Salih Dursun, Selçuk Gitsin

hayrovicle salih ayni yasta nigga

Hajro ve Lucas transferlerine rezalet demiş o yüzden bu ikiliyi baz aldım. Salih ve Veysel zaten Türk statüsünde bu takımda her türlü iş yapar kanımca, tabi sürekli oynatılırlarsa. Örneğin bir Selçuk reziline tanınan şans kadar bunlara niye şans tanınmaz = Mancini adaleti.

Hajro ve Lucas transferleri tamamen yatırımdır, geleceğin içindir. Eğer bu gibi çocuklara inat edip şans vermezsen bir cacık olmaz haklısın. İkisi de fazlasıyla tekniğe ve fiziğe sahip. Üzerlerine düşüp "oynatarak ve ilgilenerek" futbol bilgilerini, yani mentâl yönlerini geliştireceksin. Bunu yapacak olan da Mancini gibileri değildir, olamaz. Mancini tek kelimeyle bu gibi oyuncuları "harcıyor"; hem oynatmayarak, hem adaletsiz davranarak, hem de maç içinde saçma hamleler yaparak.

Biz birbirimizi biliriz kardesim. Gelecege yatirim, sabir vs. gibi seyler bizim kitabimizda yok.

Sezonu kaybedersin, bütün oyunculari cöpe atarsin, simdiki gibi. Hicbir degerleri, kredileri kalmaz.

Kaldi ki, yabanci sinirlamasi olan bir ülkede, gelecege yatirim olayini abartmak, sportif intihar demektir.

Zaten senin Türklerin altyapisi eksik. Üst düzey seviyede acikca belli oluyor, bide tecrübesiz yabanci aliyorsun.

Yani o dogru karisimi saglamak cok zor böyle. Benim fikrime göre mümkün degil.

Genc oyuncu aliyorsan da, yasina göre cok kaliteli olan bir oyuncu alirsin. En kötü Alex Telles gibi mesela.

Biz Hajrovic ve Lucas´ta ne gördük de transfer ettik hala cözemedim. Gercekten cözemedim.

Olabilir.Zira Selçuk'a sabrım kalmadı.

Salih değil de Veysel oynamalı ön libero da.

Galiba her hafta yeni yeni arayislar icerisine girecegiz.

Valla benim gördügüm, Alex Telles ve biraz Veysel disinda bütün transferler fos cikti.

Ben böyle transferleri kabul edemem. Hadi Koray ve Oguzhan´i da ayiralim.

Hajrovic, Lucas, Burdisso vs. rezalet transferler. Hicbiri Galatasaray seviyesinde oyuncular degil.

Kim istedi, kim önerdi, kim transfer etti bilmiyorum ama, baya cuvalladilar.

Hajrovic 22

Ontivero 19

Burdissso Kiralık

:crushed:

rotfl.gif

Yani? Sonuc?

Sonuc önemli degilse neden kiziyoruz bu kadar?

Ara transfer sezonunda takıma direk girebilecek kimi almayı bekliyordunuz pardon? Bizim takıma direk etki edecek adam hali hazırda bir CL takımında banko oynuyor olması gerek. Böyle adamı neden satsınlar sana devre arasında? + hangi takım bu şekilde banko transferler yapabildi bu maliyetlere?

Bana kalırsa Hajrovic yerine Di Maria'yı alırım ama hadi al bakalım nasıl alıyorsun derler adama.

Onu bilmemde kaç aydır diyorum Chedjou asıl mevkisi olan ön liberoya geçmeli.Eğer 1 maç denense hep orda kalacak çünkü tekniği çok iyi.Fizik kalite,pas yüzdesi,kafa topu v.s hepsi iyi.Kötü olan özelliği adam kaçırma ve bunu önliberoda oynarsa kapatır.Böylece Melo sürekli ordan oraya gitmekle uğraşmaz ve daha özgür olur.

Onu bilmemde kaç aydır diyorum Chedjou asıl mevkisi olan ön liberoya geçmeli.Eğer 1 maç denense hep orda kalacak çünkü tekniği çok iyi.Fizik kalite,pas yüzdesi,kafa topu v.s hepsi iyi.Kötü olan özelliği adam kaçırma ve bunu önliberoda oynarsa kapatır.Böylece Melo sürekli ordan oraya gitmekle uğraşmaz ve daha özgür olur.

agir bir zat

bence 3lu defansin ortasi ideal onun icin melo da olacak onunde tabi

Emeğe saygı. Ban

Salih gibi yeteneksizi selçukla mı kıyaslıyosun renktaş ayıp selçuk rezil tamam da yetenekleri tartışılmaz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Salih mustafa sarptan bile kotu oynar. 10 tane sövme konusu acilir. Hayri cunddan beklenmeyecek derecede mantiksiz bir saka amaçli actigini sanmistim

Geri
Üst Alt