Salih Dursun: "Galatasaray'ı hep sevdim"

Bizdeki bu Kayseri den değerinden fazla bonservis bedeli ile adam alma sevdası nedir anlamadım?

"Galatasaray'ı çok seviyorum. Galatasaray sempatizanıydım. UEFA Kupası'nı aldığında, geçen sezon Şampiyonlar Ligi'ndeki başarıları. Tertemiz bir camia ve birbirine bağlı olması, Galatasaray'ı tercih etmemde belirleyici oldu. Babam Fenerbahçeli; ama Galatasaray'a transferime çok mutlu oldu. Çok memnun oldu. Profesyonel bir futbolcuyum. Babam benden daha çok mutlu oldu"

babasının kanındada gs varmış... ama şikeye kurban gitmiş... :DD 3 kuruşa kandırmışlar babayı

Bos bos konusma salih az laf cok is . Ayrica murhan hakli

Çok konuşuyon tribune oynuyon ziyaaaa

Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk

Birşey soracağım neden bu kadar peşin hükümlüsün?

Yıllardır doğru düzgün sağbek mi seyrediyoruz takımda?

Benim beklentim Salih'ten ;Eboue gibi show yapmaması,yürekten oynaması,adam kaçırmaması,

sağ bekliğini adam gibi yapması.İleri çıkıp şut atmasını,orta yapmasını ,adam eksiltmesini asla beklemiyorum.Adam gibi sağ bek mevkii ni kapatsın yeter.Beklentimiz bu olmalı ve sabır etmeliyiz.Yıllardır sağ ve solbekmi görüyoruz takımda da yeni gelen gencecik bir fidanı eleştiriyoruz.Biz sabrilerle,hakan baltalarla zaman dolduruyoruz yıllardır.En azından bir renk gelecek.

iyi düşünelim iyi olsun.

Pesin hükümlülük ile alakasi yok. Ben bu kaniya adami izleyerek vardim. Benim icin öyle ve kendime göre öyle degerlendirdim. Sen baska düsünüyorsan saygi duyarim ve tabi takim icin senin hakli cikmani isterim.

Evet haklisin yillarca beklerde cöpleri seyrettik. Ama ozaman yönetime ne düsüyor? Kayseriden ne yapacagi belli olmayan adami tami tamina 2.5 milyona almak degil. Yeni Balta, Sabri, Sarp vs. olma ihtimali cok yüksek. Yetenek göremiyorum adamda.

Yillarca o bölgede sikinti cekiyorsan üst düzey oyuncu alacaksin oraya. Alamiyorsan yabanci sinirlamasindan dolayi Sabri düzeyinde oyuncu almayacaksin. Git gurbetten genc yetenekli elemani kap gel. Anadolu futbolcusuna niye bu kadar para vereceksin?

Ayrica sag bekin sadece defansi yetmez. Bindirme yapacaklar, orta acacaklar, adam eksiltecekler. Defans yetiyorsa orada stoper ooynat. Mancini 3-5-2 oynatirsa Salih nerde oynayacak ki?

Ne derseniz diyin 1 milyondan fazlasi Salih icin cok fazla.

Pesin hükümlülük ile alakasi yok. Ben bu kaniya adami izleyerek vardim. Benim icin öyle ve kendime göre öyle degerlendirdim. Sen baska düsünüyorsan saygi duyarim ve tabi takim icin senin hakli cikmani isterim.

Evet haklisin yillarca beklerde cöpleri seyrettik. Ama ozaman yönetime ne düsüyor? Kayseriden ne yapacagi belli olmayan adami tami tamina 2.5 milyona almak degil. Yeni Balta, Sabri, Sarp vs. olma ihtimali cok yüksek. Yetenek göremiyorum adamda.

Yillarca o bölgede sikinti cekiyorsan üst düzey oyuncu alacaksin oraya. Alamiyorsan yabanci sinirlamasindan dolayi Sabri düzeyinde oyuncu almayacaksin. Git gurbetten genc yetenekli elemani kap gel. Anadolu futbolcusuna niye bu kadar para vereceksin?

Ayrica sag bekin sadece defansi yetmez. Bindirme yapacaklar, orta acacaklar, adam eksiltecekler. Defans yetiyorsa orada stoper ooynat. Mancini 3-5-2 oynatirsa Salih nerde oynayacak ki?

Ben çok seyretmedim yanlız bu sene Kayseri çok kötü bizim son Polat dönemindeki Bam orta sahası ile oynayan Kewel ve Arda da çok kötüydü o sene futbol bir takım oyunudur iyi adamlarla oynanır mesela ben İzet in Sneijder ile çok iyi anlaşacağını düşünüyorum ayrıca Demirkol iki yıl önce İki Salih (biri bu diğeri malum) ve Çalhanoğlu için geleceğin yıldızları demiş ben fena bulmam tespitlerini

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu riskleri almak zorundayiz yabanci siniri varken. Ya tutarsa yapacagiz mecbur.

Hayirli olsun.

Nedense bu çocuğa kanım çok çabuk ısındı. fb maçından sonraki açıklamaları bunda etkili tabi :)

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Çok iyi çocuk ama:Sabri Reyiz vol.2 olma olasılığı mevcut:DD

Bence abartıyorsunuz canlı izlemisliğimde var tek kötü yanı sert biraz onun dışında cok isabetli ortaları var yan toplarda ilgili savunması iyi sabriyle kıyaslamak saçmalık Sabriyi izlemektense bu adamı 10 defa tercih ederim ayrıca son maçta fenere karşı yaptığı asistide izleyin.

Euronun 3 tl olduğu bir ülkede harbiden çok para bonservis.

Umarım hakkını verir.

Salih'in demek istedigi: 'Alin beni' ama bu elde patlar, sen Kayseri'de kal

sabrinin yavaşı diyene çok güldüm. Sabriden daha hızlı kim varki?

Gırgırı dalga geçmeyi bir bırakın.. Bıkmadınız mı Aydın'dan ? Bıkmadınız mı gram yol alamayan Sabri'den , Emre'den...

Yerleri yeni genç oyuncularla takviye ediyoruz ... ( 5-6 tane ) çok değil bunlardan 2 tanesi tutsa 2 ruhsuzdan kurtuluruz..

Ben Salih'den umutluyum.. ama söylemekte fayda var Tarık Çamdal daha iyi..

Fiyat konusunda %100 haklısın .Ona asla lafım yok.Ama bildiğin üzere maalesef ki ;ülkemizde 3-4 klüp en düşük bonservis bedeli rayiçini 5Eurodan açtıkları için bence ucuz bile:)))Serdar Aziz için 10E istediler yaa.Eğer doğru ise ishak içinde 4.5E istemişler.

Ama biz satmaya/kiralamaya kalktığımızda 5 kuruş para vermezler.Evet iyi bir gurbetçi oyuncu olabilir ama görüyorsun bir hakan çalhanoğlunu alamadık.Çok ucuz gurbetçininde ne olacağı belli değilki ,Hakan. gurbetçiler de kesin oynar diyebilirmisin.?

Görüyorsun brezilyadan oyuncu geliyor bugün 5 ayda 1E düşürtüp 6E ye geliyor.Bana sorarsan bekler ,ya ikinci ligten alınıp oturtulmalı,yada altyapıdan gönlüm bundan yana ama maalesef oda olmuyor.

Neyse sözün özü inşallah iyi olsun ve verdiğimiz para helali hoş olsun diyelim salih,umut,izet,alex adına.

Öncelikli isteğim ruhsuz olmasınlar,bu bile başlangıç için yeterli,gerisi gelir.

Buarada üst düzey oyuncudan kastın yabancı ise bu mümkün değil.Birde o açıdan bak .seneye 5 tane yabancı ile oynayacağız.Onuda gözardı etme.

Akıllı çocuk bu yaşta çözmüş nasıl gaz alınır, inşAllah futbolcuğuda zekası kadar keskin olur. Bir gün Ben Fenerliyim ama profesyonel olduğum için terimin son damlasına kadar Galatasaray için akıtırım, veya tam tersini diyecek bir futbolcu çıkarmı acaba. ;)

Geri
Üst Alt