Mert Coşkun İsbir
Tecrübeli Üye
- 29 Temmuz 2010
- 5.208
- 241
- 338
[media]https://www.youtube.com/watch?v=EoXjantgCGM[/media]
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
"Galatasaray'ı çok seviyorum. Galatasaray sempatizanıydım. UEFA Kupası'nı aldığında, geçen sezon Şampiyonlar Ligi'ndeki başarıları. Tertemiz bir camia ve birbirine bağlı olması, Galatasaray'ı tercih etmemde belirleyici oldu. Babam Fenerbahçeli; ama Galatasaray'a transferime çok mutlu oldu. Çok memnun oldu. Profesyonel bir futbolcuyum. Babam benden daha çok mutlu oldu"
babasının kanındada gs varmış... ama şikeye kurban gitmiş...D 3 kuruşa kandırmışlar babayı
Birşey soracağım neden bu kadar peşin hükümlüsün?
Yıllardır doğru düzgün sağbek mi seyrediyoruz takımda?
Benim beklentim Salih'ten ;Eboue gibi show yapmaması,yürekten oynaması,adam kaçırmaması,
sağ bekliğini adam gibi yapması.İleri çıkıp şut atmasını,orta yapmasını ,adam eksiltmesini asla beklemiyorum.Adam gibi sağ bek mevkii ni kapatsın yeter.Beklentimiz bu olmalı ve sabır etmeliyiz.Yıllardır sağ ve solbekmi görüyoruz takımda da yeni gelen gencecik bir fidanı eleştiriyoruz.Biz sabrilerle,hakan baltalarla zaman dolduruyoruz yıllardır.En azından bir renk gelecek.
iyi düşünelim iyi olsun.
Pesin hükümlülük ile alakasi yok. Ben bu kaniya adami izleyerek vardim. Benim icin öyle ve kendime göre öyle degerlendirdim. Sen baska düsünüyorsan saygi duyarim ve tabi takim icin senin hakli cikmani isterim.
Evet haklisin yillarca beklerde cöpleri seyrettik. Ama ozaman yönetime ne düsüyor? Kayseriden ne yapacagi belli olmayan adami tami tamina 2.5 milyona almak degil. Yeni Balta, Sabri, Sarp vs. olma ihtimali cok yüksek. Yetenek göremiyorum adamda.
Yillarca o bölgede sikinti cekiyorsan üst düzey oyuncu alacaksin oraya. Alamiyorsan yabanci sinirlamasindan dolayi Sabri düzeyinde oyuncu almayacaksin. Git gurbetten genc yetenekli elemani kap gel. Anadolu futbolcusuna niye bu kadar para vereceksin?
Ayrica sag bekin sadece defansi yetmez. Bindirme yapacaklar, orta acacaklar, adam eksiltecekler. Defans yetiyorsa orada stoper ooynat. Mancini 3-5-2 oynatirsa Salih nerde oynayacak ki?
Ne derseniz diyin 1 milyondan fazlasi Salih icin cok fazla.
Pesin hükümlülük ile alakasi yok. Ben bu kaniya adami izleyerek vardim. Benim icin öyle ve kendime göre öyle degerlendirdim. Sen baska düsünüyorsan saygi duyarim ve tabi takim icin senin hakli cikmani isterim.
Evet haklisin yillarca beklerde cöpleri seyrettik. Ama ozaman yönetime ne düsüyor? Kayseriden ne yapacagi belli olmayan adami tami tamina 2.5 milyona almak degil. Yeni Balta, Sabri, Sarp vs. olma ihtimali cok yüksek. Yetenek göremiyorum adamda.
Yillarca o bölgede sikinti cekiyorsan üst düzey oyuncu alacaksin oraya. Alamiyorsan yabanci sinirlamasindan dolayi Sabri düzeyinde oyuncu almayacaksin. Git gurbetten genc yetenekli elemani kap gel. Anadolu futbolcusuna niye bu kadar para vereceksin?
Ayrica sag bekin sadece defansi yetmez. Bindirme yapacaklar, orta acacaklar, adam eksiltecekler. Defans yetiyorsa orada stoper ooynat. Mancini 3-5-2 oynatirsa Salih nerde oynayacak ki?
Bu adamin Sabri'den hicbir farki yok.