC için bizim için yetersiz ama umarım yanıltır beni.

Aslen Kayserili olmam nedeniyle epey maçını izledim tv de...Güçlü, hırslı ve fiziğinden beklenmeyecek kadar hız-dripling özelliğine de sahip, kişilik olarakta olumlu bir izlenim bıraktı bende...

Endişe ettiğim yanı, çok kontrolsüz faulleri sıkça yapması ki bu ''Paldır küldür'' haliyle büyük takımda sıkça karşılacağı ''Açık alanda bire bir mücadele'' lerde tehlike arzeder...Yaşı çok uygun, yontulmaya müsaitliği ölçüsünde Galatasaray' ın futbolcusu olma şansı artacaktır...Ali Turan konusundaki kadar olumsuz değilim yani, bu çocukta bir potansiyel var...Hele stoperde denenirde tutarsa daha da mutlu olurum, en önemli eksikliği o mevkide gördüğümden böyle söylüyorum...

Ne yönetime az veriyor diye çingene pazarlığı yapıyor derim, nede verdiği para çok. Gelsin futbolunu oynasın hele bir görelim, hep birlikte.

eldeki çöpler dururken yekta gidiyor. sabriden bile daha kötü olan salih alınıyor. hajrovic alınıyor daha lisansı yok. telles işi uzadıkça uzadı. dany ve amrabat elimizde patladı. rezalet bir transfer dönemi geçiriyoruz

Buradaki yorumlara göre değil izlersem karar veririm anca.

2.750.000 euro nedir bu ya , Emre Can cikti altyapidan bos bosuna para cope atacagiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt