Salih Uçan Roma'da!

5 m €''dan(bence bu bile çok) bir kuruş fazlası bile haram.

2 sezondur yedek oturan bir adama - üstelik roma gibi finansal zorluklar ceken avrupa takimi - salak mi 15 milyon euro versin :)

en fazla 4-5 milyona anlasirlar...

borsa manipülasyonlari icin yalan yanlis bilgiler dagitiliyor olabilir.

Merak ediyorum bugüne kadar ne yaptıda 11 milyon € piyasa değerine ulaştı bu sene 400 dakika oynamış 2 asist Roma'nın parası çok galiba

hülle yapıcaz ulan hülle titre fenerbahce :@

Aklı varsa daha da uğramaz buralara.

romanın uzun süredir antremanlarda bile salihi izlediğini bir röportajda dinlemiştim geçen dönemde transfer olacakmış fakat pürüzler çıkmış.yoksa roma neden bir kaç maçta bu parayı versinler

Insallah patlama yapar, boyle turk oyunculara Milli takimin ihtiyaci var.

Sevindim. Kendisi ve Turk futbolu adina hayirli olsun.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2

AS Roma ‏@OfficialASRoma 5 dk.

Welcome to Rome, Ucan! @salihucan48

Br3_jFVCAAAdAxv.jpg:large

Başarılı olur umarım, genç yaşta böyle bir takıma gitmek her türk futbolcusuna nasip olmaz. İlk olsa gerek hatta, hatırlamıyorum ben.

Kafasını kullanır çok çalışır umarım. 1 sene sonra tekrar Fener'e gelmez.

Haha lan buraya neler yazılmış abartılmış salihten bi bok olmaz

salihi gectimde romanin twitter CL resimi efsane duruyor kurtlar ve rakiplerin stadi

Hülle Başlasın

Br4BAxDIQAIgRKu.jpg

romanın uzun süredir antremanlarda bile salihi izlediğini bir röportajda dinlemiştim geçen dönemde transfer olacakmış fakat pürüzler çıkmış.yoksa roma neden bir kaç maçta bu parayı versinler

Son zamanlarda Google Earth çok gelişti tabi ki. Evinde bile izliyolarmış. Öyle diyolar.

Umarım başarılı olur.

Roma'nın önümüzdeki sezon için Salih'i daha çok forma şansı bulabileceği bir Serie A takımına kiralanacağı söyleniyor.

Ama umarım ki Roma'da kalır ve Totti'den birşeyler kapar.

Geri
Üst Alt